Header
View tracker

Har haft fullt tjå hela dagen inför julafton, med dukning, matlagning men främst allt små fix som behövs bockas av innan själva firandet kan starta. Men har verkligen haft en mysig jul tillsammans med mina bröder, Linnéa, mormor, morfar, mamma och min låtsaspappa.

Fick verkligen blandade grejer detta år, men varje liten sak kommer verkligen att komma till användning.

Nu ska jag krypa ner i sängen i min nya morgonrock och myssockarna, för att ladda upp inför en dag till med ståhej.

Hoppas ni alla fick en fantastisk julafton <3

Likes

Comments

Foto, Personligt , Vardag

Länken till artikeln Foto: Camilla Westin

Imorgon ska de sista julklapparna inhandlas, känner verkligen att jag är ute i sista minuten. Men jobbar som effektivast under stress. Sedan ska jag även träffa en väldigt saknad vän en sväng och byta julklappar.

Enormt mycket städning och fix inför julafton samt min födelsedag kommer att ske imorgon, mycket att göra och lite tid. Fick iallafall jullov idag, hur skönt som helst. Så ska bara mysa ner framför någon rulle eller liknande en stund, sedan sova så man är pigg inför morgondagen.

Var även med i tidningen igår, på grund av att jag fyller 18 år. En En hel sidas reportage om mig, en aning pinsamt måste jag säga. Men vad gör det om hundra år.


Likes

Comments

Foto, Vardag , Fotoarkivet

Foto: Camilla Westin

Foto: Stig Lundberg "en väldigt gammal bild, men tjejen på bilden betyder så mycket för mig, hon är den som gör mig till en bättre människa "

(Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, därför den dåliga uppdateringen.)

Nu börjar det verkligen närma sig julen, endast 4 dagar kvar. Längtar rätt mycket, då det trots allt är en av de mysigaste helgerna på året, som ska spenderas tillsammans med min familj hemma hos oss. Kommer enbart bestå av god mat och glada miner, får vi hoppas iallafall.

Inte nog med det så fyller jag 18år den 25 december. Så det kommer bli mycket på en och samma gång. Min kusin från Sundsvall ska resa hit för att fira mig, tillsammans med släkt och vänner. Får se närmare vad som sker.

Den 31 december flyger jag ner till Stockholm till min allra bästa vän för att spendera min nyår tillsammans med henne. Kommer vara där i några dagar, så kommer nog bli en hel del mys, shopping och träning. En riktigt lyx helg skulle jag säga.

Men uppdatering om detta kommer då det är dags.


Likes

Comments

Mat och recept

Har haft en otrolig smakupplevelse denna helg, hamburgaren var verkligen något utöver det vanliga. Kan starkt rekommendera "Purefastfood" om ni befinner er i Umeå någon gång. Mitt sällskap var inte heller så tokigt, var skönt att bara få prata en massa strunt i någon timme.

Ikväll blev det premiär för skridskoåkning, såklart ramlade jag och har nu skadat mig ordentligt i knät. Blir intressant och se om jag ens kommer kunna gå imorgon.

Likes

Comments

Mat och recept , Vardag , Personligt

Förra helgen var verkligen en av de bättre på länge, träffade flera vänner och bara hade det allmänt mysigt.
I lördags så var vi på julmarknaden och kikade runt där i någon timme innan vi slog oss ner för en obligatorisk fikastund med min familj. Mot kvällen var det bara att svida om och göra sig lite helg fin, hade en underbar kväll med fina människor.

Denna helg ska spenderas på liknande sätt, ska träffa Anna en stund imorgon och bara snacka om allt mellan himmel och jord. Något säger mig att det kommer bli en intressant pratstund som kan sluta varsomhelst.

Denna helg

Hoppas ni har haft en bra helg! <3


Likes

Comments

Personligt , Fotoarkivet, Resor, Skönhet

Island har jag velat åka länge till. Främst för den vackra naturen, hästarna och såklart de varma källorna.

Italien, genom att bara kolla på dessa bilder så kan ni nog förstå varför jag vill åka dit.

Grekland

Amsterdam, har länge velat åka dit för att gå in i Anne Franks hus.

Rom, en av mina drömdestinationer.

Dessa är bara ett urval av alla de platser jag vill besöka. Blir att spara mycket pengar och åka så fort en möjlighet ges.

Likes

Comments

Personligt , Resor, Åsikter

"Framtiden" som man har diskuterat fram och tillbaka många gånger börjar närma sig nu, tar ju studenten till sommaren. Har en ganska klar bild av vad jag vill göra efter studenten. Planerar att åka på en volontärresa helt själv, dels för att utmana mig själv samtidigt som man får uppleva något som faktiskt betyder något. Har mest siktat in mig på att bege mig till Nepal eller något liknande, för att hjälpa till på ett barnhem eller någon skola. Främst för att jag gillar barn men att jag även har tänkt att jobba med det i den så kallade framtiden. Är även sugen på att vara Au pair i USA, Spanien eller London innan jag påbörjar mina studier. För att få uppleva världen och få en större inblick i hur världen faktiskt ser ut på andra ställen än Sverige.

Utbilda mig till lågstadielärare är något som jag står fast vid, då det är ett yrke som jag känner skulle passa mig och även vara otroligt inspirerande att få chansen att jobba med barn och föra vidare kunskaper. Ett kreativt och lärorikt arbete.

Det är de planer jag har just nu får se vad som händer mer längre fram.

Likes

Comments

Vardag , Mat och recept

För att summera upp min helg i ett enda ord skulle jag säga att den var mysig, blev inbjuden på adventsfika hemma hos min bror och hans tjej. Där även min moster, mamma och mormor och morfar. Blev mycket gofika precis som det ska vara såhär inför jul.

Börjar verkligen närma sig jul och min födelsedag. Fyller nämligen år den 25 december, så julenhelgen kommer att firas ordentligt.

Likes

Comments

New in , Skönhet

Kuddfodral och lampa från Lagerhaus.

Betalade endast 99kr för dessa Jonny Bulls boots , dagens fynd. Sedan blev det dessa lårhöga stövlar, som jag har suktat efter länge. Så idag vart jag tvungen att ta med dem hem.

Likes

Comments

Personligt , Musik, Åsikter

Som jag har väntat på att få se Håkan Hellström live. Jag och mammsen ska avnjuta hans konsert tillsammans redan i sommar då han kommer hit till Umeå 17 juni. Texter är helt geniala, en av få artister jag känner man kan relatera till texterna. Så kvällens spenderas med att avlyssna alla låtarna.

Likes

Comments