Header

Postad i: Mitt liv

Jag skrev ju förra veckan att jag skulle ta en blogg paus men nu är jag tillbaka igen efter pausen.

I onsdags åkte jag in till Norrköping för att ha ett sista samtal med min kurator. Men när jag väl var där och satt och väntade på min tur så kollade jag kalendern och det visade sig att jag tagit fel på datumet. Skulle ha samtalet dagen efter men det avbokade jag.

I torsdags gick jag upp skapligt och åkte in till stan för att träffa en vän. Planen var att jag skulle hitta en klänning till festen vi ska ha nu i augusti. Vi gick i alla klädaffärer men det fanns inget som fall mig i smaken. Men tillslut hitta jag två klänningar. Åkte senare hem och tog det lugnt.

I fredags var vi ute i husvagnen och hämtade hem lite grejer.

I lördags och igår jobba jag och det var två långa pass. Jobbade sammanlagt 17 timmar i helgen men nu är jag ledig till fredag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har kommit ner i en svacka när det kommer till bloggen känner att jag inte skriver något intressant och har tappat viljan och motivationen till att blogga. Mina dagar ser typ likadana ut och det känner jag inte för att blogga om. Så det här blir nog sista inlägget för den här veckan i alla fall sen får jag se om jag börjar blogga igen nästa vecka men det märker ni.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag är det mitt sista kuratorsamtal sen har jag gått alla de gångerna som man får om jag inte vill söka om att fortsätta gå. Alla samtal har hjälpt mig och jag är lite klokare och vet hur jag ska göra om det blir tufft för mig och om jag får negativa tankar.

Har tid klockan 3 så ska åka in till stan vid 14.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat

Igår jobbade jag till 22 så var hemma runt 22:30. Kunde inte somna direkt så låg länge och prata med kompisar på Snapchat. Mitt huvud var trött men kroppen var rastlös och jag förstår inte hur jag kunde vara rastlös då jag hade stått i flera timmar. Jag somnade tillslut och vaknade utvilad och pigg.

Nu är klockan snart 15:45 och jag ska äta sedan väntas ett pass på jobbet. Idag jobbar jag från 17:45-21 så det är ett kort pass.

Gårdagens mat. Hade med mig pastasallad till jobbet. Jag älskar verkligen pasta men hade gjort så mycket mat att jag inte orkade eller kände för att äta upp allt.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Vaknade till och från imorse men av en ren slump vakna jag 4 min efter jobbet hade ringt och ringde då upp så istället för att jobba 3 timmar blir det ett 8 timmars pass. Sitter och äter lite jordgubbar och mjölk innan jag ska till jobbet. Börjar inte förrän 14.

Lite frisyrer och färger jag haft. De två i mitten längst åt vänster har jag gjort själv. Den orange och den konstiga blonda bredvid.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Vi bestämde oss för att stanna en natt till då det var så fint väder. Så vi åker hem imorgonbitti så jag får göra klart tårtorna till farmor. Vi ska vara hos henne kl 14:30 då hon fyller år. Hon har önskat sig två tårtor en med jordgubbar och en med hallon. Håll tummarna att vi får tag på både hallon och jordgubbar imorrn.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Nu är vi nere i husvagnen igen men åker hem imorrn. Har inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt och lever i nuet. Får så dåligt samvete när jag inte bloggar regelbundet men i sig gör det inget då jag inte alls har många som läser min blogg.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Idag är det en månad kvar tills jag och min bror blir 18 och mamma blir 50 om 2 veckor. Så vi ska ha fest i augusti och jag står för efterrätten. Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra. Först skulle det bli tårta men nu lutar det åt att bli desserter i portionsglas. Har bestämt att det ska bli en dessert med tårta, en pannacotta och sen någon chokladmousse.

Något sånt här ska jag göra.
Bilderna är från Pinterest.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Nytt

Har inte alls varit så aktiv här på bloggen idag men det blir så när man är ledig och inte tänker på att blogga så fort man vaknar. Har iallafall börjat med tårtorna till farmors kalas som är på söndag. Så idag gjorde jag bottnarna och på lördag lägger jag ihop bottnarna.

Har sett på tv nu det blev Beck skarpt läge men nu blir det sängen.

Äntligen hitta mamma den. Var verkligen god tror den passar bättre när det är en varm sommardag men nu har jag äntligen fått smaka den.

Likes

Comments