Likes

Comments

Nu efter den kalla vintern så blir håret torrt och risigt. För att få friskt och glansigt hår så får ni några tips:

¤ För det första så är det inte bra att färga håret, det vet nog de flesta. Om du så gärna vill färga håret så är det bättre att tona håret mörkt än ljust.

¤ Använd hårinpackning en gång i veckan. Serum och olja är även jätte bra för håret. Men tänk på att du inte ska ta för stor mängd av serum och olja, det räcker med några droppar, för annars kan håret bli fett. Börja med att massera det ifrån topparna in till hårbotten.

¤ Tänk på att du ska toppa håret regelbundet.

¤ Använd inte värme stylingvertyg för ofta, men när du väl gör det så ska du använda värmeskdd.

¤ Använd inte hårfön när håret är blött, för hårfönen är också ett stylingverktyg. Låt ditt hår lufttorka. Du ska även klämma ut vattnet ifrån håret innan du torkar ditt hår med handdukeen, för det gör håret risigt. Avsluta detta med en fuktspray. 

¤ Drick mycket vatten och ät hälsosamt. Träna också regelbundet!

¤ Sov i flätor, inte en knut! För det slits jättemycket på håret. Använd då hårsnoddar utan metall.

 

Likes

Comments

Hejsan! Kom hem ifrån Stockholm i förmiddags, men jag har inte hunnit blogga förrän nu.

När jag kom hem så var jag så trött så jag la mig på sängen och sov tills klockan var runt 16. Då hade tydligen Marcus kommit, som jag blev väckt utav. Då kom jag på att jag skulle köpa en present till Shanice eftersom hon har tjejkväll imorgon, så vi åkte upp till överby, där jag även fick med mig ett par byxor.

När jag kom hem igen så var jag jättehungrig så jag beställde en pizza. Nu tvättar jag kläder också. Så jag har haft fullt upp.

VI hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Hejsan! Hur har ni haft det i skolan idag? Jag har iaf haft en bra dag!

Det började med att vi åt frukost och sedan åkte vi in till stan där vi har varit hela dagen i princip, vi har kollat på kläder och lite annat, men tyvärr så hittade jag inget som jag blev "förälskad" i. Jag försöker att ha kvar mina pengar om jag inte ser något som jag verkligen vill ha. Men det är bra det, för då har jag pengar när jag kommer hem!

Vi tog även en fika paus och så har vi ätit något skum mexikans mat som mamma ville att jag skulle testa. 
Det var tortillas med ost och bönor. Man kunde välja smak, men då valde jag den smaken. Det heter quesadillas. Det var nog en utav de fetaste maträtterna jag har ätit, men det smakade helt okej!

Nu ska jag försöka få tag på Marcus, puss!

 

Likes

Comments

Nu skriver jag godnatt, eftersom många av er ska upp till skolan imorgon. 

Jag har spenderat min kväll i badet och nu ska jag dricka te medan jag kollar på PLL.

Pusshej!

Likes

Comments

Nu är jag framme i Stockholm och fixade även så att jag kan ansluta mig till internetet. Men jag kom på att jag glömde min laddare till kameran, tyvärr. Så om den dör så får ni räkna med dåliga mobilbilder.

Nu är jag och mamma jätte hungriga så vi ska ner och ta något att äta. Sen ska jag nog ta ett varmt bad fram till kvällen.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag antagligen på flyget mot Stockholm. Gjorde ett tidinställt inlägg så att ni ska ha något att läsa.

Jag vet inte om jag kommer kunna blogga när jag är framme, få blir se hur det blir med internetet och min tid där borta. Men jag tror allt att det ska gå. 

Flygresan tar bara ca 50 minuter, vilket är skönt. Hatar att sitta länge på ett flyg, haha.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss!

Likes

Comments

Ååh, jag älskar denna serien. Kan verkligen inte sluta kolla på den! Är på säsong 3 så jag får sluta kolla så mycket annars så kan jag inte kolla mer eftersom det bara finns 4 säsonger.

Likes

Comments