Hej igen!

Det er ved at være lidt tid siden at jeg postede. Så undskyld for det. Jeg ved godt at jeg hedder everydayjulie, men kommer altså ikke til at opdatere hver dag. Men håber at jeg kommer til at ligge ting op lidt mere ofte end jeg har gjort nu.

Nu er der endelig sommerferie. Tid til rejser, badeferier, is, venner, og for nogen af os nye klasser. Tjaaaa, jeg plejede at gå i 6.B og jeg er blevet en af dem i 7. klasse som ikke skal skifte navn.... Hvilket vil sige at jeg istedet for at skulle gå i fx. 7.F skal jeg stadig gå i 7.B.. Jeg kommer til at savne hver og en jeg har gået i klasse med. Det var hårdt for mig at sige farvel i fredags. 6 år kan man bare ikke lige give slip på. Jeg kommer til at gå i klasse med Amalie, Josephine, Noah og Anna Kirstine. Der er jo stadig et par stykker som ikke har været i vores klasse i så lang tid, men vi har lært at holde sammen på meget kort tid alligevel. I min nye klasse er vi 14 piger og 11 drenge, og de fleste af pigerne kender og har det godt med hinanden. Nu er det jo sommerferie, så nu kan der jo komme mange indlæg op! Det er godt!

Det var bare lige en lille update om hvad der sker efter sommerferien.

_julie_

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej venner....

Nu skal i høre. For et par uger siden blev jeg fan af Marcus og Martinus. De er bare så super nuttede og søde. Jeg mener, altså enhver mor ville jo sikkert sige:" Velkommen til familien" hvis de som bare troppede op ved hoveddøren. Det jeg mener er altså at jeg har et mega fancrush på Tinus<3 Han er sååååååå skøøn! Det er Mac da også, men det Tinus der siger mig mest. Jeg elsker dem sgu meget. Næsten alt for meget, men ikke helt. Jeg ville gerne have været med 2. september, men på det tidspunkt hvor billetterne kom til salg, var jeg dsv ikke interesseret eller fan. Hvis i også er mega fan, så skriv da i kommentaren! Du kan da også bare følge @mjvolffgunnarsen på instagram.. Igen helst 12-13 årige.!

-

-

kh everydayjulie

Likes

Comments

Hej venner....

Idag har været en mega god dag. Solen har skinnet hele dagen idag, sikkert fordi at vi har stillet urene til sommertid. Det var meget dejligt. Jeg var ude var min mor sammen med min far idag og få kaffe. Jeg fik selvfølgelig cola, da jeg ikke er til så meget kaffe, men det smager sgu fint nok. Da vi så kom hjem til min far igen gik vi i havenn. Der fik vi kage, som vi havde tilovers fra min lillebrors føzdag igår eftermiddags. (Det er kagen på billedet vist under opslaget). Om aftenen grillede vi, hvor vi så fik pølser og koteletter. Og så sluttede vi fanme også dagen af med en negl der blev revet af mens vi spillede fodbold. Andet ved jeg sgu ikke hvad jeg skal skrive om.

-kh everydayjulie

Likes

Comments

Hei bloggen!

Sååå nu da jeg har startet denne blog, kunne jeg da godt lige lave en diy! Det er en virkelig god opskrift på vafler<3 Der er nok til 6 personer!

Du skal bruge:

300g Hvedemel

3 tsk salt

0,5 tsk bagepulver

3 æg

5 dl skummetmælk( du kan selfølgelig selv vælge hvilken mælk du vil bruge)

2 tsk vaniljesukker

50g smør eller margarine

og et vaffeljern eller en pande


Det hele blandes og stilles væk i en halv time med et viskestykke over skålen. Når dejen har stået lidt pensles vaffeljernet med lidt olie og varmes godt op og så hældes dejen på.

Når vaflen er færdig lægges den på en tallerken og stables. Du kan evt. også komme noget frugt på og andet lækkert. Det har jeg ikke på billedet, men du ved sikkert hvad jeg mener.

kh Everydayjulie<3


Likes

Comments