Header

Jag bestämde mig för att byta blogg hit ifrån fames.se. Jag är en tjej på 17 vårar, har världens härligaste familj, vänner och pojkvän. Jag går andra året på Ebersteinska gymnasiet inriktning måleri här i Norrköping. På min fritid så shoppar jag väldigt mycket, umgås med mina kära vänner och min underbara pojkvän sedan så gymmar jag även. I min blogg kommer ni få följa med på vad som händer i mitt liv och runtomkring mig. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

20140225-232200.jpg
Ska skriva lite om vad vi gjort i trapphusen samtidigt så äter jag solros kärnor och dricker te. Bananen åt jag upp för ett tag sen, puss puss.

Likes

Comments

20140225-223821.jpg

Ikväll vill jag somna bredvid den där killen, men det lär väl bli i mina drömmar eller så. Idag har jag varit i skolan, på börjat ett arbete som ska hålla på i ungefär 2-3 veckor. Efter skolan så har jag bara tagit det lugnt och ätit god mat med mamma och pappa. Efter vi hade ätit så tog jag och pappa en runda på ungefär 1,h timme. Nu har jag tvättat bort sminket och ska göra lite te sedan bädda ner mig i sängen för att skriva en grej sedan kolla på andra avenyn.

Likes

Comments

Just nu ska jag iväg för att övningsköra, hör av mig så fort jag är tillbaka!

Likes

Comments

Women_Nike_Free_Run_3_Coral_03 Women_Nike_Free_Run_3_Light_Green_03
Dessa två par skor är på väg hem till mig just nu, har behövt ett par nya ett tag. Har ju ett par svarta sen innan så nu fick det bli 2 stycken färgade och jag är så nöjd. Mamma och pappa beställde även också. Jag är så glad och längtar verkligen till dom kommer!!

Likes

Comments

Idag är det måndag och första dagen efter lovet. Var väl ändå helt okej att komma tillbaka, fick reda på lite grejer inom måleri sedan hade vi historia, idrott och samhäll. Dagen idag gick väldigt fort, kanske tur det? ;) När vi slutade skolan drog jag ner på staden och köpte en färgbomb och ett torrschampoo sånna nödvändiga grejer. Efter det gick jag hem och tog det lungt, sedan drog jag mig till gymmet och gud vad skönt det var ska jag säga!! Det var bland det bästa jag gjort på ett tag. Nu sitter jag här och har precis ätit lite grann. Har även beställt två grejer som kommer om ungefär en vecka!! Åh vilken lycka det är.

20140224-224807.jpg

20140224-224759.jpg

Likes

Comments

Ida & Sebastian, blev en lite gos fika där en söndag kväll som denna. Passade på att fylla på min busskort eftersom skolan börjar igen imorgon! Just nu gör jag ingenting, tände lite ljus och sådant ska alldeles strax göra te sedan bumsa ner i sängen och kolla på andra avenyn. Helt okej söndag må jag säga, lite söndags ångest har jag men det är inte mycket känns skönt!

529823_10151760516765744_1044341954_n (1)Jag och Ida för drygt ett år sedan!

Likes

Comments

Gick ju upp skapligt idag, åt lite frukost och gjorde i ordning mig. Sedan bar det iväg upp till borgsmohallen för att kolla när IBF Linköping mötte IBF Norrköping, Linköping vann med 21-3 tror jag det var. När matchen var klar så åkte jag mamma och mormor till citygross för att handla lite fick med mig lite bra grejer hem faktiskt. Nu ska mamma och pappa börja med maten och jag ska väl plocka undan lite i mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag just nu. Haha..

20140223-164350.jpg
20140223-164339.jpg
Två stycken mobil bilder..

Likes

Comments