Header

Postad i: Mitt liv

Igår när jag var på mässan så fick man provsmaka saker och något som jag verkligen fastnade för var en dryck. Det var en lemonad

Jag testade passionsfrukt, den var så god

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Bestämde mig för att pensla på en ansiktsmask och det blev en choklad mud mask. Måste börja mer med ansiktsmasker men har i alla fall blivit bättre med min hudvård rutin.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Bakning

Sitter på bussen på väg mot Stockholm nu. Är verkligen taggad och det ska bli intressant att få gå på bageri och konditorimässan.

Dagens outfit: body Bikbok, byxor Bikbok

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Efter jag och mamma hade övningskört så åkte vi in till Linköping för att handla och sen hämta mammas kompis. Har länge gått och suktat efter den nya Nocco och har velat köpa den men det har inte bara blivit av, men idag köpte jag den och har ni inte smakat den än så tycker jag att ni borde göra det. Jag som egentligen inte gillar melonsmak så var den här riktigt god. Den smakar lite som de där rosa melongodisarna och är jag ärlig så gillar jag inte de men drickan var god.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan, Bakning

Just nu är jag så lycklig och jag har varit lycklig hela kvällen. Känner att allt känns så bra! Övningskörningen börjar gå framåt bara om jag kunde lita mer på mig själv och våga så jag kunde köra på trafikerade vägar. För än så länge kör jag bara på en vändplan, men idag kom jag upp i 30km och vändplanen är inte så stor men bara en sån sak gör mig lycklig.

Skolan går också bra och jag känner mig inte så stressad. Imorrn åker jag till Stockholm med skolan och vi ska gå på bageri och konditorimässan det ska verkligen bli roligt.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har aldrig i mitt liv så länge jag kan minnas gillat gult. Min garderob består av 80% svarta eller mörka kläder de andra 20% står för lite färgglada. Men sen av en ren slump var jag inne på Bikbok hemsida och hitta ett supersnyggt gult linne, jag var bara tvungen att klicka hem ett och jag ångrar mig inte en sekund.

Jag älskar verkligen linnet!

Materialet är så skönt, om det svarta linnet finns kvar så köper jag nog det också.

Likes

Comments

Sitter i skolan och har entreprenörskap. Det är faktiskt min ända lektion som jag har idag så efter den slutar jag för dagen. Älskar verkligen torsdagar!

Likes

Comments

Postad i: Nytt, Mitt liv

Jag berättade för er förra veckan att jag hade beställt Rituals adventskalender och igår kom den men jag hämtade den idag.

Nu är det ju bara september så måste vänta ända till 1 december.

Det roliga är att det står på varje paket vad det innehåller på engelska. Jag öppnade själva paketet där allt låg i och det dofta jul. Just paket 24 lukta glögg, så himla gott.

Tänk att få öppna ett så här fint paket varje dag i december.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Usch somnade ganska sent igår också! Vaknade 05:30 av alarmet och gick upp och duscha. Nu sitter jag på bussen på väg till skolan och hoppas dagen går fort och smärtfri. Hade gärna legat hemma i sängen men proppade i mig en panodil så hoppas värken kan börja avta.

Idag har jag bageri hela dagen och har bandande känslor inför det.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag lova er att jag skulle skriva om festen vi hade i slutet av augusti. Vi hade fest den 26 augusti för mig, min bror och min mamma. Vi hade festen hemma i trädgården och det blev ett gäng på 40 gäster. Det var allt från släkt till vänner till familjen. Det blev verkligen en lyckad fest och det var så roligt att så många kunde komma.

Det bjöds på potatissallad, kött och två olika desserter. Vi hade gjort en tipspromenad som de fick gå och det var frågor om mig,min bror och mamma.

Vi var ett gäng som körde beerpong och det slutade med att jag blev lite väl onykter och ramla omkull ute på gräsmattan. Men jag hade ändå roligt! Fyller ju bara 18år 1 gång så du fick man gå all in.

Bilden i inlägget är dagen efter men ville så gärna ha en sådan bild. Hade dock viljat vara finklädd men detta funkade också.

Likes

Comments