Header

Här kommer lite bilder ifrån söndagen som spenderades med henne. Till helgen kommer hon även komma tillbaka och då väntas lite små utflykter...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Au Pair, Foto, Resor

Är otroligt svag för gamla byggnader och dess arkitektur, bara alla små detaljerna som finns. Tycker det är otroligt fascinerande hur man kan skapa så vackra byggnader. Finns väldigt många gulliga små gator här och speciellt alla små balkonger som finns. Alicante är en väldigt trivsam stad måste jag säga.

På lördag ska även Alina komma hit och vi planerar att eventuellt hyra oss en varsin cykel för att kunna upptäcka vackra platser en bit bort.

Likes

Comments

Au Pair, Foto, Resor

Har alltså hittat en ny familj som bor i Valencia, verkar som en underbar familj med mycket kärlek och skratt. En familj i min smak helt enkelt. Så innan jag ska flytta till dem och börja jobba så befinner jag mig i Alicante och har en egen liten mini semester här. Känns otroligt bra att kunna känna sig såhär självständig och inte ha några måsten.

Så de kommande veckorna kommer bestå mycket av utforskande av staden men framförallt sol och bad. Är verkligen en person som älskar havet lite för mycket. Så kommer spendera de flesta dagarna på stranden och bara lyssna på musik, läsa böcker och bada. Bara känna lugnet helt enkelt!Likes

Comments

Au Pair, Foto, Resor

Gårdagen var inte ett dugg som vi hade trott, först och främst så hade vi bokat ett rum på ett hostel i Alicante. Hade två stora resväskor att släpa på och ryggsäckar. Kommer in i rätt byggnad och hissen är mindre än något jag sett tidigare, gick knappt att andas inne i hissen. Fick oss ett gott skratt iallafall...

Resten av dagen så strosade vi runt och kollade i affärer, gick en sväng till stranden osv och framåt kvällen gick vi ut för att dansa och äta god middag! Med bra sällskap så blir alla kvällar roliga som tur är.Likes

Comments

Au Pair, Resor
Sista bilden från Albacete! 

I helgen väntas nya äventyr, vilket känns spännande att få utforska ännu en ny stad. Det bär nämligen av mot Alicante med min resepartner. Så bara packa ihop väskorna igen och förbereda mig på sol och bad denna helg.

Har även nyheter att dela med mig utav, har fått intervjua 2 nya potentiella familjer. Båda två verkar helt underbara, ska även eventuellt träffa ena i helgen. Otroligt spännande detta, men det innebär att jag kommer stanna här i Spanien i 1 år som det var planerat från början. Vilket känns som rätt beslut!

Likes

Comments

Ett liknande koncept som Honey Comb som finns i Sverige, men mycket bättre är färsk yoghurt och massa goda blandningar av frukter och såser. Har blivit mitt och Alinas favoritställe!

Om ni stöter på detta ställe någon gång, måste ni prova det. Tro mig ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Förra helgen var en av mina bästa helger på länge, vi spenderade hela lördagen och söndagen i Valencia.

Vi bodde mitt i centrum och hade bra tillgång till både shoppingen, klubbarna och alla vackra byggnader. Hela söndagen strosade vi runt i Valencia och kollade runt på alla gamla byggnader åt god mat innan vi behövde åka tillbaka igen.

På lördagen bestämde vi oss för att gå ut och äta och sedan prova på någon spansk klubb, kan bara säga att kvällen blev otroligt lyckad. Vi träffade ett gäng från London och två tjejer från Valencia. Tror inte jag någonsin haft så ont i mina ben dagen efter, vi dansade dansade och dansade hela kvällen.

Valencia är definitivt en stad jag kommer att besöka många gånger, finns mycket kvar att upptäcka!


Likes

Comments

Au Pair, Foto, Resor

Just nu i "La Roda"

Har inte haft någon lust att blogga på sistone då jag har fattat några tuffa beslut.

Jag har valt att lämna min au pair familj i Albacete då de inte behandlade mig på det sättet de skulle, redan första veckan jobbade jag alldeles för mycket. Resten av historien behåller jag för mig själv, men kan säga så mycket som att jag inte har mått bra av att vara "en del av deras familj". Så nu bor jag med min kusin och ska ta in på hotell imorgon medans jag söker efter en ny familj.

Om jag inte hittar en familj som känns bra kommer jag dessvärre åka hem till Sverige igen, denna resa har inte alls blivit som jag hade tänkt mig, men vad ska man göra! Livet går vidare...

Kommer söka något jobb och börja plugga senare och samtidigt göra några småresor här och där medans, om jag nu inte hittar en ny trivsam familj här i Spanien.Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag under dagen suttit och planerat lite små resor som jag vill göra under min tid här i Spanien, först och främst ska jag besöka Valencia i helgen. Kolla mig runt i staden och prova några typiska spanska maträtter.

Några andra ställen är Barcelona, Madrid, Villena, Cuenca, Xátiva, Murcia, Los Alcázares och många mer..

Bilderna är från helgens fotosession på olika ställen i Albacete.

Likes

Comments

Au Pair, Foto

Hela söndagen spenderade jag och min kusin somsagt att gå runt den största delen av Albacete, så tänkte dela med mig av lite mer bilder. Har även filmat en del, så ska då jag får tid över redigera ihop en video om mina första veckor här.

Är för tillfället helt slut och känner mig lite sjuk, så ska försöka sova nu. Imorgon blir första dagen jag kommer vara helt själv med barnen, både panikslagen men framförallt lättad.Likes

Comments