Header
View tracker

Personligt , Fotoarkivet, Resor, Skönhet

Island har jag velat åka länge till. Främst för den vackra naturen, hästarna och såklart de varma källorna.

Italien, genom att bara kolla på dessa bilder så kan ni nog förstå varför jag vill åka dit.

Grekland

Amsterdam, har länge velat åka dit för att gå in i Anne Franks hus.

Rom, en av mina drömdestinationer.

Dessa är bara ett urval av alla de platser jag vill besöka. Blir att spara mycket pengar och åka så fort en möjlighet ges.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Personligt , Resor, Åsikter

"Framtiden" som man har diskuterat fram och tillbaka många gånger börjar närma sig nu, tar ju studenten till sommaren. Har en ganska klar bild av vad jag vill göra efter studenten. Planerar att åka på en volontärresa helt själv, dels för att utmana mig själv samtidigt som man får uppleva något som faktiskt betyder något. Har mest siktat in mig på att bege mig till Nepal eller något liknande, för att hjälpa till på ett barnhem eller någon skola. Främst för att jag gillar barn men att jag även har tänkt att jobba med det i den så kallade framtiden. Är även sugen på att vara Au pair i USA, Spanien eller London innan jag påbörjar mina studier. För att få uppleva världen och få en större inblick i hur världen faktiskt ser ut på andra ställen än Sverige.

Utbilda mig till lågstadielärare är något som jag står fast vid, då det är ett yrke som jag känner skulle passa mig och även vara otroligt inspirerande att få chansen att jobba med barn och föra vidare kunskaper. Ett kreativt och lärorikt arbete.

Det är de planer jag har just nu får se vad som händer mer längre fram.

Likes

Comments

View tracker

Vardag , Mat och recept

För att summera upp min helg i ett enda ord skulle jag säga att den var mysig, blev inbjuden på adventsfika hemma hos min bror och hans tjej. Där även min moster, mamma och mormor och morfar. Blev mycket gofika precis som det ska vara såhär inför jul.

Börjar verkligen närma sig jul och min födelsedag. Fyller nämligen år den 25 december, så julenhelgen kommer att firas ordentligt.

Likes

Comments

New in , Skönhet

Kuddfodral och lampa från Lagerhaus.

Betalade endast 99kr för dessa Jonny Bulls boots , dagens fynd. Sedan blev det dessa lårhöga stövlar, som jag har suktat efter länge. Så idag vart jag tvungen att ta med dem hem.

Likes

Comments

Personligt , Musik, Åsikter

Som jag har väntat på att få se Håkan Hellström live. Jag och mammsen ska avnjuta hans konsert tillsammans redan i sommar då han kommer hit till Umeå 17 juni. Texter är helt geniala, en av få artister jag känner man kan relatera till texterna. Så kvällens spenderas med att avlyssna alla låtarna.

Likes

Comments

Mat och recept , Vardag
Har haft stor middag här ikväll, mina favoritkvällar när det är en enkel middag tillsammans med min familj. Är en riktigt familjekär tjej, det är de enkla sakerna som är de minnesvärda och som betyder mest. Så denna kväll har jag bara njutit av god mat, efterrätt och familjen i mängder.

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna gott!

Likes

Comments

Foto

Foto: Andreas Jakobsson (länk till hans sida)

Håller på och bläddrar igenom bilderna som vi tog igår, blev väldigt många favoriter. Dessa är några sneak peaks från fotningen, mer bilder kommer senare.


Likes

Comments

Foto, Fotoarkivet

Foto: Matz Zingmark

Avslutar denna måndag med att dela med mig utav lite gamla bilder jag tog med Matz. En av de lärorikaste fotograferingarna jag har plåtat. Tur man alltid kan skratta och ha kul tillsammans med honom, samtidigt som man skapar fina bilder.

Likes

Comments