View tracker

Hallå där!

Här har det ekat jättetomt så jag tänkte kika in och posta några porträtt i olika stilar på mina finaste vänner Lina och Fanny! Har typ tusen bilder till jag kan redigera och dom är sååå snygga. Har några mindre vackra bilder också dock.. *Host*


Hoppas inte nouw förstör kvalitén bara. :)​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som många kanske redan vet så har jag ju börjat med handpoke. Jag älskar det! Ska i framtiden börjat tatuera med maskin också, men just nu är det handpoke som jag fastnat för. Tänkte dela med mig av mina senaste verk! Är man intresserad av lite snabbare uppdatering på vad jag gör kan man följa mig på instagram, @evelinekarlsson, eller så kan man kolla på min tumblr HÄR.

Likes

Comments

View tracker

Jag såg idag att Kent släppt en ny låt på Spotify. Jag såg även igår på facebook att de kommer splittras den 17 december 2016. Jag är väl inte ett Kent-fan som kan varenda en av deras låtar, men de har några små guldkorn som betyder mycket och som påminner om många fina minnen. Tråkigt att de ska splittras, och den nya singeln var riktigt bra. Den ger mig riktigt härliga vårkänslor!

Här på bloggen har det förövrigt varit ganska dött ett tag, som alltid, haha. Jag tänkte att jag lägger upp lite bilder senare på några handpokes jag gjort senaste tiden.

Likes

Comments

Kameran har legat nedpackad allt för länge. Det är riktigt tråkigt väder och inspirationen ligger på noll. Jag bestämde mig ändå för att ta med kameran på promenaden med hundarna till skogen, och det blev ändå några bra resultat! Det kanske inte är några spännande motiv, men bara att få knäppa några bilder igen kändes bra.

Likes

Comments

Häromdagen såg jag en reklamfilm på TV om en sida där man kan göra en egen hemsida. Jag kikade in och tyckte att det verkade sjukt bra och enkelt. Har letat ett tag efter det ultimata stället att göra en portfolio på, och den där TV-reklamen var så läglig det bara kan bli!

Igår knåpade jag alltså ihop början på min lilla portfolio. Många av mina äldre bilder är tyvärr spårlöst borta men jag fick in en del på sidan i alla fall. Om jag blir tillräckligt nöjd med portfolion så ska jag nog betala för egen domän och sådant där annat som inte kanske är supernödvändigt men ser lite mer professionellt ut. 😉

Klicka på bilden i menyn här till vänster eller på knappen här under för att komma till min portfolio!

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Alex visade mig typ en av de finaste låtar jag någonsin hört för några dagar sedan. The Plot In You släppte nämligen ett nytt album för 3 dagar sedan, där denna låten var med. Många av er kommer säkert tycka att det är lite udda, för det är den verkligen, men åh vad jag älskar den. Därför kände jag att jag var tvungen att dela med mig av den här.

​Han har sådan känsla när han sjunger så hela jag får gåshud. Det är så vackert.

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Sidan crazy-factory.com har alltid jättefina och jättebilliga grejer. Alex ville ha ett nytt smycke till sin septum så jag unnade mig också lite nya grejer, en septumclicker och ett par tunnlar. Har velat ha sådana här tunnlar (bara vanliga tunnlar med blingbling) ända sedan innan jag började töja. Sedan hittade jag ju en suuuuperfin clicker med matchade stenar i till min septum. Min septum har ju varit töjd (3.2mm) nått år snart men har börjat tröttna lite på den, så nu får den krympa ner till 1.6mm igen. Ångrar jag mig är det ju bara töja upp igen. 😊

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw