Hejj everyone!!! SHIT vad trött jag är. Igår (fredag) träffades jag och Emily och åt på café Sirap, favvo stället, jävligt gott och inte för dyrt. Några pannkakor och en bagel senare drog vi ut på stan för att shoppa. Successful shopping blev det, är jättenöjd :))) Skulle försöka köpa ett par Valentino sneakers men färgen jag ville ha var/är slutsåld överallt, sad life, det blev dock ett par najs Vans ist så jag är glaaad. Efter allt detta drog vi hem och tog ett powernap, sen begav vi oss iväg för att köpa takeout sushi. Resten av kvällen spenderades hemma. Adde kom, jag köpte en jäkla massa glassar (pressbyrån har 50%!!) osv. Vid elva tiden bestämde vi oss för att gå ut, dock blev stället vid gick till "nerstängt" 30min efter vi kom dit, segt. Vi gick då hem igen vid 1/2 tiden och sov så sött.

Idag så träffade jag Sara på lunch och shoppade ännu lite mer!! Vi fick gratis glass vid Norrmalmstorg och jag kom hem vid 6-tiden. Supermysig dag fast fyfan vad jag har gått på senaste tiden (London).
Imorgon however drar jag till USA!! Missar alltså en vecka skola. Ser skitmkt fram emot lite värme och att träffa mina kompisar där. Har dock inte börjat packa så jag borde nog börja med det, hehe. Vi hörs från America, pusss!

//Eveline

SJUK skillnad på mig och Sara hahha guess who's me ;(((

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments