Header

Har egentligen jättemycket att blogga om, men inte riktigt känt för att prioritera bloggen på senaste då den kräver tid jag egentligen inte har haha. Jag kikar in lite titt som tätt helt enkelt! Ska försöka uppdatera lite nu iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Mina nya naglar är så kritvita att dom knappt fastnar på bild haha, känner mig hel igen nu. 

Likes

Comments

​Några dagar sen jag bloggade nu och det beror främst på att min dator numera är död, eller ja snarare skärmen på den. Så om jag ska använda den måste jag koppla in den till tvn för att se vad jag gör haha. 

Här är iallafall en brudsminkning jag gjorde för några dagar sen.

Likes

Comments

​Nu har jag äntligen en full liten palett med skuggorn ifrån Makeup Geek, 7 st av dom beställde jag ju från deras hemsida innan det släpptes på madlady, så då har jag inte haft någon palett åt stackarna. Nuså har dom alla ett litet hem. Stör mig lite att dom måste ligga sådär konstigt men det får inte plats annars.

Kommer göra en sminkning med bara dessa samt en recenssion så fort som möjligt, men vet redan att pigmenteringen är sjuuuk, har testat typ 3 av dom redan.

Likes

Comments

Vet inte hur länge jag har viljat köpa detta löspuder nu. Har alltid backat lite på att jag inte vart ett stort fan av baking eller löspuder på mig själv för den delen, samt att det är lite pricey också. Har helt enkelt föredragit kompaktpuder före löst bara för att jag känt att det blivit väldigt torrt resultat när jag använt andra märkens löspuder. Men efter att ha sett detta löspuder i aaalla youtube tutorials på senaste tiden så var jag tvungen att testa det haha.

Okej så till recensionen ; Har bara använt detta på mig själv so far, men jääävlar vad jag är imponerad. Det är 10 gånger bättre än löspudrena jag testat från andra märken. Fick en chock när jag tittade på både mobil och kamerabilderna jag knäppt på mig själv efter jag använde det första gången, min hy såg photoshopad ut på orörda bilder. Inte en enda por syns bokstavligen där man har bakat med det. Nästan som magi faktiskt?

Tycker även att basen höll sig väldigt fin under hela dagen och blev betydligt mkt mindre oljig under dagen än vad jag brukar bli. Den enda nackdelen är egentligen en fördel i smyg, och det är att den har ett ''säkerthets skickt'' imellan , så man får kämpa med att hälla ut lite åt gången i locket för att komma åt produkten, dock så är det ju en bra grej utifall man tex skulle tappa den eller spilla ut hälften. Men lite irriterande att man får så lite åt gången, önskar att det var lättare att ta bort de där mellanlocket.

Det går på cirka 400 kr både i butik och online, men är det prisvärt ? JA. Toppbetyg från mig.

Likes

Comments

Förra helgen vann jag och min kollega en säljtävling som pågick mellan make up stores butiker i Sverige. Därför fick vi välja valfri produkt i butiken för max 200 kr var, så jag valde ett av våra nya läppstift som heter ''Belle''. Läppstiftet är limited edition, och är därför vitt med blått mönster på ( dom är vanligtvis helsvarta ). Den är en matt varm beige färg, försökte fånga den på en swatchbild men är verkligen kass på att swatch'a haha, detta får duga!

Likes

Comments

Visste inte vad jag skulle kalla detta därför skrev jag underskattat på engelska, för att allting låter bättre på engelska och rosa är underskattat. punkt. Iallafall, rosa,lila och oranget på ögonen blev det igår. Jag gillar verkligen rosa, tycker det passar fint till i princip alla ögonfärger. 

Likes

Comments

​Beställde just lite nytt ifrån madlady, dom har rea på 10-20 % på allt deras smink just nu. Jag älskar ju makeup geeks skuggor så är så glad över att det äntligen finns en återförsäljare i sverige. Komiskt att jag för 2 veckor sen beställde från deras hemsida och var livrädd för tullen, sen några dagar senare började madlady sälja deras produkter haha.. Då köpte jag bara 7 skuggor och ingen palett för jag var rädd för tull, så nu beställde jag en palett som rymmer 10 st skuggor, och sen 3 skuggor till. 

Sen ett liquid lipstick från gerard cosmetics i ''Serenity'' och en ny setting spray.

Likes

Comments

Såg Suicide Squad igår på bio, och jag verkligen ääälskade den 10/10 från mig verkligen. Även alla soundtracks som både var med i filmen (gamla låtar) och dom som gjorts till den, lyssnat sönder på dom flesta och hittade den här som kehlani har gjort idag. Så braaaa.

Likes

Comments

Några bilder ifrån gårdagen och gårdagens sminkning, tycker att det är lite frustrerande att min iphone fångar sminket bättre på bild än vad min systemkamera gör ( dessa bilder är ifrån systemkameran ). Har en Nikon och önskar verkligen att jag satsat på en Canon istället då dom flesta canon verkar vara bättre än Nikon.. Oh well. På den ljusa sidan så är det ju lättare för mig att knäppa bilder på sminkningar med mobilen och slippa släpa runt på en systemkamera överallt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw