Header

Postad i: Mitt liv, Skolan, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Torsdag idag och jag hade en lektion men stannade kvar lite längre i skolan för att plugga. Bland annat en redovisning vi har imorrn.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem! Har pluggat vin och ska lämna in den imorrn men skulle vilja lämna in den idag men vet inte om jag hinner bli klar.

Denna låg i dagens lucka!! Älskar verkligen duschskummet från rituals. Har 2 st och om jag inte minns fel ska jag får 3 sammanlagt.

Kan vi ta en tyst minut hur mitt hår ser ut! Imorrn kommer det se bättre ut men mitt hår ser verkligen hemskt ut när det är skitigt. Men nu börjar jag bli less på både färg och frisyr och är så glad att jag snart får sätta färg på vardagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Har glömt att visa vad jag fått i min ritualskalender.

Här är det jag fått! En tvål, säng och kroppspray och en scrub. Älskar sprayen redan och sprayar den varje kväll i mitt rum.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Mat

Fick i uppgift att gå till affärer och jämföra priser på ingredienser som vi haft i allt vi gjorde till Löfstad. Efter det gick vi upp till stan och köpte lunch, det blev en sallad från Lindahls.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Gick och la mig när jag kom hem från skolan. Jag är verkligen trött om dagarna. Åt kvällsmat och sedan kolla jag på dessertmästarnas jul innan jag gick och tappa upp ett bad. Skulle ha badat och duschat imorse men orkade inte så ville hellre ta det på kvällen.

Ska strax gå upp från badet och göra i ordning mig för att sova.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Har varit en riktig seg måndag idag! Hade historia och dryck och ansvarsfull alkoholserverings kursen och på den lektionen skulle vi se en film men filmen hann bara starta innan jag la ner huvudet på bordet och råka blunda till en stund. Slutade vid 14 och satt kvar i skolan ett tag för att plugga för då slipper jag plugga när jag kommer hem och kan göra andra saker.

Sitter på rese och ska snart ta pendeln och sedan bussen hem.

Hoppas er måndag har varit bra!

Kolla skillnaden! La upp denna bild på Instagram igår och skrev ”svårt val” jag saknar det lite kortare håret och nu är min längd som den vänstra bilden men vill nog ha det som den högra.

Likes

Comments

Sov oroligt inatt också och vaknade konstant! Hade satt klockan på 9 och det var verkligen segt att gå upp men vid 09:35 tvingade jag upp mig ur sängen då jag skulle vara på jobbet om drygt en timme. Började 11 och slutade runt 15 och när jag kom hem var mormor och morfar hos oss och då satt jag nere i vardagsrummet ett tag innan jag gick upp.

Nu ikväll har jag tvättat mina sminkborstar och det behövdes verkligen. Så nu är de rena och fina.

Har också gjort min handrutin som jag precis börjat med.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Det hände inget speciellt i februari utan jag gick i skolan och jobbade på helgerna. Var ganska stressad och orolig inför att klara 1an grundämnen så mådde väl inte jättebra.

Det var i februari jag kontakta ungdomsmottagningen och började gå till en kurator i mars för att få prata om allt möjligt.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Det är många gånger jag står framför spegeln och bara tänker på vem är jag? Vad vill jag göra med mitt liv?

Vem är jag? Jag är en 18 årig tjej med stora drömmar och vet vad jag vill göra. Jag har haft drömmen sen jag gick i 8an och sa redan då det här vill jag göra med mitt liv. Jag har gillat att baka sen jag var 10år och det lever fortfarande kvar.

Min dröm är att gå bageri och konditori på gymnasiet och sedan starta eget konditori. Jag ville då ha konditoriet nära stan men ändå ute på landet. Det skulle vara på en gård för min plan för 4år sen var att ha en hästgård och konditoriet på gården men fick sen veta att det krävs tid på båda. Så efter 4 år har jag tagit bort planen om hästgården men vill fortfarande starta eget i framtiden.

Det är ofta jag står mitt framför spegeln och bara kollar på mig och försöker se hur jag är som person och vem jag är inombords. Jag vill vara alla tills lags och aldrig svika någon, skulle jag göra något som skulle svika mina vänner skulle jag aldrig förlåta mig. Jag har vart nära att förlora en vän och jag har inte släppt det än och det kommer ta ett tag till innan jag gör det. Jag vill alltid visa min uppskattning till mina vänner för att verkligen visa de att de betyder så mycket för mig och det är inte alltid jag får något tillbaka men innerst inne vet ja att de gillar mig som den jag är.

Jag har oftast försökt tänka på hur mina vänner vill hur jag ska vara som person och om jag duger som den jag är. Jag har nu slutat tänka så och nu gör jag det jag vill och säger vad jag vill inte vad jag tror mina vänner vill prata om och om de kommer lyssna.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Har sovit jättedåligt inatt men vakna runt 11 och slog på youtube och kollade videos. Var så trött och orkade inte göra något men rummet behövdes städas så satte igång med det. Runt 13 åkte vi iväg och dagens destination blev Mjölby kandyz en godisbutik som har 1000 sorter och det blev lite godis närmare 1kg.

Sedan efter Mjölby åkte vi och hämta mamma på sjukhuset. Vi bestämde att vi skulle köpa med oss mat hem så det blev lite china mat.

Likes

Comments