Header

Postad i: Mitt liv

Jag kommer inte ens ihåg sist jag blogga! Har verkligen inte haft ork eller viljan men nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite.

Det har hänt mycket i mitt liv sen jag blogga sist. Har hunnit haft 3 veckors praktik och nu har mitt sportlov börjat. Men det jag ville skriva var hur jag mår!? Just nu måste jag säga att jag mår bättre men är inte helt 100. Ska börja från början.

Det som gjort att jag mår dåligt är bland annat alla krav jag har på mig och när jag väl inte klarar dom så trycker jag ner mig själv. Typ som att intala mig att jag är dålig, ingen bra vän och ingen tycker om mig. I onsdagskväll hände det och jag fick min första ångest har aldrig känt den känslan och kan säga att det var det läskigaste jag känt. Kunde knappt andas och hjärtat bara slog snabbare och snabbare och på det kunde jag inte gråta. Kroppen fick en smärta jag aldrig vill ha mer och ville bara skrika och hoppades att allt blev bättre.

Det som gjorde att jag fick ångest var att jag ångrade vad jag hade sagt till en person och utifrån det blev allt värre. Hela torsdagen satt smärtan och ångertankarna i huvudet och kroppen. Jag ville bara försvinna ett kort tag från denna planet så ont och misslyckad kände jag mig. Allt det här för att få ett enkelt svar på en fråga jag ställde till personen. Jag har nu sökt hjälp ännu en gång och hoppas få hjälp hur man ska tänka och inte trycka ner sig själv. Visst det är bara jag som bestämmer hur jag vill tänka men måste ha hjälp och få prata ut vad som hänt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Nytt, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Ja då var dagen kommen sista dagen på lovet och imorgon börjar allvaret igen. Ska faktiskt bli skönt att få komma tillbaka till sina vanliga rutiner, så som att äta regelbundet gå upp samma tid varje morgon. Igår jobbade jag och det gick bra! Jag var dock uppe för sent för fastna i fifty shades of Grey filmen för har precis börjat lyssna på boken och jag kom inte i håg filmen.

Idag har jag inte gjort så mycket har försökt att plugga på skoluppgiften men det går verkligen inte. Vet inte hur jag ska formulera och avgöra vilket innehåll som är relevant.

I lördags var jag inne i stan och träffade en vän som jag inte träffat på länge. Det var verkligen roligt och mysigt! Jag fick med mig lite nödvändiga saker till både ansiktet och hår. Dels blev det det som är på bilden, borste och sen smink.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Dagen idag har bestått av jobb från 11:45-16:00 och med världens mensvärk men klarade dagen. Nu är jag ledig till söndag om jobbet inte ringer och ska väl ta och göra klart en skoluppgift som ska vara klar till den 10 jan. Den uppgiften handlar om ägg och hur produktionen ser ut i Sverige och utomlands ganska intressant dock är det svårt att skriva om det och formulera sig bra.

Imorgon blir det bio med familjen och vi ska gå se uppföljaren till hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Bjuder på en gammal bild

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer, Mitt liv

Idag har jag tillbringat några timmar hos frisören och det blev verkligen en stor skillnad på hår. Jag gjorde nämligen en crystal gel behandling och det är en behandling som bland annat tar bort orenheter o metaller.

Det blev sådan stor skillnad och tyvärr tänkte varken jag eller min frisör på en före bild men man såg verkligen att håret innehöll massor med saker. Efter blev håret mycket ljusare och renare. Jag färgade också håret efter behandlingen och har nog aldrig haft så här lent, mjukt och glansigt hår.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Då var året här jag längtat efter! I år ska det bli ett av mina bästa år ska ta körkort och sen fyller jag 18. Det är faktiskt bara 8 månader kvar tills jag blir 18.

Igår var jag på fest och det var helt okej. Är inte så mycket för fest men kände att jag hellre åker iväg än att sitta hemma själv. Idag vaknade jag runt 13 och gick upp tillslut. Har inte gjort mycket idag utan tagit det lugnt. Imorgon är det min sista lediga dag innan jag går på tre jobbdagar.

Likes

Comments

Det var verkligen länge sen jag kikade in här och sa hej. Jag har nämligen tappat suget och inte orkat bry mig om bloggen men nu tänkte jag i alla fall försöka få ut ett inlägg om dagen eller i veckan.

Jag tänkte börja med att fixa design och uppdatera min beskrivning lite.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Det började med i fredagsmorse och jag kände verkligen inte för att gå till skolan, dels för att jag skulle ha en redovisning framför klassen och sen en uppgift i hygienen jag trodde skulle vara klar. Men fick jobba med den på lektionen och väl när lektionen var slut så kände jag inte för att ta helg, varför vet jag inte men ville inte ha helg bara. Hela fredagskvällen var jag arg och visste inte vad jag ville.

Idag fortsatte samma känsla och humör men vet fortfarande inte varför jag känner så som jag gör. Men oftast blir jag så här när jag längtar och vill göra saker. De sakerna jag längtar mest till är när jag går över till bageri och sen när jag ska fixa mitt hår. Har mått dåligt över att håret ser ut som det gör och jag brukar vara mån om mitt utseende men dem senaste månaderna har jag struntat i det. Sist jag fixade det var i augusti så topparna ser lite slitna ut och borsten fastnar hela tiden. Har skrivit om det här innan men längtar verkligen tills dagen kommer när jag ska fixa det.

Likes

Comments

Postad i: Bakning

Här kommer bilder på tårtor jag gjort den senaste månaden

De två tårtorna som är högst upp fick jag som beställning och är verkligen stolt då jag gör bottnarna från grunden.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Vet inte när jag blogga sist! Veckorna går fort och snart har halva läsåret gott. Imorgon står det servering och är nervös men ska i alla fall vara utvilad imorgon. Har vart ledig i helgen och jag har inte gjort så mycket, åkte till mormor och morfar för att dom behövde hjälp.

Ser på tv och ska äta snart och sedan blir det nog sängen. Önskar er en härlig söndagskväll

Veckan som kommer ser ut så här
• måndag- skola och scouter
• tisdag- skola
• onsdag- skola
• torsdag- skola och sen utvecklingssamtal
• fredag- skola
• lördag- vet inte än
• söndag- jobba

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag är det första dagen på mitt höstlov och jag sov ut ganska länge så himla skönt. Behöver verkligen det sover så dåligt på vardagarna när jag ska till skolan. Är ledig till fredag men ska jobba på ons-sönd så njuter de sista dagarna innan det är dags för jobb. Behöver också plugga lite allt möjligt men får ta tag i det imorgon.

Var ute med familjen tidigare idag och gick en promenad.

Likes

Comments