Header

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Sitter här och funderar på om jag ska klippa någon ny frisyr imorgon. Det var trots allt drygt ett år sen jag gjorde det, har bara klippt topparna då jag velat att håret ska bli långt men alla som känner mig vet att jag tröttnar tillslut. Nu har det kommit till det stadiet att håret är tunt och det kommer inte se bra ut om det skulle bli längre. Jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra men det återstår och se imorrn.

Resultatet kommer imorgon!

Kan visa er lite frisyrer jag haft.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Nytt

Något jag märkt är att smink är ganska dyrt eller det beror ju på om man väljer att köpa dyrt eller billigt. Jag köpte häromdagen en foundation och en mascara och det gick på 399kr liksom nästan 400kr för två artiklar. Jag kunde ha valt en annan foundation men den jag har är i min nyans och jag gillar den sen kostar den runt 230kr. Men tycker i allmänhet att smink är dyrt men tur är att jag kanske handlar smink var tredje månad så egentligen blir det inte så dyrt.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Sovit ut nu på morgonen och det var verkligen behövligt, idag får vi faktiskt gäster ut till husvagnen och efter det åker vi hem igen. Ska bara njuta av min ledighet och inte tänka på plugg, förresten så har jag inget plugg som ska in de närmaste dagarna så det känns skönt.

Imorgon ska jag klippa mig och det känns fortfarande lite jobbigt att färgen inte får ändras nu till sommaren. Men jag vänjer mig och har jag inte färgat det sen januari kan jag lika gärna klara mig över sommaren också. Det ska ändå bli skönt att klippa det.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Kommer inte ihåg om jag bloggade igår men tror inte det, har varit så trött de senaste dagarna. Det har vart ganska mycket jag varit spänd för den här veckan men nu är allt över och jag ska bara vila upp mig och njuta av den lilla ledigheten som är nu. Skoldagen gick bra och jag hade idrott, engelska och sen matte. Hade mitt sista matteprov idag och jag fick hjärnsläpp på en uppgift men hoppas jag får tillräckligt med poäng som behövs för en E nivå.

Nu är vi på väg ut till husvagnen för att tillbringa en natt där. Så mysigt att bara åka iväg och komma hemifrån.

Fick sluta tidigare idag då sista lektionen var inställd så passade på att gå upp till stan och shoppa lite då lönen kom idag. Det blev en foundation, mascara och sen en ny väska. Det är faktiskt den nya väskan som är på bild.

Är så lycklig att håret börjar få längd är dock inte lika lycklig att det är ganska tunt. Har fått höra det från många att det är tunt och jag vet faktiskt inte varför det har blivit det. Jag är mest orolig över att jag tappar ganska mycket hår och jag vet inte varför.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat, Skolan

Först och främst vill jag be om ursäkt att jag inte blogga igår men var verkligen så trött. Kom hem från scouterna vid 20:30 och hade tänkt mig att se på biggest loser men råka somna vid sista pausen.

Idag är det tisdag och jag har prov i hygien och jag hoppas det går bra. Efter skolan är det dags för möte igen har inte vart där på ett bra tag.

Igår var det säsongsavslutning på scouterna och som alltid skulle vi cykla. Så vi stannade och grillade på en grillplats vid vattnet. Det var verkligen mysigt.

Likes

Comments

Postad i: Skolan, Mitt liv

Jobbpasset gick bra och det var ganska mycket folk. När jag kom hem duschade jag och det har nog aldrig känts så skönt att duscha som det gjorde idag. Mitt hår var verkligen kaos, bestämde mig för att duscha igår men då inte håret utan sköljde det bara med vatten. Kan säga att jag aldrig kommer göra det igen håret blev bara smutsigare.

Imorgon är det min sista serverings lektion och jag är faktiskt nervös men vet att det blir bättre när klockan närmar sig öppning. Det är inte långt kvar nu tills sommarlovet är och det ska verkligen bli skönt.

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer, Mitt liv, Skolan

Nästa vecka är det en kort skolvecka men har blandade känslor inför nästa vecka.

• Måndag har jag min sista serveringslektion och vet inte riktigt vad jag känner för det. Kommer sakna restaurangen.

• Tisdag är det ett hygienprov och troligtvis kommer jag få veta mina NP resultat i engelskan. Vill helst slippa det!

• Onsdag står det ett matteprov på schemat och sen tar jag långledigt efter det.

• Torsdag är jag ledig och ska inte göra så mycket

• Fredag är jag också ledig och har då bokat klipptid. Känner att frisörbesöket kanske blir som plåster på såret om jag får dåligt besked på tisdag. Jag vet inte riktigt om jag ska tro på mig eller tänka att det får gå som det går. Har gjort mitt bästa och varit med på alla mina engelska lektioner så nu väntas bara beskedet.

Likes

Comments

Postad i: Mat, Mitt liv, Skolan

Hade en lektion idag och efter den lektionen drog jag in till Linköping då mamma och pappa skulle lämna in bilen. Vi gick bland annat på Ikea och där blev det lunch, jag tog varmrökt lax med potatis och Skagen och är man intresserad av desserter så kunde jag inte stå emot att inte ta något. Det fick bli en jordgubbscheesecake. Har inte gjort mycket sen jag kom hem utan råka somna i soffan.

Imorgon ska tårtan levereras och är lite nervös hur det ska gå att kavla ut marsipanen.

Likes

Comments

Postad i: Skolan, Mitt liv, Bakning

Skoldagen gick bra hade bara svenska och jag fick bland annat veta hur nationella hade gått. Blev godkänd och får ett ganska bra slutbetyg. Fick inte ens det slutbetyget i 9an så det känns bra.

Kom hem runt 12 och började med tårtbotten och de olika fyllningarna. Nu ska bara alla fyllningar svalna och tårtbotten sen kan jag sätta ihop den.

Likes

Comments