Tjenare bloggen! Idag var jag tvungen att gå upp extremt tidigt för jag skulle jobba på någon fotbollscup.. Jag hade ställt alarm på 5 men kunde verkligen ute gå upp så pappa väckte nog klockan 6 istället. Prioriterade sminket idag så jag hann inte äta någon frukost sadly.. Sen jobbade jag till 12 och när jag kom hem gjorde jag: PANNKAKOR!!!! Sååå länge sen jag gjorde det och det var verkligen sååå gott :) Imorgon är det skola och krönikeskrivande första lektionen, inte kul.

xo

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej, och förlåt.. Förlåt för att det bara har blivit inlägg med kläder och outfits istället för andra inlägg hehe.. Men det har varit så kul att göra outfits och kläd-inlägg så jag ska nog börja med det lite oftare än innan.

xo

Likes

Comments

Hej! Här har det varit extremt tomt... Men det är bara för att jag har vart bortrest sen i onsdags. Efter skolan drog jag och tre kompisar nämligen upp till Idre! Jag har haft jättekul och åkt skidor i sol, vind och vatten. & jag är fullt seriös när jag säger det. Första dagen var så jäkla kall, typ -10.. Sen snöade det lite också. Den enda bra dagen var igår då det var soligt och minus tre till fem. Idag åkte vi hem och nu taggar jag matteprov på tisdag :( Sitter iallafall och kollar på nya säsongen av Paradise Hotel, så det är chill.

xo

Likes

Comments

Tjaaah, hur mår ni? Idag har jag haft en bra dag. Det började med att min tränare smsade om att vi inte hade någon träning, supernajs!! Sen hade jag sovmorgon och skola blablabla... Dock hade jag E-test på matten idag vilket jag klarade, WOOHOOO!! On the road to ett A!!! Men när jag kom hem gjorde jag världens godaste mellis, asså seriöst vääärldens godaste. Det blev två mumsiga avokadoackor med hallon (!?) på och en smoothie. Jag satt och kollade på motvärn family hela eftermiddagen tills pappa kom hem med sushi, asså seriöst världens bästa!! Imorgon har jag någon tråkig teater-grej med skolan, efter skoltid och det slutar typ klockan 10. Sjukt jobbigt.. Men på onsdag drar jag och några kompisar upp till Idre över helgen wohoo!!!

xo

Likes

Comments