Postad i: Mitt liv, Skolan

Yeh imorrn har jag först sovmorgon och sen en lektion sedan får jag helg. Har inte gjort så mycket på eftermiddagen utan bara tagit det lugnt. Nu ikväll har jag tagit lite foton till bloggen, det var länge sen jag tog fram kameran och fotade så kände att det var dags att göra det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Skolan, Mitt liv

Bloggade inget inlägg igår kväll men orkade bara inte. Kom hem runt 17 och satt hela kvällen och pluggade så var så trött i huvudet och ögonen blev irriterade.

Skoldagen idag gick bra och vi har haft vår sista Löfstad lektion och allt som ska säljas på marknaden är nästintill klart och packat.

Ska ta det lugnt hela kvällen nu är så trött.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Bakning , Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Godmorgon!! Tog mig upp imorse men det var verkligen svårt men vill inte missa bagerilektionerna och framförallt inte nu när Löfstad står inför dörren. Har bageri idag och om jag inte minns fel ska vi göra tryfflar så det blir en del spritsande men det blir nog kul. Slutar ganska sent idag men måste ändå plugga hela kvällen då en uppgift ska in innan 23:55.

Efter jag hade pluggat igår så tog jag ett bad och det var verkligen skönt. Som ni ser på bilden så är jag orolig att schampot ska ta slut men jag brukar ha fel på hur länge det ska räcka. Håll tummarna att det räcker till januari!!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Har vaknat till och från hela natten på grund av att jag har världens mensvärk. Så när klockan ringde 05:30 hade jag så ont och det stod emellan att gå upp gå till skolan eller sjukanmäla, men idag fick jag faktiskt sjukanmäla mig då värken är så stark. Jag hade aldrig klarat av och varit i skolan till 15:30 eller något.

Ska väl inte göra så mycket beroende på hur ont jag har senare på dagen ska jag plugga det jag missa idag så jag inte kommer efter.

Jag hatar verkligen mens! Libresse har ju gjort en reklamfilm där de vill visa att mens inte är något man ska skämmas eller må dåligt över. Alla vet att vi kvinnor får mens!! Jag skäms fortfarande över att ha mens men hoppas att det försvinner. Igår när jag skulle handla bindor så vågade jag knappt gå i affären med dom och tyckte det var pinsamt.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Haft en bra helg hos mormor och morfar men nu är det först jobb som står på schemat innan jag får ta igen mig ikväll. Måndag imorgon och det är en lång dag som väntas.

Nu är det inte långt kvar tills jag går på jullov och som det ser ut så får jag vara ledig ganska mycket på mitt jullov och jag är väl inte supertaggad på det.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag var det invigning av ljus i vinterstad och jag och mormor var på det. Vi tog bussen ner till stan och gick på stan ett tag och jag fick med mig lite hem. Jag visar det jag handlade imorgon.

Vi gick slingan där alla ljusstatyer och belysning var och det är verkligen vackert. Kom hem för några timmar sen och har hunnit äta och nu ser jag så mycket bättre.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Det kan inte bara vara jag som underskattar mig själv? Jag är i alla fall expert på att underskatta mina förmågor och vart mina gränser går. Jag nervärderar mig själv i alla ämnen förutom Bageri och Drycker och ansvarsfull alkoholservering men tydligen går det bra i de andra ämnena också fast jag inte trodde det. Fick veta mitt resultat på provet vi hade i fredags och det var långt över min förväntan trodde inte provet gick så bra som det gjorde.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Fredag och min morgon började med att jag tog ett bad och nu äter jag frukost. Det blev toast idag igen, börjar inte förrän 13 men idag ska pappa skjutsa in mig.

Är inte hemma på hela helgen utan åker iväg och ska till min mormor och morfar. Jag åker direkt efter skolan och jag ska ju bara till Linköping. Sen på söndag är det jobb som gäller.

Likes

Comments