Förbättra ditt vardagliga förhållande..

Ja ni kära läsare man kan äntligen andas ut innan nästa festligheter dyker upp igen. Nyårs firandet. December månad är så stressig så de inte är sant. Men kanske lite bra avslut på året.

Det här med förhållande är så komplicerat. Under stressiga tider så visar folk sitt rätta jag. Vissa klarar bara inte av stress. Andra ser stress som en del av livet. Vilken jag har lärt mig att göra. Jag ska vara ärlig nu och säga att mitt förhållande denna månad har varit allt annat än perfekt. Gud vi har bråkat och tjafsat om allt mellan himmel och jord. Jag har haft dagar då jag "hatat" min man från hela mitt hjärta. Vi har stressat med jobb, pengar, tillfredsställa alla. JA allt har varit så jobbigt. När man är i stundens vrede så tänker man inte sig för. Man tänker inte på personen man står framför. Hur hen känner sig? Stress är verkligen giftigt.

Men sen när man lägger huvudet på sin kudde i slutet på dagen och ser sin kärlek ligga bredvid , så kan man inte sluta och tänka på hur lyckligt lottad man är och hur mycket man älskar denna person. Det kan hända att man tar dem man älskar för givet. Ibland kan man inte hjälpa det bara. Men kärlek är så stor sak i sig. Man tänker på att alla förhållande har sina upp och ner gångar. Ingen är perfekt, INGEN ALLS! De händer lätt att i stressiga stunder så tycker man bara synd om sig själv. Hela vida världen är emot en. Men i själva verket så är det två personer som möts. Med helt olika åsikter. Jag vet att det låter kanske konstigt och säga. Men jag älskar att jag och min man är så olika. Hade inte velat ha det på ett annat sätt. Tror jag inte hade klarat av någon som är som mig. Hade tröttnat. Ser ingen utmaning med det. Vi drar ner varandra på jorden ibland. Motiverar varandra och lär oss nya saker av varandra. Jag älskar att han utmanar mig och vill se mig lyckas. Låter mig ta min tid till att hitta mig själv, låna ut sin famn när det behövs. Jag gör detsamma för honom. Han är tacksam över mig i sitt liv och jag över honom. Vi behöver inte bekräfta varandra med ord, och trams. Utan sånt som vi gått igenom tillsammans är mer värdefullt än allt annat. Vi har varit tillsammans i 8 år och gifta 3 år.

Hur förbättrar vi vardagen för oss? Jo vi ger varandra tid och andrum. Utgår från att man är olika. Alla har sina brister och starka sidor.

Ta hand om varandra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Önskar er alla en riktigt god jul! Hoppas ni får en underbar dag med massa mys och gott!! Snart blir det dunderfrukost sen inväntar vi familjen och börjar julfirandet.

Kram på er!

Likes

Comments

Har sovit så dåligt inatt, min lilla prins har varit sjuk och febrig de gör så ont i mamma hjärtat. Jag har en son på 1 år. Han fyllde år i förra veckan! Det är så sjukt så snabbt tiden har gått. Känns veklingen som igår då man var på förlossningen. Men jag kan verkligen inte beskriva kärleken och relationen man har till sitt barn. Det är kärlek på en helt annan nivå. Trodde nästan de var omöjligt att älska och skydda någon liten människa så här. Allt han gör blir man så stolt över. En liten bästa vän. Jag märker också hur fäst han är vid mig och hur mycket han ser upp till mig. Att se honom ha det jobbigt gör det så otroligt svårt för mig. Önskar att jag kunde vara i hans sits. Hög feber på barn är inte alls roligt. Han fick frossa och börja skaka :(. Men han sover så gått nu. Jag förstår inte sådana föräldrar som avskyr sina barn. Kallar dem en massa och till och med straffar dem. Förstår inte hur man kan vara så elak till en så liten oskyldig människa. Det är hemskt. bara gå runt och tänka på det får mig att må illa.

Var inne och läste lite nyheter. Gud så hemska händelser det finns i världen. Barn och familjer tas ifrån varandra. De lever hungriga och frusna. Barn i min sons ålder lider och gråter och de är ingen där som tar hand om dem. Samtidigt sitter vi här och oroar oss om de finns tillräckligt med mat till söndag. Slösar tusentals pengar på att köpa paket som kommer användas i kort tid. Kände precis idag att vi som lever i Sverige är så bortskämda. Vi har inte stött på något hemskt. Det är man tacksam för. Men jag hoppas vi alla kan ta tiden och tänka på dem utsatta i år. Barn familjer, äldre, funktionshindrade. Alla dessa behöver hjälp och värme. Skänk en liten slant/gåva till organisationer ni är bekväma med. Så får vi ett gått nytt år.

Likes

Comments

Var ute och handla en massa julklappar inför det sista. Gud så många människor! Alla var extremt stressade och slitna. Kom hem precis. Ska bakas och städas. Jag vet inte hur jag orkar men klarar inte av och ha det stökigt. Tänk bara fixa allt ta och värma lite varmchoklad sen luta sig i soffan med en skön bok! Älskar böcker har en massa som jag kommer tipsa er om.

Ska också sitta och utforska nouw portalen. Finns så många bloggare här intressant och kul att läsa.

Ni kanske undrar varför jag inte har bilder på mig själv än. Men känner mig inte redo att ha mina bilder på medier. Tror jag får ta min tid och vara anonym tills jag någon dag samlar mod till att lägga upp en bild eller två. Är ingen gammal gubbe oroa ee inte haha!

Hur har eran dag gått?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ja ni, rubriken säger allt! Det ska köpas, förberedas och tillfredsställa allas förväntningar. Jag har lite julklappar kvar som ska köpas. Recept ska förberedas. Ja det är stressigt men jag kan inte ro för och älska denna högtid. Allt man gör är lite extra. Sen är året slut. Nytt år och nya möjligheter väntar.

Läste lite intressanta artiklar om att folk skiljer sig mest efter semestern, jul och nyår. Det är dessutom populärt att gifta sig under sommaren. Det är ganska sjukt. Men man förstår kanske vissa. All stress och påfrestningar från höger och vänster som kommer upp då. Man kan se det som ett slutprov för året. Men så är det tyvärr. Man är glad och positiv under sommarhalvåret, och börjar få brist på D-vitamin under hösten/vintern. Stressen inför det nya året och hitta lycka kommer upp då.

Lite tips för sista minuten klappar man kan köpa in och kika.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Då börjar vi med fösta inlägget.

Relationer! Vad är det egentligen? När man ser på sociala medier så är det alltid "goals" lite här och var. Med attraktiva par som ger oss lite ångest. Men med tiden lär man sig att ja sånt är ju för bra för att vara sant. Alla människor har har lite problem. Men man behöver bara lära sig hantera varandra och "pickpacket" som kommer med.

Men jag vill inte bara ta upp parrelationer, utan relationer i allt. Det kan vara mellan familjer, bekanta, vänner, ens barn osv. Vi kan ta upp lite olika ämnen. I slutändan acceptera att alla kommer ändå testa sig fram för att lyckas. Att ha en bra relation med sig själv är självklart det viktigaste, så vi ska fokusera på detta också. Ska ta upp hur jag blev nöjd med mitt liv och bara lever nu!

Love yourself!

Likes

Comments