Header

15:e Januari.
Har under en veckas tid lyckats träna 6 gånger. (Får se hur länge det håller i sig.)

Jag gjorde genuint försök att rensa kläder men det visar sig att jag även till kläder, har separationsångest. Japp det är sentimentalt när man håller i tröjan man hade på den konserten. Tshirten man köpte de året på den affären. "Men denhär kan jag använda i sommar till den jackan." - Nej de kommer inte ske, de vet jag ju. Haha men seriöst så gjorde jag ytterligare ett försök idag och sopsäcken blev större. ✌

Något jag lyckades bättre med att rensa, var smink. Behöver inte göra en historia av det med men.

Packat 3 kartonger, så de börjar bli dags att speeda upp farten.

Jag börjat titta på matbord och soffor, så jag har fått en någorlunda bild på hur jag vill att de ska se ut.

Vissa av borden är inte ultimata dock. Säng ser ut att bli från Mio, soffa eventuellt Ikea. Matgruppen är ett frågetecken, eftersom att vissa möbelsidor har de billigare, men då är frågan om det är smart att beställa utan att provsitta. Samt om sidan är pålitlig, om nått skulle gå sönder i frakt eller om kundservicen funkar. Alla tips/erfarenheter på möbelsidor mottages. (chilli, furniturebox etc)

I morgon ska vi kolla på lägenheten för första gången. Lite sent kan man tycka med tanke på att vi redan tackat ja. Men de flesta lägenheter skulle va bättre än denna.
baii 🙃

Likes

Comments

Hej.

De har nu gått ungefär ett år sedan jag skulle börja om och blogga. Bytte portal, namn osv. Fixade över alla mina gamla inlägg och gjorde kanske ett enda inlägg på det nya stället. Ångrade att den nya bloggen fick gamla inlägg, för bilder funkade inte och det blev bara rörigt. Gick dock inte radera alla inlägg på samma gång så jag raderade den och startade denna. Och det gjorde jag för kanske.. 4 månader sedan. x) Men nu känns det som en bra dag att starta lite lätt.

Mitt 2017 har jag inte så speciellt starka minnen av, början alltså. Precis som varje år, verkar det som "nämen det här året var katastrof". Personligen kan jag nog inte säga det. Har haft jobb nu utan uppehåll i 1 år och de är den grunden jag behöver att stå på. Sammanlagt snart uppe i 3 år på Volvo (anställd, bemanning, och nu bemanningsföretag igen). Inte rest något detta år förutom Stockholmsresa nu i oktober som var. Om det gjort året tråkigare eller inte, är jag inte säker på. Hade det lite som mål/bestämt mig för att inte resa. Lite kanske av säkerhetsskäl eller spara pengar. Vet ej.

Började året med att ersätta bloggandet med dagbok, men de höll kanske bara 5 tillfällen. För att skriva vad man gjort under dagen, helgen, planer framöver. Knappt uppdaterat Instagram i år, knappt tagit några bilder. Bytte telefon efter sommaren. De är så man glömmer året som pågår gott folk.

Levde på Game Of Thrones hela början på året och när nya säsongen hade premiär var jag som ett barn på julafton. (som jag är på julafton.) De var tatueringsmässa i september där jag gjorde två stycken nya, varav den första som placerades på ett ben. Gjorde något jag velat göra länge pga min kärlek till Disney. Startade ett nytt Instagram account med syfte på bara disney.
I oktober skulle det vara Lady Gaga och mammas första konsert men det ställdes in. Istället åkte vi dit och gjorde några av de 976 andra sakerna man kan göra i Stockholm. Gick på slottet, shoppade, åt mat, fikade, såg bio, gick många steg, besökte Disney Store, såg Metoo demonstrationen på Sergels, såg nån kändis (mamma såg, jag missade helt), åt hotell frukost till max. Så besviken var nog inte de ordet jag skulle använda för oktober.
November var i överlag nog ganska händelselöst för jag har inget speciellt i minnet. Blekte äntligen håret igen efter kanske 3 år. Och förutom skrällen som kom i slutet av november. Jag fick erbjudandet om ny lägenhet. En som är kanske 3 gånger större än den plutt jag och Linus lyckas klämma oss in i nu. Den nyheten och att bli inslängd på Volvo igen slog allt. Juste jag julpyntade också. För de gör man i tid såklart.
December kom tillslut och försvann desto snabbare. Hann iallafall köpa julklappar, jobba, spelade sims, drack, slå in julklappar, börjat se om början av Marvel, åkte till Falun för att till sist fira årets bästa dag. Julafton. Hela familjen under ett tak, alla dagar. #barndomsdröm ju. Åkte hem tidigt på annandag jul och slapp värsta trafiken. Blev sjuk samtidigt som Linus en dag senare, men det hindrade oss inte från att gå på bio och se Star Wars - The Last Jedi. Blandade åsikter men överlag, guuuud så bra den var. Kommer snacka mycket film, (för jag älskar de) Men kommer aldrig spoila något för då är man sämst, japp. Nu har nyår gått och jag är fortfarande sjuk. Börjar jobba i morgon redan 05.48, så det blir att bita ihop de resterande dagarna av den här veckan. Eftersom vi flyttar i februari så ska julen ner och tomma kartonger upp. Känner mig taggad på att packa ner allt, men vi får se hur länge det varar. hehe.

Hejdoo:)

Likes

Comments