idag lördag har jag och min dottern var på dans på uddans  för hon bruka dansa varje lördagar, efter det vsr vi på kalas för min svärmor som fyllde 65 år. vi åt buffe och efterrätt var nåt moussetårta och på det var olika bär men minns inte vilken smak det var.

igår fredag var vi hc för  min dotter brukar  må illa varje morgon . vi vet inte varför  men läkare sa att det kan vara uppstötningar från mage,  vi hoppas  det går över trots det har gått  snart 2 månader. efter läkaren var  vi stan  en sväng och ca lunchtiden var vi i frissan för  min dotter behövde klippa sig. det ser mkt bättre nu, hon har ju tjock hår lika tjock som min hår.😀

// Evelina

Likes

Comments

idag var sån dag där man vill hellre ligga under täcke.😀 jobb idag 8-12:30. det gick  väl bra men kallt. 

jobbar ju på Ica kvantum,  idag var det i färsk avdelning.  kallt det var. det är inte lätt för mig som är hörselskadad för att   jobba i butik men man måste lyssna  och läsa läpparna vad kunder säger men jag är van med det,  det går upp och ner varje dag. 

sen hämtade jag min dottern på dagiset.. när vi kom hem så tog vi lite lugnt.  det var ju -6 grader,  det blev sååå kallt ute😐

ha det bra allihopa 😉

Likes

Comments

Hej allihopa.
  Jag är ny i nouw.   Vill utvecklas med bloggande.  jag kommer skriva allt om möjligt. 😀   men nu skriver jag lite 😀idag har man jobbat 4 timmar idag 8-12:30,  känns tiden går fort på jobbet men ändå långsamt. varje morgon  vaknar jag halv 6. men idag var jag såå trött  och vill hellre ligga kvar i sängen. hihi.  önskade sovit mer fast jag  sover 4-5 timmar senaste året. det är väl ålder att göra😉 trots jag är 30 år.  när jag var yngre sov jag längre men inte idag.   men men  skriver mer imorrn.

Ha det bra allihopa

Likes

Comments