Header

Postad i: Mitt liv

Nu är vi nere i husvagnen igen men åker hem imorrn. Har inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt och lever i nuet. Får så dåligt samvete när jag inte bloggar regelbundet men i sig gör det inget då jag inte alls har många som läser min blogg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Idag är det en månad kvar tills jag och min bror blir 18 och mamma blir 50 om 2 veckor. Så vi ska ha fest i augusti och jag står för efterrätten. Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra. Först skulle det bli tårta men nu lutar det åt att bli desserter i portionsglas. Har bestämt att det ska bli en dessert med tårta, en pannacotta och sen någon chokladmousse.

Något sånt här ska jag göra.
Bilderna är från Pinterest.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Nytt

Har inte alls varit så aktiv här på bloggen idag men det blir så när man är ledig och inte tänker på att blogga så fort man vaknar. Har iallafall börjat med tårtorna till farmors kalas som är på söndag. Så idag gjorde jag bottnarna och på lördag lägger jag ihop bottnarna.

Har sett på tv nu det blev Beck skarpt läge men nu blir det sängen.

Äntligen hitta mamma den. Var verkligen god tror den passar bättre när det är en varm sommardag men nu har jag äntligen fått smaka den.

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer, Beslutsam, Tankar och funderingar

Startade upp Ipaden idag efter ha haft den avstängd i flera månader. Jag hittade då lite bilder på mig sen jag hade den korta boben. Är sugen på något liknande men vet inte om jag vågar klippa det så kort igen. Gillade det jag klippte sist men skulle vilja ha mer lutning fram och en kortare nacke.

Något sånt är jag sugen på.

Bilderna kommer från Pinterest.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Nu åker vi hemåt efter ha vart hos faster sen i måndagskväll. Nu har vi ca 3 timmar i bil innan vi är hemma.

Är trött efter en natt med lite sömn då min bror öppnade balkongdörren så har frusit hela natten.

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer, Mitt liv, Mat

Godmorgon! Idag blir det Liseberg och är väl lite rädd då jag börjat bli feg att åka saker. Kunde åka hur mycket som helst när jag var yngre men nu åker jag inte alls lika mycket.

Igår kväll satt vi och spelade spel. Vi spelade ett spel som heter Retro och det är ett frågespel och jag och pappa var i lag och vi vann.

Mitt hår är verkligen kaos! Får smått panik

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Stannade och åt på cirkle k och sträckte på benen. Jag köpte mig en macka, Nocco och en bounty. Nu rullar bilen igen och vi styr den ner mot Hyssna.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Naglar

Sitter i bilen då vi ska iväg vi ska ner till pappas syster och hälsa på och stanna där några dagar. Men först ska vi lämna av hunden hos mormor och morfar innan vi styr bilen neråt västkusten.

Då jag är ledig från jobbet den här veckan så passade jag på att måla naglarna lite.

Likes

Comments