Header
View tracker

Postad i: Mitt liv

Det började med i fredagsmorse och jag kände verkligen inte för att gå till skolan, dels för att jag skulle ha en redovisning framför klassen och sen en uppgift i hygienen jag trodde skulle vara klar. Men fick jobba med den på lektionen och väl när lektionen var slut så kände jag inte för att ta helg, varför vet jag inte men ville inte ha helg bara. Hela fredagskvällen var jag arg och visste inte vad jag ville.

Idag fortsatte samma känsla och humör men vet fortfarande inte varför jag känner så som jag gör. Men oftast blir jag så här när jag längtar och vill göra saker. De sakerna jag längtar mest till är när jag går över till bageri och sen när jag ska fixa mitt hår. Har mått dåligt över att håret ser ut som det gör och jag brukar vara mån om mitt utseende men dem senaste månaderna har jag struntat i det. Sist jag fixade det var i augusti så topparna ser lite slitna ut och borsten fastnar hela tiden. Har skrivit om det här innan men längtar verkligen tills dagen kommer när jag ska fixa det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Bakning

Här kommer bilder på tårtor jag gjort den senaste månaden

De två tårtorna som är högst upp fick jag som beställning och är verkligen stolt då jag gör bottnarna från grunden.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Mitt liv, Skolan

Vet inte när jag blogga sist! Veckorna går fort och snart har halva läsåret gott. Imorgon står det servering och är nervös men ska i alla fall vara utvilad imorgon. Har vart ledig i helgen och jag har inte gjort så mycket, åkte till mormor och morfar för att dom behövde hjälp.

Ser på tv och ska äta snart och sedan blir det nog sängen. Önskar er en härlig söndagskväll

Veckan som kommer ser ut så här
• måndag- skola och scouter
• tisdag- skola
• onsdag- skola
• torsdag- skola och sen utvecklingssamtal
• fredag- skola
• lördag- vet inte än
• söndag- jobba

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag är det första dagen på mitt höstlov och jag sov ut ganska länge så himla skönt. Behöver verkligen det sover så dåligt på vardagarna när jag ska till skolan. Är ledig till fredag men ska jobba på ons-sönd så njuter de sista dagarna innan det är dags för jobb. Behöver också plugga lite allt möjligt men får ta tag i det imorgon.

Var ute med familjen tidigare idag och gick en promenad.

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Har inte bloggat på länge men har inte riktigt något sug efter att blogga, sen har jag inte orken för är rätt så trött efter skoldagarna.

Började jobbet i fredags och jobba hela helgen, kommer inte säga hur det gick eller hur det kändes men ska jobba nu på söndag. I måndags hade vi lunch öppet på skolan och det betyder att vi 1or gör mat och serverar gäster som kan komma och äta hos oss för en billig peng, den här gången var det dags för min grupp att gå in i köket och laga mat. Det gick faktiskt bra och det var roligt men ser fortfarande fram emot bageri.

Har inte gjort så mycket efter skolan idag, tog och tvättade håret då onsdag är en av två dagar jag tvättar det, testade nya produkter och älskade verkligen schampot. Vart inte supernöjd med balsamet men måste testa det mer innan jag kan ge mitt omdöme.

Älskar verkligen inpackning med färg, håret blir eller ser så mycket fräschare ut om man har en jämn färg. Ca 2 månader kvar innan jag har frisörtid, hoppas jag inte jobbar då men går ju byta annars med någon då.

Likes

Comments

Postad i: Skolan, Mitt liv

Imorgon är det måndag och jag ska in i köket imorgon, efter ha vart 3ggr i serveringen blir det nu köket 3ggr. Längtar mest till bageri men ser fram emot kök också. Har inte gjort så mycket i helgen tagit det lugnt mest, för nästa helg börjar jag jobba och jag är lite nervös.

Varför jag inte bloggat är för jag inte haft lust eller något intressant att skriva om.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Har inte haft något roligt att blogga de senaste dagarna, var ledig i måndags och tisdags och i måndags så pluggade jag och tog det lugnt och tisdags samma. Igår gjorde jag inget speciellt heller och idag slutade jag tidigare än vad jag skulle.

Då mina rosa färg blev mer urtvättad och håret hade alla möjliga färger, så slängde jag i en röd inpackning i håret som jag fick av en kompis. Blev inte supernöjd med färgen men nu när det gått några dagar så börjar jag gilla den. Kände att håret behövde uppfräschning innan jag ska till frisören för det var inte alls snyggt med blond,persika och rosa partier i håret. Ni kan själva se på bilden hur det såg ut

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har alltid tagit ett eget ansvar, det började faktiskt när jag redan var runt 5 och då började jag med att göra egen frukost, här fick man inget serverat och jag är både lycklig och avundsjuk att mina föräldrar gjorde så. Jag är lycklig att jag redan fick ta eget ansvar när jag var 5 för man lär sig så mycket, men avundsjuk på alla vänner som fick allt serverat.

Nu står jag här idag som 17åring har haft eget ansvar hur länge som helst, idag kan jag bara tacka mina föräldrar för att dom lät mig ta eget ansvar i så tidig ålder. Jag är glad att min mamma aldrig vart någon som bäddar ens säng, tvättar ens kläder eller så för jag har blivit självständig och klarar ett hushåll.

Jag ser en stor fördel med att ha fått ta eget ansvar i tidig ålder, jag kunde redan när jag var runt 10 tvätta kläder, köra diskmaskinen och städa.

Jag vill bara tacka mina föräldrar att dom har vart hårda och bestämda när det kommer till eget ansvar. Hade jag inte fått ta eget ansvar i tidig ålder hade jag nog inte vart så händig och kunnat städa huset + tvätta kläder som jag kan nu.

Nästa år fyller jag 18 och jag skulle lätt kunna flytta hemifrån om jag hade en ekonomi som var stadig, så mogen känner jag mig och så redo för ansvar kan jag ta.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Har bakat och ätit kvällsmat för ett tag sen, det vart en god kaka och maten var god. Sitter med färg i ögonbrynen, kände det var dags att fräscha upp dom med lite mörkare färg. Ser också på tv och ska efter verkningstiden är slut på färgen ska jag lägga en ansiktsmask.

Brownie med saltkola överdrag, receptet kommer från mittkök

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Skoldagen har vart bra hade livsmedelskunskap och svenska, dagen gick verkligen fort och var inte jätte ansträngande. Kom hem runt 16 och har inte gjort så mycket, det blev taco till middag och nu ligger jag i soffan och ser på idol.

Har inget speciellt att göra i helgen ska städa rummet och troligtvis städa huset, blir nog att baka imorgon var länge sen jag gjorde det. Är ledig till tisdag så ska verkligen utnyttja de två dagarna till plugg.

Åh blir mer sugen på frisörbesök men det får vänta till januari, sitter dock och funderar på att boka en klipptid om någon månad men vet inte. För känns lite tråkigt att klippa håret när färgen verkligen ser ojämnt ut, sen måste jag säkert ändå klippa det när jag färgar det också. Så troligtvis tar jag färg och klipp i januari. Men det är redan lite slitet nu men inte supermycket så överlever ett tag till.

Likes

Comments