Header

Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Har inte haft något roligt att blogga de senaste dagarna, var ledig i måndags och tisdags och i måndags så pluggade jag och tog det lugnt och tisdags samma. Igår gjorde jag inget speciellt heller och idag slutade jag tidigare än vad jag skulle.

Då mina rosa färg blev mer urtvättad och håret hade alla möjliga färger, så slängde jag i en röd inpackning i håret som jag fick av en kompis. Blev inte supernöjd med färgen men nu när det gått några dagar så börjar jag gilla den. Kände att håret behövde uppfräschning innan jag ska till frisören för det var inte alls snyggt med blond,persika och rosa partier i håret. Ni kan själva se på bilden hur det såg ut

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har alltid tagit ett eget ansvar, det började faktiskt när jag redan var runt 5 och då började jag med att göra egen frukost, här fick man inget serverat och jag är både lycklig och avundsjuk att mina föräldrar gjorde så. Jag är lycklig att jag redan fick ta eget ansvar när jag var 5 för man lär sig så mycket, men avundsjuk på alla vänner som fick allt serverat.

Nu står jag här idag som 17åring har haft eget ansvar hur länge som helst, idag kan jag bara tacka mina föräldrar för att dom lät mig ta eget ansvar i så tidig ålder. Jag är glad att min mamma aldrig vart någon som bäddar ens säng, tvättar ens kläder eller så för jag har blivit självständig och klarar ett hushåll.

Jag ser en stor fördel med att ha fått ta eget ansvar i tidig ålder, jag kunde redan när jag var runt 10 tvätta kläder, köra diskmaskinen och städa.

Jag vill bara tacka mina föräldrar att dom har vart hårda och bestämda när det kommer till eget ansvar. Hade jag inte fått ta eget ansvar i tidig ålder hade jag nog inte vart så händig och kunnat städa huset + tvätta kläder som jag kan nu.

Nästa år fyller jag 18 och jag skulle lätt kunna flytta hemifrån om jag hade en ekonomi som var stadig, så mogen känner jag mig och så redo för ansvar kan jag ta.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Har bakat och ätit kvällsmat för ett tag sen, det vart en god kaka och maten var god. Sitter med färg i ögonbrynen, kände det var dags att fräscha upp dom med lite mörkare färg. Ser också på tv och ska efter verkningstiden är slut på färgen ska jag lägga en ansiktsmask.

Brownie med saltkola överdrag, receptet kommer från mittkök

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Skoldagen har vart bra hade livsmedelskunskap och svenska, dagen gick verkligen fort och var inte jätte ansträngande. Kom hem runt 16 och har inte gjort så mycket, det blev taco till middag och nu ligger jag i soffan och ser på idol.

Har inget speciellt att göra i helgen ska städa rummet och troligtvis städa huset, blir nog att baka imorgon var länge sen jag gjorde det. Är ledig till tisdag så ska verkligen utnyttja de två dagarna till plugg.

Åh blir mer sugen på frisörbesök men det får vänta till januari, sitter dock och funderar på att boka en klipptid om någon månad men vet inte. För känns lite tråkigt att klippa håret när färgen verkligen ser ojämnt ut, sen måste jag säkert ändå klippa det när jag färgar det också. Så troligtvis tar jag färg och klipp i januari. Men det är redan lite slitet nu men inte supermycket så överlever ett tag till.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Vart ingen bloggning igår då jag inte kände för det och var ganska trött.

Vakna upp imorse med dåligt humör, ville inte gå till skolan eller gå upp ur sängen. Men bestämde mig sen att gå till skolan då jag vill ha en utbildning. Skolan gick bra fast humöret inte var på topp, slutade runt 14:00 och drog mig till min brors skola och var med på hans utvecklingssamtal och sen åkte jag hem med mina föräldrar.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem har tagit det lugnt och viljat sova. Är verkligen super trött men har massor med måsten som ska göras innan jag får sova.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat

Kom hem för drygt 1 timme sen och när jag kom hem var jag super hungrig så gjorde mozzarella sticks och hemmagjord pommes. Det var så gott! Nu ska jag se på tv sen försöka läsa min tråkiga svenska bok och sedan plugga på hygien läxa.

Gårdagen igår gick verkligen bra! Men det var stressigt och varmt. Jag hade som sagt första serveringslektionen igår för gäster. Servering är verkligen roligt.

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer, Mitt liv

Efter har legat i soffan hela dagen och sett på tv beslutade mamma att vi skulle gå en promenad. Så vi gjorde det och sitter just nu i bilen och väntar på att mamma ska handla klart. Ska hem och stryka skjortan tills imorgon.

Min hårfärg är så urtvättad nu, har hur många nyanser som helst. Men vill vänta minst 1-2 månader till innan jag fixar det, har bara haft den i ca 1 månad. Och jag kan inte göra något med färgen hemma utan testade i fredags att ta bakpulver, citron och schampo på en slinga men färgen släppte inte alls. Så lämnar över det ansvaret till en frisör. Tycker det är jobbigt att tänka på håret för måste först se till att jag har pengar till det jag ska göra, sen måste jag alltid ha ett hum hur mycket det går på och det är inte det lättaste så jag vet hur mycket jag behöver spara. Så allt det här gör tillslut att jag blir orolig och mår dåligt för att inte ha kontroll eller ett hum om allt.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Usch natten har varit lite som ett spökhus man vet inte riktigt vad som ska hända. Jag drömde massor med konstiga saker inatt, bland annat att min dator hade blivit stulen men det har den inte blivit. Och sen att jag hade satt i löshår och det har jag inte heller gjort, men finns nog en förklaring varför jag drömde det för igår prata jag ganska mycket om hår och hårfärger. Sen drömde jag lite mer.

Idag är det söndag och det är 1 dag kvar innan jag serverar gäster för första gången, är verkligen nervös men idag blir det att stryka skjortan och lägga fram allt jag ska ha imorrn.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Somnade runt 23 igår och vakna flera ggr imorse men somnade om och gick upp runt 11. Har inte alls gjort mycket utan har kollat kläder till måndag och tvättat kläder. Jag trodde det var söndag idag men det var bara lördag, är nervös inför måndag sen är jag stressad inför engelskan artikeln som ska vara klar efter onsdag. Men jag har 200min att skriva klart den på.

Börjar bli hungrig och det blir ris med kyckling och currysås.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Jag är nu tillbaka igen och tänker nu berätta hur jag tänker med bloggen. Jag kommer fortsätta men kommer inte gå in på detalj vad jag gör i skolan exakt och kommer inte skriva jätte personligt.

Idag började jag 10:05 hade bara två lektioner och det var livsmedelskunskap och svenska, slutade runt 15:40 och tog mig till Norsholm där jag blev hämtad.

Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem, har bara kollat lite på youtube och tv. Väntar på att maten ska vara klar.

Den här veckan har varit bra och jag var på arbetsintervju i tisdags, jag själv tyckte det var min bästa intervju jag gått på men får se vad arbetsledaren tyckte. Skulle få svar inom 2 veckor om jag har fått det, om dom inte hör av sig så har jag inte fått det.

En bild som togs i tisdags, gillar den men ser lite kaxig ut eller vad man ska säga.

Likes

Comments