En mättande och god smoothie. Var extremt försiktigt med green boost räcker med högst en tesked ger en tydlig smak av spenat! 👍

Likes

Comments

Det får så fort så jag inte ens hinner blogga ;) förra helgen var vi i Göteborg fredagmorgon till söndagnatt. Så mysigt och kul! Fredagen hann vi med shopping i stan och lördagen verkligen en heldag på Liseberg, åkte ALLA bergochdalbanor!! Hejja mig! Vi var där från öppning till stängning. En sväng på klubbhuset innan. Snabbmat alla dagar och fishandchips på Liseberg. Vi hade inte tid med något mer. Söndagen så åkte vi till Ullared vid lunchtid och var där till hemgångsdags klockan var runt 17-18 tror jag. Hemma var vi mellan 00-01. Köpte inte så mycket, nya trosor och en parfym på Victorias secret till mig, en mössa, väska, T-shirt och en leksak till junior. Det är det jag kommer ihåg just nu var nog något mer..

Den här veckan har jag ju börjat jobba igen efter föräldraledigheten. Har en tjänst på 72% vilket jag tycker är alldeles perfekt, men får oftast jobba mycket extra om man vill och då har man lite koll själv när man vill, orkar och kan.

Idag var det fotboll i Bäsna mot segro 2-2. Junior gick mest runt och kollade in allt annat och ramlade. Efter mat på Max och hälsa på Ps bror som bor i blge, som också var på matchen. Nu smooothie sen sova. Ledig imorgon!! Skönt! Ska nog till gymmet.

NI FÅR EN STOOOOR BILDBOMB FRÅN DENNA VECKA 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Likes

Comments

Hej Stina!

Likes

Comments