Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Har inte bloggat på länge men har inte riktigt något sug efter att blogga, sen har jag inte orken för är rätt så trött efter skoldagarna.

Började jobbet i fredags och jobba hela helgen, kommer inte säga hur det gick eller hur det kändes men ska jobba nu på söndag. I måndags hade vi lunch öppet på skolan och det betyder att vi 1or gör mat och serverar gäster som kan komma och äta hos oss för en billig peng, den här gången var det dags för min grupp att gå in i köket och laga mat. Det gick faktiskt bra och det var roligt men ser fortfarande fram emot bageri.

Har inte gjort så mycket efter skolan idag, tog och tvättade håret då onsdag är en av två dagar jag tvättar det, testade nya produkter och älskade verkligen schampot. Vart inte supernöjd med balsamet men måste testa det mer innan jag kan ge mitt omdöme.

Älskar verkligen inpackning med färg, håret blir eller ser så mycket fräschare ut om man har en jämn färg. Ca 2 månader kvar innan jag har frisörtid, hoppas jag inte jobbar då men går ju byta annars med någon då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments