Header

Postad i: Mitt liv, Skolan, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Hade en lång skoldag idag men den gick att ta sig igenom. Hade historia först och då fick jag tillbaka mina prov och blev glad över resultaten. Hade sedan dryck och ansvarsfullalkoholservering och där jobbar vi med öl, det är faktiskt intressant och känns bra att få veta hur öl görs. Sista lektionen hade vi hygien och det gick också bra.

Åkte iväg tidigare ikväll för att gå på scouterna men kom hem vid 20:30 drygt. Imorgon har jag bara bagerilektioner så vi ska fortsätta med att producera produkter till Löfstad marknad.

Kom och tänka på när jag satt på pendeln och drog igenom fingrarna i håret och de fastna halvvägs att det kommer bli några cm som kommer ryka i januari. Eller egentligen vet jag inte då jag har ett svagt minne att min kompis får fria händer när jag väl ska till henne. Min kompis är alltså utbildad frisör och självklart går jag till henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Hela den här helgen har gått långsamt och har bara viljat att den ska ta slut. Jobbade tidigare idag och det gick bra nu har jag ett pass nästa helg sen jobbar jag inte mer av november.

Imorrn är det skola igen och det blir en lång dag som det ser ut på schemat i alla fall. Men förra veckan blev sista passet inställt.

Har fått humörsvängningar och det är verkligen jobbigt. Mitt humör går ut över min familj och vänner.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Stressen släpper mer och mer och jag börjar bli den glada och positiva tjejen igen. Har varit en period nu där jag varit på riktigt dåligt humör och allt har bara känts dåligt och jag har bara viljat gå lägga mig och sova och vakna upp igen när allt blivit bra.

Men vi alla har dåliga perioder i livet och när jag har för mycket att tänka på så går jag in i en bubbla. Jag blir arg och ledsen lätt och stressen tar kol på mig då då det finns så mycket jag tänker på. Jag måste också ha kontroll annars får jag panik så om jag inte har 100% kontroll över mitt liv och vad som behövs göra i skolan så blir jag osäker och frustrerad.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Ska strax åka till jobbet och jobba några timmar. Är hemma själv hela den här helgen så var lite svårt att fixa skjuts till jobbet men min snälla morfar och en kompis löste det. Så idag skjutsar och hämtar morfar mig och imorgon skjutsar min kompis mig.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Här är resultatet hur det blev. Det var verkligen ovant när jag vanligtvis inte brukar gå i så mörka bryn eller ögonskuggor.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Kom hem runt 22:30 igår och gick väl och la mig runt 00:30. Vaknade vid 05:30 men kom då på att jag hade sovmorgon och alarmet skulle ringa 07:30. Det är verkligen skönt med sovmorgon varje fredag!

Jag ska alltid överdriva med alarm på morgonen och framförallt fredagar. Bussen hemifrån går 10 och jag sätter ett alarm 07:30, 07:45, 08:00 och 08:30 egentligen skulle det bara räcka med att sätta ett 08:30’för då har jag drygt en timme på mig.

Var ju på makeuprådgivning igår och här är dagens sminkning jag gjorde. Hur sminkningen blev igår kommer i ett eget inlägg.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Vart iväg nu ikväll på makeuprådgivning och det var verkligen roligt. Sitter på rese i Linköping och väntar på pendeln som kommer 22:15. Som tur är har jag sovmorgon imorgon och jag börjar inte förrän 13.

Visar bilder på makeupen när jag kommer hem.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har aldrig vart något stort fan av att läsa böcker men nu för tiden kan man lyssna på böcker och det gör jag gärna. Började lyssna på fifty shades of grey för typ 1 år sen och sen ville jag bara fortsätta med den andra och min plan var att läsa ut den innan den andra filmen skulle börja gå på bio men hann aldrig lyssna klart på den. Nu är jag snart klar med tredje boken och har drygt en halvtimme kvar på den.

Jag väntar med spänning på den tredje och sista filmen då jag nu läst boken.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Skoldagen gick bra och vi gjorde det vi gjort de senaste gångerna i bageriet det vill säga gelégodis, kolaklubbor, packa pepparkakshus och idag gjorde vi också saffransbiscotti. Kom hem tidigare än vad jag skulle och gick upp och la mig, det kan inte bara vara jag som är så trött nuförtiden?

Innan jag ska försöka sova ska jag plugga lite då jag har samhällsprov på fredag om riksdagen och regeringen. Frågar man mig vad jag tycker om det så är svaret: det är tråkigt att gå igenom allt igen som jag gick igenom för några år sen.

Många tror nog jag är perfekt och pluggar när jag ska och lämnar in uppgifter i tid. Självklart lämnar jag in uppgifter i tid men kan inte säga att jag är så duktig på att plugga och oftast pluggar jag 1-2 gånger innan provdagen är kommen men den strategin är inte den bästa.

Likes

Comments