Det är ungefär 1 månad kvar tills skolan slutar och tydligen vill alla lärare att vi ska stressa ihjäl så därför är uppdateringen väldigt dålig... Prov, inlämningsuppgifter och redovisningar flera gånger per vecka, tack så jättemycket. Aja bara att kämpa på den sista tiden då det inte är långt kvar nu. Det är så otroligt tråkigt väder bara så jag har verkligen inga sommarkänslor alls men trots det är jag otroligt taggad på denna sommar. Jag har inte jättemycket planer och det är nog en av de sakerna som gör att jag tror att den kommer bli bra. Varma kvällar, soliga dagar, vänner, ledighet och massa annat trevligt ser jag verkligen fram emot. Ska försöka slänga ihop en bucketlist och om jag lyckas kommer den absolut upp här.

Om ni har några bucketlists får ni gärna dela med er. Kommentera också gärna om ni vill ha en typ av veckouppdatering under hela sommaren för att få veta vad jag håller på med, mestadels bilder isåfall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu var det ju ett tag sedan jag la upp det första inlägget och oj, mycket har verkligen hänt sedan dess. Dock var det inte det jag tänkte skriva om i detta inlägg utan det kommer upp lite senare. Så nu till någonting som jag kom och tänka på nu...

Jag har precis slutfört ett träningspass men började tänka, gör jag detta för någon annan eller för mig själv? För att se bra ut eller må bra? Sedan kom jag fram till att jag gjorde det för att se bra ut och för andra och så ska det verkligen inte behöva vara. I grunden bryr jag mig inte om hur mycket fett jag har på magen eller hur mina lår ser ut MEN eftersom jag tror att andra bryr sig börjar jag bry mig, dock har alla andra fullt upp med sig själva så dom tänker säkert inte ens på mig. För jag vet att jag inte tänker på hur andras kroppar ser ut. Det är så sjukt att även jag som i hela mitt liv har varit smal känner att jag behöver träna och äta nyttigt för att se likadan ut som alla modeller i olika reklamer.

Jag blir också så trött på alla spydiga kommentarer man får hela tiden, som kanske inte ens är menade att vara elaka. Om någon t.ex. säger att jag är fet när jag sitter och äter lite godis är det med största sannolikhet menat som ett skämt, men när dom tankarna redan finns i mitt huvud kan jag inte ta det som ett skämt utan tar verkligen åt mig. Då stärks bara det jag redan tänker om min kropp och det är förjävligt.

Träning ska vara någonting roligt och man gör för att må bra. Man behöver inte träna och äta nyttigt varje dag, man ska få äta godis ibland utan att må dåligt och det är något jag själv måste börja påminna mig om. Ta hand om er<3

Likes

Comments

Hej, jag är en tjej som går i högstadiet och tänkte nu starta upp denna blogg. Min tanke är att dela med mig av livet som tonåring i Sverige idag. Det kan vara allt ifrån problem till hur mina dagar har varit. Jag gör detta för att jag älskar att uttrycka mig i text och det är skönt att bara skriva av sig. Jag tänkte inte gå ut med vem jag är då det blir mer fokuserat på hur man ser ut och så då. Så jag hoppas att det är någon som känner för att läsa detta så hörs vi.


Likes

Comments