Hallå!

Har inte orkat blogga, eller ja...om man säger så här: I could care less. Har försökt ta en paus från sociala medier och allt som har med internet att göra. Det går sådär, men jag försöker. Har funderat på att köpa en ny bok för att slippa internet ett tag.  Att läsa är något jag älskar och ska verkligen ta tag i det igen! Funderar på Norwegian Wood eller någon gammal klassiker som To Kill a Mockingbird.

Annars har det varit en ganska skönt vecka. Har köpt biobiljetter till IT som jag och Thuha ska se på fredag. Vi ska även käka Pizza på Vezzo. Har inte ätit pizza på ett år, haha, så längtar otroligt mycket att få göra det igen.

Förresten, fick mitt AncestryDNA test förra veckan. Så himla coolt att få veta vart min familj härstammar ifrån. Just nu försöker jag forska vidare och då måste jag få lite information från de äldre i familjen för att kunna göra det. Vill verkligen ta nästa steg och få svar om mina förfäders historia. Men får skriva ett inlägg om det nästa gång. Befinner mig på jobbet just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

On my way to work! So much attitude in one photo 😎

Likes

Comments

Åh, Tyskland närmar sig med stormsteg och jag är så peppad! Har redan planerat vad jag vill göra/se. Kommer som sagt att åka till Augsburg först, Tysklands äldsta stad, och vara där i ungefär två dagar. Vi kommer såklart utforska staden, men även resa lite utanför. Läste att Augsburg ligger ganska nära Füssen , vilket är staden där Neuschwanstein castle äe belägen. Alltid velat åka dit! Den står ju på min 2017 reselista, så tänker passa på och bocka av den nu när jag får chansen.

Enligt mig så är Bavaria ett väldigt vackert området. Det påminner lite om Schweiz och dess fina landskap. Det finns så mycket fint i Europa som är värt ett besök! Det här är min typ av resa; historia och vandring! Är inte mycket för solsemester för...ja...jag är Colombian och vi har bland de vackraste stränder i världen so whatever. Men ett slott mitt i skogen med berg i bakgrunden; det är något man inte beskådar varjedag!

Likes

Comments

Herregud, september är om knappt tre dagar. Hur kan tiden ha gått så fort? Det känns som om man inte hinner med mycket med tanken på hur snabbt året har gått. Men längtar tills september är här ändå. Snart får jag äntligen träffa min Umeå partner in crime! Efter ett år så får jag äntligen se min vän Laura (från Paris). Det kommer bli så roligt och vi har så mycket att snacka om! Hon flyttade till Tyskland i våras efter examen och jobbar där.

Ska först flyga till Augsburg och stanna vara där i två dagar. Därefter åker jag till München för att träffa Zürich tjejerna. Det ska bli så roligt att fira Oktoberfezt! Hann inte göra det när jag bodde i Zürich, trots att München är bara fyra timmar bort med Flixbuss. Men nu har stunden kommit. Jag Evelin Hinestroza kommer att klä mig i en så kallad Dirndl (en traditionell klänning) och vara omgiven av massa glada tyskar. Dock vet jag inte om jag kommer drycka öl. Hatar öl. Det är bland det äckligaste jag vet, men kommer låtsas att jag gör det cause...yeah. Men, men längtar otroligt mycket ändå!

Förresten, vet att bloggen är lite..umm...oorganiserat? Flyttade den från Devote då det är så seg med att ladda bilder där. Men ska försöka fixa kategorier och skit så fort jag har tid. Vet att vissa inlägg ser lite speciella ut, men får ta det en annan gång.

Likes

Comments

igår var det dags för den efterlängtade brunchen! Mötte upp Thuha på Brasserie Verket och måste säga att det var jättefint där. Bra service med! Brunchen var otroligt god och för en stund kändes det som om man var utomlands (for real).

Efter brunchen åkte vi till Specsavers för att hämta upp mina nya glasögon. De är så fina! Dock får jag mina andra par, pilotglassögon, på fredag. Är väldigt nöjd med de par jag har nu ändå.

Ska till jobbet snart och känner mig otrolig seg efter all mat och bakelser från mammas födelsedag. Det har med andra ord varit en ...umm...matig vecka. Av den anledning kommer jag endast äta sallad denna vecka. Måste se bra ut inför Oktoberfezt, haha.

Likes

Comments