Hej. Det är Evelin. En kreativ hälsofantast med passion för träning, hälsa och framförallt ett gott välmående. Detta fullföljer jag med en daglig dos av aktiv rörelse, en välbalanserad kost, positivt tänkande och en balans balans i livet för att skapa mig en så god livskvalitet som möjligt.

Under mina senare tonår fullföljde jag min dröm att ta mig upp på en fitnesscen, detta med lovande resultat och ett EM i Santa Susana, Spanien. Livet fortsatte och nya drömmar skapades. Nu är jag utbildat dietist och har valt att fortsätta mina studier mot en master i global hälsa.

Kanske är du här för en livstidsförändring, kanske är du här för att öka din kunskap inom kost eller för att få en extra motivation till din träning. Oavsett mål så är jag säker på att vi kan hitta något för just Dig.

Jag har utformat två stycken 12-veckors träningsprogram; Rumpträning samt Slim, tone and strong full body workout plan. Till detta erbjuder jag även ett kompletterade kostschema till slim, tone and strong för att öka dina möjligheter att uppnå ditt mål.

Vill du kanske ha ett individuellt kost och träningsschema så erbjuder jag Classic kost och träningsschema. Se nedan för mer information om varje upplägg.

1. 12-VECKORS RUMPTRÄNING

Vill du bygga forma och skapa dig en fast rumpa ? Eller behöver du ny motivation till dina ben och rumppass? Då är det här programmet något för dig. Detta program har allt du behöver veta inför dessa kommande 12 veckor för att du ska uppnå det resultat Du önskar. Övningarna är väl komponerade för att du ska få maximal möjlighet till att bygga volym på rumpan och även göra dina ben och rumpa fastare. Du får tillgång till 2 träningspass varje vecka och var fjärde vecka inleds en ny fas med förklaring.

VEM ÄR DETTA PROGRAM FÖR?

BOOTY- UP är anpassat för kvinnor i alla åldrar, nybörjare eller avancerad- för den som är redo att jobba hårt, träna smart och nå sitt mål. Det fina med det hela är att du börjar på din nivå och arbetar i din takt. Under dessa 12 veckor hoppas jag du utvecklar en kunskap och intresse som kommer bidra till en livslång hälsosam och aktiv livsstil.

PRODUKT BESKRIVNING

 • Perodisering för 3 månaders träning.
 • Ett väl genomarbetat, varierat program
 • Exklusivt designat för att maximera rumpträningen
 • Inkluderar den bästa kombinationen av övningar, set och reps
 • Du behöver tillgång till ett gym för att kunna utföra detta program

PRIS: 759KR.

2. SLIM, TONE AND STONG - FULL BODY WORKOUT PLAN

Vill du slimma, forma och samtidigt bygga dig en stark och aktiv kropp? Då rekommenderar jag detta träningspgrammet programmet till dig som är inriktad på att träna hela kroppen med styrketräning, plyometrisk träning, cirkelträning mm. I detta programmet kommer du få fullständiga träningspass löpande i 12 veckor med all information som krävs för bästa resultat.

VEM ÄR DETTA PROGRAM FÖR?

SLIM, TONE AND STRONG är anpassat för kvinnor i alla åldrar, nybörjare eller avancerad- för den som är redo att jobba hårt, träna smart och nå sitt mål. Det fina med det hela är att du börjar på din nivå och arbetar i din takt. Under dessa 12 veckor hoppas jag du utvecklar en kunskap och intresse som kommer bidra till en livslång hälsosam och aktiv livsstil.

PRODUKT BESKRIVNING

 • Perodisering för 3 månaders träning.
 • Ett väl genomarbetat, varierat program
 • Exklusivt designat för att maximera träningen
 • Inkluderar den bästa kombinationen av övningar, set och reps
 • Du behöver tillgång till ett gym för att kunna utföra detta program

PRIS: 759 KR.


3. KOMPLETTERANDE KOSTSCHEMA TILL SLIM, TONE AND STRONG

/ VIKTNEDGÅNGSSCHEMA

Det här är ett kompletterande kostschema till programmet Slim, tone and strong. För att uppnå de resultat du önskar är en kombination av kontinuerlig träning och en planerad kost nyckeln för ett lyckat resultat. Detta program går även att använda sig av för endast uppnå en viktnedgång. Kostschemat är byggt på att du äter ca 1500-1600 kcal per dag vilket är 500-700 kcal mindre än vad en normal kvinna gör av med per dag. Detta ska resultera till en viktminskning på ca 0,5-1kg/ vecka. Kostschemat är anpassat för att följas i 12 veckor.

PRODUKT BESKRIVNING

 • 12 veckors kostschema
 • Ett väl genomarbetat kostschema för viktnedgång
 • Inkluderar 3-10 alternativ till varje måltid
 • Stor variation och flexibilitet

PRIS: 869 KR.

4. CLASSIC KOST & TRÄNINGSUPPLÄGG

Oavsett om målet med din träning är att bygga muskler, gå ner i vikt eller må bättre så ger ett personligt kost-och träningsschema dig nyckeln till att du äter näringsrikt, hälsosamt samt får en struktur till din träning för att du ska uppnå de resultat du önskar.

Ett skräddarsytt kost och träningsschema som optimeras efter dina individuella behov kan vara skillnaden mellan imponerande resultat eller avsaknaden därav. Jag erbjuder en individuell anpassat kostplan som optimerats med hänsyn till din livsstil och de mål du vill uppnå, samt ett skräddarsytt träningsschema efter ditt specifika mål och dina förutsättningar

PRODUKT BESKRVINING

 • Perodisering för 3 månaders kost och träning.
 • Ett väl genomarbetat kostschema, stor variation och flexibilitet.
 • Inkluderar den bästa kombinationen av övningar, set och reps
 • Exklusivt designat för att maximera dina resultat

PRIS: 1599KR.

Känner Du att du har hittat något som passar dig eller om du har fler frågor. Tveka inte att maila mig på Evelin.procivitas@live.se berätta vad du är intresserad av så tar vi det vidare där ifrån. Ser fram emot att höra från Dig // Evelin


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Workouts

Vänner! Hur mår ni idag? Jag själv sitter på en föreläsning om Typ 2 diabetes – sjukdomslära/patofysiologi och behandling. Det är sista delen på denna terminen, Sista tentan som görs om mindre än 4:a veckor. Det känns bra att avsluta med Diabetes, nu utökar jag ytterligare min kunskap och breddar mitt område kring att behandla olika patienter.

Startade min måndag med morgon spinningpass. Jag tycker det ger mig en bra start på dagen och för kommande vecka. Här är små tips till att faktiskt orka bege sig på morgonen:

 • Boka in dig på passet.
 • Boka en träningsdejt med en kompis
 • Lägg fram kläderna dagen innan
 • förberedd ev. kaffet (på morgonen behöver jag bara trycka på knappen, mycket smidigare)
 • lägg dig i tid kvällen innan.
 • Fråga dig själv VARFÖR gör du det här? Tänk sedan på MÅLET när klockan ringer på morgonen.
 • Sist men inte minst; tänk på känslan Efteråt!

Dessa punkterna följer jag, Det har gjort att detta har blivit en vana, en vana tar tid att få in men desto mer det upprepas desto lättare kommer det att bli. Lycka till! 

Likes

Comments

Wear, Workouts

Ingen har väll missat årets mest populär sko? Nä tänkte väll det, var ju tvungen att själv införskaffa mig ett par då jag slitit ut mina svart Adidas Stan Smith. Bekväma och snygga skor som passar till allt. Ett tips är att köpa dem i barnstorlek så får ni dem till ett litet bättre pris. Går upp till 38,5. Så nu glider ja runt i dem.

Ni vet när man tänkt ha en vilodag.. Man har kört på nu ett par dagar otroligt bra, kroppen kommer vara öm och man nästan längtar till den där vilodagen, Ja princip så trodde jag det skulle vara för mig idag. Jag har kört på bra med min konditionsträning och även gymat, Axlar, ben och rygg så idag hade jag inte planer på att träna. Väl framme i Göteborg och efter ett par timmars solandes kom något sug och jag lyckades köra ett intensivt cardio pass på 50 minuter utan några konstigheter, den känslan! Får bara ta en vilodag i veckan när jag känner mig trött istället. Numera har jag inga bestämda vilodagar, jag lyssnar på kroppen för då blir det allra bäst.

Dagens upplägg:
1) 20 minuter x-trainer:
5 min aktiv tempo
5 min (20/20 intervaller)
5 min aktiv tempo
5 min (20/20 intervaller)

2) Cykling
2 min uppvärmning
5 min x 45 sekunder intervaller (15 vila)
1 min aktiv cykling
5 min backe
1 min aktiv cykling
5 min (20/20 intervaller)
1 min aktiv cykling

3) Löpbandet
2 min uppvärmning
2x tabata (20/10) totalt 8 minuter

Jag delar alltid upp min cardio om jag kör själv samt att jag kör ofta mycket intervaller och varierar min intensitet för att chocka kroppen, utmana mig själv, svettigare, jobbare, bra förbränning och tiden går faktiskt snabbare. Kolla in min snapchat: EvelinGrz för min middag!


Likes

Comments

Breakfast, Workouts

Vänner jag lever! Jag har bara njutit av en liten minisemester i Barcelona med vänner och haft det för underbart! Vilken stad, vilken atmosfär, vilken puls, vilken mat och vilken miljö. Nästan mållös. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg :D

Det är långhelg och jag har åkt ner till Malmö, det blir sista vändan hit innan det är dags för sommarlov, hur galet låter inte det? Detta året har flugit iväg och känslan av att jag nästa år kan ta ut legitimation som Dietist känns overkligt. Glöm aldrig att kämpa mot era drömmar och ge aldrig upp!

Idag startade jag min morgon med morgoncardio. Det var så skönt att stiga upp när solen bara lyste in genom fönstret. För att effektivisera cardion och göra den mer rolig så delar jag alltid upp min träning.
Såhär såg mitt upplägg ut:

5 minuter aktiv cykling- lätt motstånd och bara aktivera benen.
5 minuter - lite mer motstånd och fortfarande jobba upp pulsen.
4 minuter - tung cykling (backe)
1 min aktiv cykling
4 min - (20/20 intervaller)
1 min aktiv cykling
4 min - tung backe
1 min aktiv cykling
5 minuter (45 sekunder max/ 15 vila)

Avslutade passet med 15 minuter på trappan. Oj vad svettet rann!
Testa upplägget otroligt effektivt och tiden bara flyger.

​Frukost: Helt vanlig Havregrynsgröt med jordnötsmör och hallon. Enkelt men så gott! 

Likes

Comments

Workouts

Vi går mot varmare tider även fast man kanske inte tror det då det snöade igår i Göteborg. Idag är det däremot sol men graderna är knappa. Jag är inne i en period nu då jag faktiskt längtar nu till sommaren. Att öppna upp terassen, spendera mer tid ute och få lite mer D-vitamin till min kropp. Ett fint väder ger oss även möjlighet till att aktivera oss mer. Härliga powerwalks eller löprundor längst stranden, skogen, havet. Egen kroppsträning eller yoga i trädgården. Gym träning på ute gymmen variationen är oändlig.

Här kommer en cirkelträning som ni antingen kan köra i hemmet, i trädgården men också i gymet.
Upplägg: C1 x 2 med 1-2 minuts vila, så sedan vidare till C2 x 2 med 1-3 minuters vila. Upprepa allt x 2.

Cirkel 1:

10 burpees

15 airsquats

30 utfallssteg (15 per ben)

20 höga knä

20 situps

x 2 varv

Cirkel 2:

10 upphopp

15 armhävningar

20 mountainclibbers

10 fällknivar

1 min hopprepp

x 2 varv

Likes

Comments

Health, Daylife, Thoughts

​Idag går mina tankar till den här texten skriven av Matilda. Jag tycker det är en väldigt välskriven text som jag tror många kommer uppskatta och därför är den värd att lyftas fram. Jag tror det är många där ute som har den känslan mot sig själv, Att inte älska sig själv helt enkelt. Att man ständigt finner fel och är aldrig nöjd. Man finner ingen ro i sin kropp och det är ständigt mat och träning som är i fokus. Mat och träning ska vara i fokus för givetvis ska vi ge våran kropp den näring den behöver, vi ska behandla den med respekt och ta hand om den. Träning är också väldigt bra för hälsan och har många vetenskapliga bevis på hur nyttigt det är för oss men I lagom mängd! För i en överdrift då ger det en motsatt effekt. 

Det är lätt att nu inför sommaren många vill gå ner ett par kilo, och jag tycker inte det är fel för övervikt är inte bra och det är en belastning för våran kropp och kan skada oss i längden men vi måste ställa oss frågan varför vill vi gå ner i vikt? Är det för att vi ska se snygga ut? jag ska säga såhär. jag har vägt tio kilo mer och tio kilo mindre. Jag var varken lyckligare på tio kilo mer eller tio kilo mindre, helt fel utan där balansen finns det är där jag är som lyckligast. Där jag lever hälsosamt, aktivt och tar hand om min kropp det är där jag mår som bäst. Det är viktigt att inte ha i tanken jag ska bara gå ner x antal kilo för sommaren, FEL! Gör det till din livsstil, varje dag oavsett månad på året. Jag tror på balans, Ena dagen kanske vi vill dricka gröna juicer och äta goda sallader, andra dagen kanske vi vill ha en köttbit och efter en vecka så vill vi kanske ha en hamburgare och då är det de vi tar. Lika så träningen, att finna en träningsform som passar dig. Ett tufft spinningpass ena dagen, ett yogapass andra dagen, Kanske 6 pass ena veckan men kanske bara 2 den andra.

Älska dig själv, våga säg till dig själv att du är fin, ta hand om din kropp. Ge den kärlek och omtanke. Vi har bara en kropp och den ska vi leva med i resten av livet <3

Likes

Comments

Lunch & Dinner, Education

Den här måltiden fick mina smaklökar att gå banans och kunde jag äta den idag igen hade jag sprungit dit! Jag älskar vit fisk, nu syns den tyvärr inte allt för bra under den otroligt smaskiga tomatsåsen men den ligger där. En stor bit också, vilket jag älskar! Jag har på senaste tiden ältat fisk allt för sällan, på sommaren sker det dagligen men det är något med höst och vinter, då avtar det lixom och det är inte bra! Enligt rekommendationerna bör vi äta fisk 2-3 gånger i veckan, och jag håller med! Fisk är ett otroligt hälsosamt val. De innehåller mängder med proteiner, nödvändiga aminssyror, vitamin A,E och D. Samt andra näringsämne som Zink, selen, kalium, kalcium och fosfor. Ni hör ju en riktig vitamin och mineral bomb. Glöm inte att variera mellan fetare fiska och lite magrare.

De feta fiskarna som ex. lax innehåller vissa essentiella fetter som våran kropp behöver medan vita fiskar är väldigt snåla på fetter och rika i protein, en perfekt källa för en viktnedgång.

Visste ni följande:
 • Fisk minskar risken för att insjukna i hjärt- och kärlsjukdomar tillsammans med en väl sammansatt kost.
 • Fisk främjar utveckling av hjärnan, det centrala nervsystemet och synen.
 • Fisk är vår största källa till vitamin D i vår kost.

Jag ska i alla fall påminna mig själv om att få in det oftare i min kost. Längtar till sommaren då man kan börja grilla hela fiskar. Tänk er grillad fisk med nypotatis och sparris. Så gott!

​​Har ni något favorit recept med fisk? Dela med er isåfall!

Likes

Comments

Q/A

Vi startar denna morgon med två frågor som dykt upp i kommentarsfältet. Ni som följer mig på snapchat: evelingrz har sett att jag börjat göra mer videos samt att lägga ut med om min träning och framförallt mina måltider. Såklart förstår jag då att frågor dyker upp.

Fråga 1: Hej! Följer dig på snapchat och undrar om du går på någon "diet/deff" just nu? Med tanke på vad du äter och morgoncardio osv 😊 Skulle vara kul att få följa om det nu vore så!

Svar: Hejsan. Jag har under ett par månader nu kört lite mer styrketräning och dragit ner på cardion för att jag dels behövde ändra om min träning och då passade det att börja styrketräna mer igen. Träningen för mig skulle vara rolig och helt utan press och det är precis så den har varit. Om det har skett någon utveckling eller inte, det vet jag inte för jag har inte haft dem tankarna sen om det kommer som en följd är ju bara positivt. Oftast när jag går in med inställningen att jag ska utvecklas, prestera osv inom styrketräningen så blir jag för tävlingsinriktad och därför har det varit väldigt viktigt för mig att inte ha dem tankarna och endast träna för jag faktiskt älskar det.

Nu känner jag dock att det är dags att ändra om igen, Jag känner mig färdig med min styrketräning och vill börja kombinera den igen med mina roliga pass. Jag har hittat ett par spinningpass som jag bara älskar och jag har även GRIT-passen som jag tycker är otroligt givande i min träning. jag har även lagt in lite morgoncardio i syfte att försöka tappa i lite i fett, inte mycket och vikt och mängd? det har jag inte bestämt utan jag kör bara på. Detta hjälper mig dessutom att få i mig ordentligt med mat och framförallt regelbundet. Nu lagar jag även riktig mat till middag vilket jag inte gjort på ett bra tag så att göra detta, vet inte vad vi ska kalla det? deff/diet, jag har ingen definition så får jag i mig en bättre kosthållning. Så svaret på din fråga blir då ja till viss del men ändå inte. Veckodagarna är striktare och helgerna sunt förnuft :)

Fråga 2: Hej Evelin! Kul och få se lite utav din kost. Även på Snapchat 😊 undrar hur mycket kvarg/keso i g du äter under frukost? Vad är normalt/lagom?

Svar: Hejsan vad kul att du tycker det! Till min frukost så äter jag kvarg och ibland en klick en keso i det som jag blandar ihop tillsammans med 1 grovt knäckebröd och frysta bär. jag äter ca 400g totalt men jag vill säga att mängden är väldigt individuellt. Det handlar om Din energiförbrukning och hur du lägger upp resten av dagen. 400g gör mig precis lagom mätt, jag håller mig fram till lunch och det passar in perfekt i mitt totala kaloriintag för hela dagen. Så vad som är normalt/lagom är upp till var och en. För en annan tjej är detta kanske mycket men för en kille kanske lite?


Är det något som vill ha hjälp med kost och träning så kan ni maila mig på Evelin.Procivitas@live.se så tar vi det vidare därifrån.


Ibland får man lyxa till med lite jordnötsmör. Här har jag även istället för knäckebröd använd mig av falurågrut och musli som går lika bra.

Likes

Comments

Daylife, EducationWORKOUT FOR YOUR HEALTH

Under de senaste dagarna har jag varit väldigt insatt i hjärt- och kärlsjukdomar. Jag har även fått en stor kunskap om det metabola syndromet från tidigare kurs i min utbildning. Att sätta detta samman, se riskfaktorer och att faktiskt veta att Vi kan göra stora skillnader med bara att ändra våra livsstilsvanor gör att många tankar flyr i huvudet. Man vill rätta till "alla fel" som personer i sin omgivning gör för att minska på riskfaktorerna, men så kan man inte i heller leva. Men jag älskar känslan av kunskap, känslan av att lära mig så att jag kan göra egna medvetna val och kanske få en eller två i min omgivning att göra desamma. 

Istället för att tänka på riskfaktorerna gjorde jag ett inspirationskollage som för mig speglar hälsa, välmående, och styrka. Håller ni inte med?
Fokusera på de positiva sakerna istället för det negativa. Att vara medveten om sina val, lyssna på kroppen för den vet vad den vill, ibland är det hjärnan som lurar oss. Det kan vara allt från när vi sitter inne i spinningsalen och vi vill bara ge upp, kroppen orkar. Eller så vill kroppen kanske bara ta ett lugn promenad men du hade ju bestämt att dus kulle köra hårt idag, men är det så nyttigt att göra det då? När vi vill slänga oss över en godis skål eller en stor mjölkchoklad? vad är det egentligen vi vill ha är det detta eller är det kroppen som skriker efter några andra vitaminer och mineraler?
Lyssna på kroppens signaler för den ljuger aldrig.

Todays:

 • ​Föreläsning om Fysisk aktivitet på recept,
 • ​En god lunch på stan, känns som evigheter sedan så det ska bli så skönt att få njuta av en lunch ute.
 • Galet spinningpass ikväll. Det ska bli kul! 
  Önskar er en fin dag vänner! 

Likes

Comments

Breakfast, Workouts

#bethemotivation - Today is your day! / Every time you get out of bed you make a decision about the day you are going to have. Either you are going to have an amazing day or your are not. It all comes down to your mindset. If your mindset is right your life will be to. So let mindset right!

Godmorgon vänner! Dagens frukost, fast tyvärr ligger den inte i denna fina skålen och i min säng utan istället är den i en matlåda. Men det är väll det som kanske är tjusningen att ha kontraster. Då uppskattar vi dessa stunder lite extra när vi väl får dem. Jag sitter i skolan och idag väntar en heldag som består av att skriva patientjournal. Klockan ringde redan 05.50 för mig och vill du ta del av det så lägg till mig på Snap: Evelingrz där får ni se min morgon :)

Jag startade nämligen min morgon med Spinning. Det har blivit en liten tradition nu tillsammans med min kompis. Det här var tredje veckan rad som vi kör detta morgonpass och vi båda är överens om att det är en himla bra start på dagen och veckan.

Dagens frukost

 • Kvarg 
 • keso 
 • flingor/ alternativ knäckebröd som jag delar i bitar - faktiskt jätte gott!
 • bär - blåbär/hallon 

Totalt: ca 400 Kcal 
- Protein och kolhydrater ligger i fokus i denna måltiden. 

Likes

Comments