Igår hade vi ett litet försenat adventsfika. Då passade jag på att försöka mig på en pepparkakscheescake vilket blev lite sisådär. Den skulle inte gräddas utan bara stå i frysen i 3 timmar enligt receptet. Sagt och gjort hade jag den i frysen tre timmar men tar ut en rinnig kaka iallafall. Det visar sig sen att jag glömt stänga frysen..  Stoppar in den 1 timme till så den stelnar till lite iallafall.
Väl vid servering var den jättegod men det fanns ett problem till, kakan smälter. Tillslut låg halva kakan på duken haha.

Bättre lycka nästa gång helt enkelt!

Lånad bild

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden flyger förbi och vi är redan inne i December. 1a advent har även det passerat.
Det börjar infinna sig en liten julkänsla här hemma men behöver mer! Känns verkligen inte som att julen snart är här och slutet på året närmar sig. Tyckte det var för nån vecka sen jag blev dålig men det var i juni. Har alltså gått hemma över ett halvår men det har kännts som max en månad, hur sjukt?

Likes

Comments

Fredagsmyset har äntligen infunnit sig. En fredag bestående av tacos och idol såklart. En klar hit från min sida men det är lite värre för honom jag bor med. Han tyckte inte idol var så intressant så just nu ligger han och snarkar bredvid mig i soffan.
Innan jag lägger mig och sover så måste jag titta ikapp på Bachelor. Har blivit helt inne i serien och kan inte slita mig. Egentligen rätt uselt men kan inte låta bli att skratta åt kaoset!

Imorgon väntas en kväll i stockholm med mat och show!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Jag vet inte när vinter hade tänkt att komma hit till byn. Längtar så enormt till att marken är snötäckt och att man ska få börja jylpynta. Allt är lite mysigare på vintern på nåt vis.

En ny snowboard är inhandlad till säsongen och jag är mer än redo för att ge mig ut i bergen. Men snart så kommer nog den riktiga vintern!

Likes

Comments

I skrivande stund så sitter jag och försöker få ett hum om hur sidan fungerar. Ovan som jag är med bloggandet känner jag dock att det skulle vara bra för mig att låta tankarna och åsikterna jag har komma ner i text. Ge mig lite tid så ska det här nog gå bra!


Likes

Comments