Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Hur skulle ni göra. Jag är alltid den som vill vara lite extra fin till stora tillställningar och tycker det är roligt att förändra mig. Men nu kan jag varken fixa naglar eller hår tills jag fyller.

Hade tänkt egentligen att avbryta min deal och färga håret för fyller bara 18 en gång och vill känna mig extra fin just då. Men just nu vet jag inte vad jag vill göra. Hade annars tänkt köpa någon ny klänning som just ska vara till festen.

Hur skulle ni gjort? Skulle ni fixa håret och få känna er lite extra fina eller köpa något nytt plagg att ha på sig istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Fyller om drygt en och en halv månad och jag vet inte vad jag önskar mig. Men har lite jag tittat lite extra på.

1. Jag önskar mig en liten väska som jag kan ha när jag går ut. Har bara en väska som jag verkligen inte gillar.
2. Önskar något slag av spa. En spa dag eller weekend.
3. Jag önskar mig någon klänning eller något men tror jag tar och köper det själv. Då jag är ganska kräsen när det kommer till kläder.
4. Önskar mig också presentkort och då vill jag helst ha från Cervera. Älskar verkligen fina dessertglas och glas. Känner att det kan vara bra att börja köpa på sig saker så man har lite när man väl ska flytta hemifrån.

Har ju som mål att flytta hemifrån innan jag är 22år så har drygt 3 år på mig.

Likes

Comments

Friday och min sista dag jag är ledig. Har inte gjort så mycket idag mest tagit det lugnt. Ska packa för vi ska till husvagnen jag och mina föräldrar. Imorrn går jag på mitt första pass av 6.

Hoppas ni får en bra dag och helg!

Är det bara jag som inte orkar äta upp en hel BJ samma dag. Sparar alltid glassen till nästa dag

Likes

Comments

Postad i: Nytt

Vart sugen länge på Bj så idag fick det bli en. Det blev faktiskt en ny smak. Den var god men verkligen söt

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Har fått bloggtorka och känner verkligen inte för att sitta skriva om mina dagar då de ser nästan likadana ut.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag jobbade jag och det gick bra! Vaknade med ryggont imorse men det lär väl försvinna. Har inte lust att boka en tid hos en naprapat känns som det är svårt och vet inte riktigt vad jag ska säga.

Imorrn är jag ledig och det ska bli skönt! Sen går jag på pass 1/3 på lördag och är så nervös då de flesta får semester nästa vecka. Är rädd att det kommer bli kaos och att jag svimmar.

Önskar er en härlig onsdag!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

1. Jag stör mig på folk som inte kan tacka eller hälsa.
2. Jag stör mig på folk som tror de kan bestämma över mig.
3. Jag stör mig på folk som tror de kan behandla mig som de vill.
4. Jag stör mig på att vissa blir mer omtyckta än andra.
Jag kommer faktiskt bara på 4 saker och det är väl bra det. Har inte så mycket jag stör mig på.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Har haft ont i ryggen ett tag och vet inte vad det kan vara. Antagligen har jag sträckt mig i sömnen eller så har det bara plötsligt kommit. Mamma masserade och tror redan det blivit bättre annars är det jag som bokar en tid hos någon massör.

Mamma köpte hem lite fika och en av de grejerna var de nya Singoalla med passionsfrukt och mango så himla goda. Rekommenderar de verkligen

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Var verkligen skönt att börja vid 11 och det var inte alls mycket folk idag. Jobbar imorgon med innan jag får två lediga dagar sen börjar mitt sommarschema. Jobbar 6 dagar men med en ledig dag emellan så 3 dagar först sen ledig en och sen 3 igen.

Likes

Comments