Bonsoir!! Just nu ligger jag heelt slut på vårat hotell i Frankrike. Vi har åkt bil de största delarna av dagen då vi åkte ifrån hotellet i Italien runt tolv imorse varifrån vi sen sträckade till Nice längst kusten. Skitfin utsikt men jävligt jobbig väg,, den var extremt smal och extremt kurvig vilket ledde till en lagomt illamående Eveline. Sen kom vi iaf fram till Nice där jag träffade Arvid ett tag vilket va super mysigt!! Vi åt lunch och glass och kollade på ännu en sjukt fin utsikt. Efter ca. två timmar i Nice åkte vi vidare till Saint-Raphaël där vi nu är och har varit ett tag.
Middagen här på hotellet var väldigt intressant då servitörerna endast pratade franska och jag inte hade en minsta aning av vad jag stoppade i mig. Allt såg dock supergott ut men ibland så stämde inte smaken in med utsidan hehe...
Nu ska jag försöka läsa lite (?) och sen sova :))
KramKram

//Eveline

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • resa

Likes

Comments

Heej alla fina! Två månader senare och vi är tbx. Har egentligen ingen riktig förklaring till vrf vi har varit borta så vi får blicka framåt ist och tänka på att vi är back!

Så vad har hänt sen senast? Vi har gått ut nian, weho!! Sommaren har alltså anlänt och vi fick lov den 17onde tror jag (ca. 2 veckor sedan). Sen dess har jag nt gjort mycket egentligen. Ligger just nu i Italien där jag har befunnit mig i 6 dagar och imorgon bär det av mot frankrike!! Skithärligt har jag haft det här och frankrike lär ju bli minst lika härligt. Gymnasievalen har ju även kommit ut men såklart glömde välplanerade jag mitt login hemma i Sverige! Aja, är rätt säker på att jag kmr gå kvar på SIS men kan va kul ändå att veta var man kom in :))

Här kommer iaf lite bilder från Italien som ett avslut på denna snabba catchup, hoppas ni alla har haft en hittills fin sommar vart ni än befinner er,,, PUSS!

//Eveline

Likes

Comments