Header

Postad i:

Förlåt för ingen bloggning men har inte haft någon intressant att skriva. Igår var jag hos mormor och morfar och åt,påskmat och firade morfar som fyllde 65 år. Ligger just nu i soffan och ser på Johan Falk.


I morgon ska jag nog ta det lugnt sen på senare på dagen ska vi nog in till stan.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i:

 Hade en bra dag i skolan, gick bara till 14:00 idag. Har inte gjort mycket sen jag kom hem har suttit vid mobilen och datorn. Idag när jag kom till skolan fick jag  många fina kommentarer om min nya hårfärg och då ville två klasskamrater fota ny header till min blogg och vi tog några bilder med Iphonen och dom vart helt okej. Ska sova nu är ganska trött. Är ovan att se mig i så mörk hårfärg men det är bara en intensivtoning tror jag för den håller upp till ca 6-8 veckor. Men det känns skönt att ha  tillbaka mitt mörka hår det var framförallt 1 år sen jag var helt brunhårig.

 

Headerbild/bakgrundbild 2013-03-28 

Kram Evelinn?

 

Bild tagen idag i morse.

Min nuvarande header gjord av en kompis. 

Vad tycks ?

 

 

Äntligen har påklovet börjat  men jag ska till skolan på torsdag 08:30. 

 

 

Likes

Comments

Postad i:

Sitter just nu och har färgat håret ska skölja ur det om ca 14 min. Hoppas det blir bra men nästa gång ska jag nog gå till min frisör så hon får hjälpa mig för det var ganska svårt. Har vart i stan idag med Emma och handlade bland annat färg och ett rosa mobil ska

l.

Likes

Comments

Postad i:

Har vart i skolan gick från 09:00-15:30. Har inte gjort mycket sen jag kom hem från skolan. Jag har bara suttit vid datorn. Ska på stan i morgon och handla lite saker. Sen ska jag köpa färg och en vän erbjöd sig att hjälpa mig färga på hennes praktik plats. Men får se skulle vara bra annars färgar jag själv. Bjuder på bild som togs i bussen när jag åkte hem

Likes

Comments

Postad i:

Sitter på pendeln på väg hem till Kimstad sen kommer pappa och hämtar mig där. Skolan var okej, är rätt så trött så ska hem och sätta mobilen på laddning. Har bara 17% om någon ville veta. Senare ikväll är det scouter.

Likes

Comments

Postad i:

Har haft en bra dag, har varit på scouterna nu på kvällen. Jag har också kollat på IPhone skal för ska på stan på Onsdag, tänkte också köpa en toning för vill inte färga nu och vill inte ha en utväxt,som är 3 cm så ska köpa en. För toningen sliter inte lika mycket än var permanent hårfärg gör. Ska ju också klippa mig i april.


Likes

Comments

Postad i:

 Är super glad har äntligen fått en Iphone 4 men försöker ladda ner Facebook på mobilen men det går inte för man måste godkända Apple ID och har gjort det 6 gånger men funkar ändå inte. Fick en vit Iphone 4, ska sova nu och försöka ladda ner Facebook på mobilen får damp annars. 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:

Igår var jag på disco eller 7:1 min klass hade det. Jag kom hem runt 23:30 och sen såg jag på gladiatorerna och Top model Sverige men somna med datorn på mig så såg inte vem som åkte ut.

Vaknade runt 13:00 och sitter just nu i soffan och ser på tv ska äta frukost nu.

Har lite ångest igår när Emma min kompis platta håret på mig så vart jag kär i mitt hår. Så nu kan jag inte bestämma mig hur jag vill göra. Men om jag inte gör det som var tänkt ska jag nog köpa en toning och sen klippa några cm. Men jag skulle vilja klippa så som det var tänkt för att få ett friskt hår och kanske, tona det så jag blir av med mitt röda hår.just nu ser det ut att jag har en ombre.

Lägger in en bild på mig sen igår


Likes

Comments

Postad i:

Ligger i soffan och ska se på Bitch kram på Swefilmer. Har alltid velat sett på den. ?

Likes

Comments

Postad i:

Sitter i soffan och ser på Lyxfällan, ska väl gå lägga mig efter det. Imorgon ska våran skolan ha disco för elever på en skola kommer säkert bli jätte roligt. Kommer nog vara trött sen på kvällen.

Likes

Comments