Likes

Comments

Det får så fort så jag inte ens hinner blogga ;) förra helgen var vi i Göteborg fredagmorgon till söndagnatt. Så mysigt och kul! Fredagen hann vi med shopping i stan och lördagen verkligen en heldag på Liseberg, åkte ALLA bergochdalbanor!! Hejja mig! Vi var där från öppning till stängning. En sväng på klubbhuset innan. Snabbmat alla dagar och fishandchips på Liseberg. Vi hade inte tid med något mer. Söndagen så åkte vi till Ullared vid lunchtid och var där till hemgångsdags klockan var runt 17-18 tror jag. Hemma var vi mellan 00-01. Köpte inte så mycket, nya trosor och en parfym på Victorias secret till mig, en mössa, väska, T-shirt och en leksak till junior. Det är det jag kommer ihåg just nu var nog något mer..

Den här veckan har jag ju börjat jobba igen efter föräldraledigheten. Har en tjänst på 72% vilket jag tycker är alldeles perfekt, men får oftast jobba mycket extra om man vill och då har man lite koll själv när man vill, orkar och kan.

Idag var det fotboll i Bäsna mot segro 2-2. Junior gick mest runt och kollade in allt annat och ramlade. Efter mat på Max och hälsa på Ps bror som bor i blge, som också var på matchen. Nu smooothie sen sova. Ledig imorgon!! Skönt! Ska nog till gymmet.

NI FÅR EN STOOOOR BILDBOMB FRÅN DENNA VECKA 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Likes

Comments

Hej Stina!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var dagen jag kände mig som en flodhäst på dans, alltså jag jag trodde jag hade någon form av taktkänsla men nej. Var på gymmet och gick på tre pass, afrodans, multi och stretch. Dansen var kul men ja man hänger ju inte riktigt med tur inte dom andra gjorde det heller.

Multi så drygt och att inte ens kunna göra en armhävning så ja haha jag är klen. Det är mitt mål med gymmandet= att kunna göra EN jävla armhävning på fötterna. Det är ju omöjligt för den klena. Menmen jag och min BFF ska gå på det vi kan och vi ska peppa varandra. Kul iallafall, så kul att göra allt tillsammans med någon annan. En vacker dag när hon inte kan följa med så kanske jag vågar gå själv men inte nu och inte än på att tag! Roligare två! Nu är det gjort iallafall mitt första "gympapass". Imorgon väntar jag väll på träningsvärken.

Har städat hela huset idag och dammsugit igenom hela soffan, junior körde bilar på dynorna och sprang på soffan, mycket mer spännande med en soffa utan kuddar.. Städat ur kylskåpet, och höststädat altanen. Vilken dag jag har kanske setat 20 min på hela dagen och det var vid middagen, som blev kycklingkebab och ris. Imorgon vegetariskt!

Likes

Comments