Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon. Jag tycker det är skönt att vara borta några dagar med familjen. Timingen var mitt i prick för jag kände att jag inte trivdes så bra där jag var för tillfället så nu ska vi checka in Rom och hoppas på att det blir kul att komma tillbaka till Sverige igen... Det är jag, syster, mamma, moster och kusin som hänger och vi kom igår runt 15 så vi hann bara strosa runt i en oklar park i närheten av lägenheten och sen äta middag. Idag tar vi de maffiga grejerna.

Likes

Comments

I mitt utseende denna veckan har påsar under ögonen varit en självklarhet. Jag har varit och ÄR helt slut för jag har nämligen kombinerat både föreställningar och kvällsjobb, som grädden på moset har jag varit jätteförkyld också, hela jävla veckan. Nej det är inte synd om mig, jag har bara en tendens att pressa in saker på agendan från 08.00-00.00 så länge jag är levande men det slår tillbaka på en efter en stund, ovärt men entusiastiskt. Imorgon bär det av till ROM och det ska bli SÅ GÖTT om jag bara hade hunnit packa. Oh well, får väl försöka göra det efter jobbet INATT. Jobbar 10 timmar en dag/kväll som denna men sken genast upp när jag insåg att restaurangen jobbar vilket de nästan aldrig gör på helger utan föreställningar (jag jobbar på Folkets hus i Göteborg). Men de lär väl tröttna på mig tids nog ändå för jag kommer antagligen störa dem med mitt tjöt om cirka ingenting för annars blir det så ensamt här på kvällarna när en jobbar själv.

Jag har iallafall fått spendera veckan utomhus mellan varven med människor jag FAKTISKT tycker om, det uppskattas.

Likes

Comments

Årets tröttsammaste dag. Jag har svårt att förstå hetsen kring 1a Aprilskämten, iallafall den från sociala media. Men å andra sidan har jag svårt att förstå hetsen kring andra traditioner också, förutom födelsedagar för det är viktigt. Lilla satanistiska jag.. I vilket fall fyllde väldens bästa Maria år igår och världens bästa är ingen överdrift, jag ser mig lite som hennes psyko stalker fan även om vi känt varandra hela livet. Vi drack lite öl UTOMHUS och sedan blev det lite tapas och sen direkt i säng för idag är det genrep. Jag lever verkligen cabaret nu för tiden, drömmer om den också men ikväll blir det pause och inflyttningsfest i MajEna och det bästa av allt är att både systrarna Sjöstrand och Ljung ska med, en fantastisk kombination.


​Ironiskt nog tog jag bara skitbilder och ingen på Maria :(

Likes

Comments

​Kan inte förstå att det endast är tre dagar kvar till premiär och att faktiskt jag och Zilja har varit med och skrivit manuset till årets Cabaret gör mig väldigt stolt, skrev ju manuset till min slutproduktion i samma veva så det är ett under att detta blev bra. Vill hoppa och dansa för jag är glad och taggad men det orkar jag inte för jag är så fruktansvärt trött. 65 dagar kvar till vila, kämpa Eveline. 

Varje år de senaste 30 har min skola (Lerums Gymnasium) satt upp en Cabaret som spelas upp i Dergårdsteatern under en vecka på vårterminen för skolelever och även allmänheten några kvällar samma vecka. Dessa föreställningar är rätt hypade på min skola, även om scenen inte intas utav proffs så brukar kvalitén vara hög. Det roligaste egentligen är inte att spela utan all tid som läggs inför premiär, rep och möten med personer en vanligtvis inte umgås med. Hör och häpna, Cabaren har till och med förenat Ekonomer och Esteter... I år bjuds det på Drag Show. Nu ska jag hoppa in i duschen, gå till Ica och köpa min dagliga Red Bull och sen direkt till teatern för att repa.

Likes

Comments

Jag längtar till solariummet för mina BUS-skills finns verkligen inte och sorgligt nog tycker jag det är jättejobbigt att se blek och sliten ut. Samma gäller med kläder, mitt game är så lågt nu och jag påverkar alldeles för mycket utav det. Snacka om vidriga I-landsproblem, jag måste jobba bort dem. Jag skäms. Dessutom är det som om någonting har hänt med mig, känner mig fruktansvärt ängslig och är verkligen BEROENDE utav närhet. Mina vänner spyr säkerligen på mig snart för att jag klänger på dem. Vill vara självständig och helt opårverkad utav ytligheter, jag var det för bara några månader sen men sen hände det något. Jag har dock inte tid att jobba med mig själv när all min fokus ligger på skolan, jobb och produktion. Skjuter upp det till efter studenten, förlåt i förväg.

Likes

Comments

GUD vad mycket jag har på agendan nu för tiden... Jag har i två gymnasieår klappar mig själv på axeln i peppande syfte för att min sista vår i skolan skulle vara helt lugn. Förstår dock inte hur jag kan ha varit så dum som trodde det, jag känner ju mig själv. Intensiva LILLA jag som tar på mig cirka allt, jag har planerat in saker fram till studenten. Det är maxat cabarerep nu ett tag till i kombination med jobb sen bär det av till Rom tillsammans med mamma, syster, kusin och moster, lite mer jobb och sen sätter jag och mina vänner oss på ett tåg till Stockholm för en helg där följt av Berlin med mina fantastiska klasskompisar och strax efter den lilla trippen är det dags för bal och studentstök. Men den jobbiga delen är väl egentligen att jag måste klämma in plugg av framför allt matte mellan varven. Men missta mig inte, jag klagar verkligen INTE. Det är väl bara det att jag måste försöka få tid till sömn och ett rimligt intag av MAT. Lever för tillfället på mitt koffeinberoende. Nu har solen tittat fram och temperaturen stigit måttligt och det gör mig så så så glad, jag älskar den här tiden på året när den vidrigaste årstiden skiftar till ljusare tider. Jag har verkligen njutit de senaste dagarna som har erbjudit D-vitamin, öl och vänner. Nu ska jag iväg till skolan och repa lite till.

Likes

Comments

7 anledningar till att jag tänker kladda här

1. Jag är rastlös. Jag har fruktansvärt mycket att göra egentligen, jag går fortfarande i skolan, jag jobbar och jag repar samtidigt som jag försöker ta hand om mig själv MEN jag är och kommer alltid vara social media-addict så let's go.

2. Jag är en väldigt rimlig person, tankemässigt. Jag anser att det borde ligga som en rutin att se vad jag har att erbjuda på min bloggis... Bara rimligheter det vill säga.

3. Jag tycker om att uttrycka mig och jag tycker om att få uppmärksamhet MEN nej, jag är ingen narcissist. Estet dock, det är nästan samma sak.

4. Varför finns det inte mer alternativa bloggar?

5. Jag är djup.

6. Jag är söt.

7. Det är väldigt skönt att ha sina tankar samlade ute i cyber-rymden.

En helt okej snygg bild på mig.

Likes

Comments