Min enda lediga helg är över, mamma och pappa lämnar mig imorgon men jag är alldeles nöjd ändå. Har gått på avskedsfest och förkrökat på trottoar a la 2013, hostat "dare night" som går ut på att göra så många utmaningar som möjligt under en viss tid i lag... Kort och gott, svinkul även om mitt lag föll isär och det slutade med att jag, Alva och Gustav gav upp och åkte hem till mig och åt mozzarella och korv medan vi väntade på resten. Och så ska jag och Adam boka Amsterdam imorgon om allt går som det ska, wiho vill verkligen tillbaka dit.

Likes

Comments

Lifeupdate: jag lever, trots stressat halvt ihjäl mig på jobbet. Café är både underbetalt och påfrestande men jag får inte lov att klaga då det är min enda inkomst (low budget forever-lifestyle). Har hunnit klämma in lite öl, kaffe och kusinträff också så trevligheter finns. Ser fram emot helgen, min enda lediga i Juli!!! Ska embraca embraca och embraca sönder.

Likes

Comments

Om någon så gärna vill veta så kan jag dra de senaste dagarna i ett enda svep. Mor och Far lämnade mig i tisdags för att åka och göra, vem vet vad i Skåne så då var jag chef i hemmet... Över i princip bara mig själv tråkigt nog. Hämtade iallafall min cykel som har varit på verkstad och det kändes så skönt att få hem den för det kan nog vara så att den är det absolut bästa jag äger. Både snygg och skön att sitta på, top notch hihihi. Har badat trots rätt kalla vindar och så har givetvis Adam och jag plåtat lite modellbilder på balkongen som ni kan se, så jävla snygga.

Igår hängde jag i Slottis i princip hela dagen, mötte Anna samt Ellen och Fille och tog en dagspromenad genom hela köret och sen blev det att mellanlanda hemma och på Ica för att köpa lite mat att grilla för att sedan ta oss tillbaka till Slottis för att spela lite kubb och andas den svenska sommaren och vi hade bästa platsen under träd när skurarna kom så det var väldigt väldigt mysigt. 

Likes

Comments

Att vara vid det läget att känna att det inte finns någon som förstår en är så fruktansvärt energitagande, jag försöker ge men det känns inte som det räcker hela vägen. Antingen är jag oskön, dryg, oseriös eller bara så jävla konstig. Jag håller till viss del med, jag är så jävla konstig. Jag är verkligen den konstigaste jävla människan. Ena stunden dansar jag, skrattar och är den bästa människan du någonsin kommer att träffa och andra stunden är jag antingen instängd eller i fosterställning hyperventilerandes i min säng med en bokstavligt dränkt kudde. Ibland känns det som jag försöker för mycket fast jag ändå aldrig är förstådd, eller så är jag förstådd utan att någon säger det till mig. Snälla säg det till mig, snälla förstå. Jag önskar att någon, vem som helst satt med mig, kände samma, klappa mig på axeln och berättade för mig att det kommer gå över och att jag fick göra likadant. För jag vet, vi alla vet att det kommer gå över och allt blir som vanligt, jag blir samma vanliga med betoning på vanliga, Eveline. Eveline som älskar att cykla, som älskar Ebba Grön, Lars Winnerbäck blandat med Percy Sledge och dansk synthpop. Eveline som drar torra skämt och vet att hon är roligast i världen även fast ingen skrattar, hon som dansar så fruktansvärt fult och aldrig skulle säga nej till en kall jävla öl. Jag önskar att någon dag, ska jag alltid få vara som jag är när jag är Eveline, jag orkar ärligt inte sjunka ihop längre. Jag suger.

Likes

Comments

High life på mig denna helgen, har diskat och gjort kaffe både lördag och söndag. Det blev lite boule i fredags och kvällspromenad igår kväll så jag är ändå glad över det. Jag och Anna hann gå djupt in i samtalen och på något vis har vi kommit överens om att vi ska försöka sluta se att negativt och vara mer tacksam för vi båda, speciellt jag är fruktansvärt duktig på att snöa in mig på de lite sämre sakerna, det är inte coolt... Innan jag börjar att sluta tänka på tråkigheter så måste jag bara nämna sorgen jag har över att inte fått sett Coldplay igår, jag är i och för sig lite halvt emot konserter, tycker det är ett onaturligt och hierarkiskt sätt att lyssna på musik MEN min dubbelmoral pikar. SÅ tack, skönt att få det ur systemet. Från och med nu så ska jag inte klaga och vara lugn och fin, heja bästa Eve <3<3<3

Jag är glad över mina nya punkskor, min lykta och krukor.

​Även över detta.

Likes

Comments

Hejhej och hallå bloggen ;-)

Gud vem är jag att börja med detta igen? Kanske tillfredsställer mitt behov utav att uttrycka mig/få uppmärksamhet. En djup själ full av panikattacker och en sinne för humor, dead serious. 18 år, sommarlov och ett jobb jag aldrig jobbar på. En månad in på sommaren och jag har blödigt näsblod på studentfest, promenerat hem med Adam aka. "jag är skön, dra sönder mina byxor boyzzz"-boy_1996 klockan alldeles för tidigt på morgonen, tittat fotboll på storan, hängt med Anna, promenerat med Anna, promenerat med Sally, firat midsommar, hängt med Adam tro det eller ej, blivit lämnad av Kajsa och Maria. As you all can read så är jag en väldigt upptagen kvinna.


Minus Alma som har sin vinflaska så tycker jag dessa bilder skriker "relationshipgoals"

Ni kan också se här ovan och under att Anna är ett populärt och upprepande motiv, bra jobbat tjejen.

Likes

Comments

Om någon skulle fråga mig vad det största och starkaste som finns är så kan inte mitt svar vara mer självklart för mig; kärlek. En känsla som kan förena människor, förlåta och läka alla sår.Jag tror att kärlek övervinner exakt allt, de må låta klyschigt men så länge jag vet att det är sant så får klychighetsgraden gärna stiga högt i skyarna för min del. Det finns inga gränser i kärlek, inga måsten eller riktlinjer, det må vara en skev och krokig väg dit och någon stund där i mellan men så länge du har någon form av kärlek i ditt liv, din kropp att ge eller att få så är det tillräckligt för en livslång evighet. Kärlek är det vackraste och dyrbaraste som finns. Man måste vara försiktig för det är något så ömtåligt, ömtåligare än det dyraste, tunnaste vinglaset du kan hitta. Att ha vetskapen om att jag är beredd att offra hela mig för någon jag håller kär får mig att känna mig modig, det är modig att veta att oavsett hur ens framtidsplaner,jobb eller levnadssituation ser eller kommer se ut så spelar inget någon roll så länge kärleken finns där, så kommer jag, du, vi att överleva. Som Elvis sjunger ”Take my hand, take my whole life too”, gör det. Du kan få allt av mig, jag vill ge allt av mig oavsett konsekvenser så länge jag får gå till sängs och veta varje dag att du ser mig, ser hur kär jag är i dig, ser att jag är beredd att gå igenom de allra tuffaste vägarna för att få somna med vetskapen att du tar emot och värderar min kärlek i högsta grad. Det handlar egentligen inte om att få kärlek tillbaka för det kommer jag alltid få i någon form, vare sig det är av dig eller genom musiken jag lyssnar på, boken jag läser eller ett möte med mitt första barnbarn för jag vet att så länge jag älskar så kommer jag låta mig bli älskad.

Kärlek är också frustrerande, ångestfyllt och abstrakt. Så fort idyllen möter minsta lilla hinder rasar världen, så fort mottagandet av kärleken värderas lägre bryter vi ihop. Som om någon skjuter en hård fotboll rakt igenom ditt fluffiga, fina moln du dagdrömmer om.Att vara kär när allting är perfekt är som att vandra runt i en fantastisk dröm, att vara kär när någonting kommer i mellan är som att bli jagad i samma dröm utan någonstans att gömma sig. En hårfin gräns mellan lycka och olycka, var försiktig med de du älskar om du vet att deras kärlek för dig är det viktigaste de bär på. Det finns ingen mer sårbar människa än de som älskar.Jag vill att alla ska bära på detta i bakhuvudet för världens alla krig skulle lösas om vi ägnade mer tid åt våra kära istället för att slösa den på hat. Livet är inte speciellt långt och det är därför vi inte hinner lägga ner tid på hatet eller att undangömma kärleken. Älska mer, älska större och låt ingen gå ovetandes av att du älskar dem.

Det finaste jag vet är att få se mina föräldrar titta på varandra,prata om varandra, prata med varandra för jag vet att deras liv är perfekt. De har varandra och så länge de har det så vet dem att allt kommer alltid att ordna sig.    

Likes

Comments