Header

Postad i: Bakning , Mitt liv

Snoddas,kärleksmums och mockarutor kärt barn har många namn. En tjej på Snapchat la upp perfekta kärleksmums och de var så fina så blev sugen på att baka själv.

Om ni inte visste det redan så älskar jag att baka och utbildar mig till konditor. Många säger att bakning är terapi och jag håller verkligen med. Mår jag dåligt eller bara haft en dålig dag så ställer jag mig oftast i köket och börjar baka något.

Gillar ni att baka?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har blivit allt mer vanligt att folk äter vegetariskt och självklart vill jag inte vara sämre. Jag och mamma skulle lätt kunna äta vegetariskt 1-2 ggr i veckan men sen har vi de två andra i familjen som är så emot vegetariskt, men det är väl inte konstigt när pappa jobbar på Scan och köper hem kött och sånt.

Recept:

Ingredienser

Aubergine

Lök, rödlök och vitlök

Tomat

Majs

Paprika

Champinjoner

Plus några kryddor

Börja med att skölja aubergine och diverse grönsaker, gröp ur auberginen och skär ner innehållet till små bitar gör samma sak med de andra grönsakerna. Stek allt och sedan krydda med vilka kryddor man vill, ta röran och lägg i de i de urgröpta auberginenerna och sedan in i ugnen.


Likes

Comments

Postad i: Nytt

Viste ni att Ravelli har ett eget märke och många idrottsföreningar säljer det märket för att samla in pengar till cuper och sånt. Min kusin sålde Ravelli och självklart ville jag stödja hennes fotbollsklubb så köpte linnen och en stor grå filt. Filten är så pass står att den täcker hela min säng och den är så mysig. Ska visa en bild.

Här är filten och ni ser ju hur stor den är. Sen har den flera olika nyanser i grått.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat

Kom nyss hem från jobbet och det var verkligen fullt med gäster idag men det är bara roligt när det finns något att göra. Nu är jag ledig till torsdag sen jobbar jag torsdag,fredag,lördag och söndag.

Var hungrig nu när kom hem så fick bli knäckemackor med mozzarella och tomat. Sen en satsumas till.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Många vet nog att jag är ett fan av Ghd verktyg och för några månader sen införskaffa jag mig en produkt från Ghd. Det var en produkt som heter split end therapy och typ laminerar in kluvna toppar men den är inte en inpackning utan produkten tvättas ur successivt, jag har använt den en annan gång men slutade då jag inte gillade det alldeles för glansiga och mjuka resultatet av den men nu ger jag den en chans till. Är trots allt några månader kvar innan jag ska till frisören så hoppas denna kan hjälpa lite.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Var på tonårshajk igår och kom hem idag vid lunch. Satte igång med tårtan och när den var klar gick jag upp och sminka mig. Är nu på väg mot Linköping för att fira min älskade mormor som fyller år.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Nytt

Äntligen lov och jag ska snart iväg! Kom hem nyss och har hunnit göra vaniljkräm och chokladfluff till tårtan som ska göras imorrn.

Mamma skulle in och handla och då bad jag henne att köpa magnum white i burk. Men den föll mig verkligen inte i smaken, jag som älskar vit choklad annars men denna var inte så som jag tänkt mig. Nu har jag testat alla 3 och den godaste var Magnum Classic sedan Magnum Almond och sist Magnum White.

Om jag skulle rangordna de efter hur söta de är så är ordningen så här Almond kommer på första plats trodde inte den skulle vara söt men det var den och jag somna efter jag hade ätit en hel burk. Andraplats tar Magnum White och jag trodde den skulle vara sötast men hade fel och på sista Magnum Classic och den var inte alls söt men den har ju också en choklad som är lite mörkare.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Fick precis veta av min mamma att våran katt Tilton inte går att rädda. Vi hade hoppats att tandstenen gick att ta bort men veterinärerna hittade en ännu värre sak och det var en cancerknöl. Jag hade verkligen ingen aning om att katter kunde få cancer men fatta att en cancerknöl sitter där i svalget och det gör att han inte kan äta och har ont. Nu får han snart somna in och slippa smärtan. Han har funnits i mitt liv i 13 år.

Godnatt älskade Tilton! Vi ses i nangijala! ❤️

Likes

Comments