GUD vad mycket jag har på agendan nu för tiden... Jag har i två gymnasieår klappar mig själv på axeln i peppande syfte för att min sista vår i skolan skulle vara helt lugn. Förstår dock inte hur jag kan ha varit så dum som trodde det, jag känner ju mig själv. Intensiva LILLA jag som tar på mig cirka allt, jag har planerat in saker fram till studenten. Det är maxat cabarerep nu ett tag till i kombination med jobb sen bär det av till Rom tillsammans med mamma, syster, kusin och moster, lite mer jobb och sen sätter jag och mina vänner oss på ett tåg till Stockholm för en helg där följt av Berlin med mina fantastiska klasskompisar och strax efter den lilla trippen är det dags för bal och studentstök. Men den jobbiga delen är väl egentligen att jag måste klämma in plugg av framför allt matte mellan varven. Men missta mig inte, jag klagar verkligen INTE. Det är väl bara det att jag måste försöka få tid till sömn och ett rimligt intag av MAT. Lever för tillfället på mitt koffeinberoende. Nu har solen tittat fram och temperaturen stigit måttligt och det gör mig så så så glad, jag älskar den här tiden på året när den vidrigaste årstiden skiftar till ljusare tider. Jag har verkligen njutit de senaste dagarna som har erbjudit D-vitamin, öl och vänner. Nu ska jag iväg till skolan och repa lite till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

7 anledningar till att jag tänker kladda här

1. Jag är rastlös. Jag har fruktansvärt mycket att göra egentligen, jag går fortfarande i skolan, jag jobbar och jag repar samtidigt som jag försöker ta hand om mig själv MEN jag är och kommer alltid vara social media-addict så let's go.

2. Jag är en väldigt rimlig person, tankemässigt. Jag anser att det borde ligga som en rutin att se vad jag har att erbjuda på min bloggis... Bara rimligheter det vill säga.

3. Jag tycker om att uttrycka mig och jag tycker om att få uppmärksamhet MEN nej, jag är ingen narcissist. Estet dock, det är nästan samma sak.

4. Varför finns det inte mer alternativa bloggar?

5. Jag är djup.

6. Jag är söt.

7. Det är väldigt skönt att ha sina tankar samlade ute i cyber-rymden.

En helt okej snygg bild på mig.

Likes

Comments