Header

Postad i:

 Ska plugga nu för i morgon har jag Biologi prov om muskler,hjärnan,blodet,synen och nervsystemet. Hoppas det går bra. Kommer kanske blogga sen beror det  på hur mycket jag kan tills provet i morgon. 

 

 

Kram Evelinn 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i:
Har målat naglarna och blev ganska nöjd, har haft en bra dag i skolan. Ska äta nu bloggar senare


Likes

Comments

Postad i:

 Ska sova nu har sett på Farmen, Sveriges mäster kock och nyss såg jag Mia på grötö. nu blir det sängen går en lång dag i morgon usch. 

 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:

 Har haft en jätte bra dag, tills jag fick veta att jag hade fått F i hälsodagboken och det stod att jag har på mig att göra om den tills 26 April annars om jag inte lämnar in eller inte visar att jag kan. Så får jag F i terminsbetyg och det känns jäkligt jobbigt. Har lust att gå dö slippa skolan, jag känner på mig att jag kommer få F i matte,engelska och sen idrott men man ska inte tänka så för man kommer ingen vart i livet då. Men världen är orättvis det finns jätte många i klassen som inte har fått något F bara A,B,C,D,E och jag har fått ett C och resten F och E men det var föra årets betyg. Det här årets betyg får jag säkert 3 F och Resten E. Ser på tv och ska sova sen. 

 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:
Sitter i soffan och har ätit frukost,ska snart gå och göra i ordning mig.kommer hem vid17:00 så det blir en lång dag. Nae nu måste jag gå

Likes

Comments

Postad i:

 Tror att några inte kommer tycka om det jag skriver. Men jag tänker varje dag hur jag ska vara. Jag tänker också varje kväll om den tycker om mig eller att jag är jobbig. Sen om jag chattar med någon på fb, så om jag skriver Hej flera gånger tänker jag. Tänk om hon blir arg eller tycker att jag jobbig när jag skriver hela tiden. Jag tänker alltid varje dag, tänk om hon inte tycker om mig och hatar mig. Men jag är säkert omtyckt men vet inte,jag har ju vänner och det borde  vara ett tecken på att man är omtyckt. 

 

 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:

 Sitter i sängen på klädd med skitit hår, men orkar inte tvätta det. När jag ska va ute i snön, som tur är så har jag en hårsnodd på handleden. Nae men ska äta nu sen åka pulka med kompisar. 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:

Kom hem för någon timme sen, från vännerna. Har åkt pulka med dom och spelat playstation. Sitter  i sängen och kom precis upp ur  duschen, ska äta snart sen blir det ponnyakuten. I morgon är det skola, har  saknat den lite.

 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:

 Ganska konstig rubrik men det är så att jag har ganska svårt att sova för att jag tänker hela tiden och är orolig. Det är inte inblandat någon mobbing i det för trivs jätte bra i skolan, men det är en larvig sak. Det handlar hur jag ska göra om jag verkligen vill vli blond eller inte.

 

 

 

För det 1 vågar jag inte drömde en jätte jobbig dröm härom dagen att jag skulle bli blond 

och när jag blekte och färgen värkte. Så av någon anledning kände jag på håret och då när jag gjorde det. Så fick jag massor hår i handen och jag fick ju panik i drömmen. Så jag skrek ju att jag ville skölja av det, men vad hade det hjälpt. Det 2 är att jag kanske inte kommer passa i det, men är mest rädd att det går av. Det är därför mamma inte vill att jag ska bli blond. 

 

Kom ihåg att det med den här text stllen bara var en dröm jag drömde häromdagen. 

Nae ska se klart på spårlöst sen försöka sova. 

 


 

 

Kram Evelinn 

Likes

Comments

Postad i:

Har haft en bra dag hahha jag som trodde att det var söndag idag men som tur var det inte det, så fick en dag till sovmorgon. Har inte gjort så mycket idag, legat i sängen och sett på tv och suttit framför datorn/ipaden. Nae ska ta och sova nu, mina händer är jätte kalla dom blir det när jag sitter med datorn. Imorgon ska jag ta det lugnt på min sista lediga dag innan skolan börjar på måndag. Efter det här lovet är det bara påsklov och sen sommarlov. Sen några lediga dagar innan sommarlovet börjar då det är nationeldagen och sådant. Nej nu måste jag sova 

 

 

 

Älskar den här bilden, är jätte fin på den. Tack vare bästa frisören <3 som="" gjorde="" mig="" fin="" med="" smink,="">

Kram Evelinn

Likes

Comments