Fick sådant sug efter ett rita men det har varit så svårt senaste året för jag har liksom inte hittat mig själv. Vem jag är eller vad min stil är. Jag gav mig själv fria händer och utan att liksom tänka på vad jag gjorde, bara helt insjunken i Hotel Books, gjorde jag detta. Kan jag ha hittat mig själv? Who knows. Det kändes bra i alla fall och för första gången på otroligt länge är jag liksom nöjd med vad jag gjort, utan att tvivla eller trycka ned mig själv på vägen också. Det var riktigt längesen det hände sist.

Har alltså ritat av polaroidbilden jag tagit som ni kan se i inlägget under.

Likes

Comments

Fick denna alldeles underbara kamera i julklapp och herregud, den är definitionen av PERFEKTION. Kameran i sig är såååå vacker, och bilderna liksom!? Jag fäller nästan en tår varje gång jag klickar av en bild. Än så länge har det bara blivit 3 då filmen är svindyr, men woooaah säger jag bara. Älskar denna kameran så sjukligt mycket.

Den kommer från The Impossible Project. Det är ett företag som tar riktiga gamla kameror och renoverar dem till nyskick (främst invändigt). De tillverkar också film till flera äldre polaroid-kameror. Så alla små repor och fläckar är riktiga äventyr som denna kameran gått igenom och jag undrar vad den gjort och sett de senaste 30 åren. Jag kommer aldrig få veta, men hur otroligt häftigt är det inte? Just den här modellen, Spirit 600, är nog den allra vackraste polaroid-kameran jag vet om. Färgerna, formen, allting. Det är liksom the classic of the classics.

Likes

Comments

Hallå där bloggen!

It's been a while, men idag fick äntligen kameran åka fram. Jag sorterar alla mina bilder datumvis i mappar, alltså lägger jag t.ex alla bilder från idag i en mapp som jag döper till "2016-12-18 Norrköping". Jag såg häromdagen att under hela 2016 har jag bara 9 (!!!) mappar varav 4 är för valpkullen vi haft och 1 är från Elmia.. Har alltså knappt fotat konstnärligt alls senaste året. Det kändes så jävla deppigt så jag var tvungen att ta fram kameran. Suget har varit där länge men inte inspirationen. Fotar ju dagligen på jobbet men eftersom det är produktfotografering är det ju inte särskilt kreativt stimulerande. Även om vi bara tog en promenad och det liksom blev en såndär gå-runt-och-ta-kort-på-allt-runda så kändes det bra. Att få dra i spakarna i photoshop igen kändes bättre än bäst. Börjar med att lägga ut dessa 4 som dagen bjöd på. Som ni ser övade jag lite med långa slutartider vilket är perfekt här i Norrköping med alla vattendrag. Tyvärr hade vi bara knappt en timme på oss innan det mörknade men det gick bra ändå!

Likes

Comments

Hallå där!

Här har det ekat jättetomt så jag tänkte kika in och posta några porträtt i olika stilar på mina finaste vänner Lina och Fanny! Har typ tusen bilder till jag kan redigera och dom är sååå snygga. Har några mindre vackra bilder också dock.. *Host*


Hoppas inte nouw förstör kvalitén bara. :)​

Likes

Comments

Som många kanske redan vet så har jag ju börjat med handpoke. Jag älskar det! Ska i framtiden börjat tatuera med maskin också, men just nu är det handpoke som jag fastnat för. Tänkte dela med mig av mina senaste verk! Är man intresserad av lite snabbare uppdatering på vad jag gör kan man följa mig på instagram, @evelinekarlsson, eller så kan man kolla på min tumblr HÄR.

Likes

Comments

Jag såg idag att Kent släppt en ny låt på Spotify. Jag såg även igår på facebook att de kommer splittras den 17 december 2016. Jag är väl inte ett Kent-fan som kan varenda en av deras låtar, men de har några små guldkorn som betyder mycket och som påminner om många fina minnen. Tråkigt att de ska splittras, och den nya singeln var riktigt bra. Den ger mig riktigt härliga vårkänslor!

Här på bloggen har det förövrigt varit ganska dött ett tag, som alltid, haha. Jag tänkte att jag lägger upp lite bilder senare på några handpokes jag gjort senaste tiden.

Likes

Comments

Kameran har legat nedpackad allt för länge. Det är riktigt tråkigt väder och inspirationen ligger på noll. Jag bestämde mig ändå för att ta med kameran på promenaden med hundarna till skogen, och det blev ändå några bra resultat! Det kanske inte är några spännande motiv, men bara att få knäppa några bilder igen kändes bra.

Likes

Comments

Häromdagen såg jag en reklamfilm på TV om en sida där man kan göra en egen hemsida. Jag kikade in och tyckte att det verkade sjukt bra och enkelt. Har letat ett tag efter det ultimata stället att göra en portfolio på, och den där TV-reklamen var så läglig det bara kan bli!

Igår knåpade jag alltså ihop början på min lilla portfolio. Många av mina äldre bilder är tyvärr spårlöst borta men jag fick in en del på sidan i alla fall. Om jag blir tillräckligt nöjd med portfolion så ska jag nog betala för egen domän och sådant där annat som inte kanske är supernödvändigt men ser lite mer professionellt ut. 😉

Klicka på bilden i menyn här till vänster eller på knappen här under för att komma till min portfolio!

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Alex visade mig typ en av de finaste låtar jag någonsin hört för några dagar sedan. The Plot In You släppte nämligen ett nytt album för 3 dagar sedan, där denna låten var med. Många av er kommer säkert tycka att det är lite udda, för det är den verkligen, men åh vad jag älskar den. Därför kände jag att jag var tvungen att dela med mig av den här.

​Han har sådan känsla när han sjunger så hela jag får gåshud. Det är så vackert.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw