Hej allihopa!

Imorgon är det måndag och då startar jag även mitt nya liv, haha låter värsta fancy men ah ne jag ska sätta igång ordentligt med träning och kost, från och med imorgon så slutar jag äta godis, chips, kakor osv, går över på mer proteinrik mat, alltså inte lika mycket kolhydrater. När det kommer till träningsbiten så är det väl framför allt att jag ska börja träna lite mer cardio, så jävla tråkigt men det får gå, sen kommer jag även att börja med lite yoga, för att bli rörligare, är så fruktansvärt stel...

Så nu kommer det antagligen bli mer inlägg om kost och träning här på bloggen, självklart annat också men jag tänker att jag kan lägga upp lite recept och träningstips här!


Nu ska jag sova, godnatt sov så gott alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja nu är då sommarlovet över, iaf för dem som börjar skolan, för min del innebär det att fortsätta jobba, vuxenlivet sätter igång på riktigt nu och jag är redo för livets nya utmaningar samtidigt som jag gärna hade velat göra om iaf sista året i skolan!

Hur som helst idag börjar jag på nytt jobb som säljare för sportmedia i Uddevalla, jag är riktigt taggad och det ska bli kul att testa nåt nytt, något jag aldrig gjort innan!

Ska bli skönt att få mån-fre rutiner igen och jobba 8-16.15 jag saknar de rutinerna, sen det bästa av allt jag behöver inte pendla 15 mil om dagen👌🏼

Ne nu ska jag gå upp och göra mig i ordning för en arbetsdag alltså första riktiga dagen i vuxenlivet nu!

Likes

Comments

Under sommaren har jag legat lågt med bloggandet, på grund utav att jag har i princip inte gjort något annat än å jobba! Så mina dagar har typ sett likadana ut hela sommaren!

Jag har ändå hittat tid att umgås med min bästa vän o herre vad jag älskar henne asså! Vi har alltid så jävla kul ihop, vem behöver ens kille när jag har henne❤️

Så min sommar har typ bestått av jobb och umgås med min bästa vän!
Jag har inte så mycket mer å säga om sommaren än att det inte vart någon riktig sommar, så nu till något helt annat!

För exakt 3 veckor sedan fick jag beskedet att en nära och fin vän gått bort i cancer, jag finner inga ord för hur mycket jag hatar den sjukdomen, jag önskar dem hittar ett sätt att utrota den!
Hon var 25 år gammal och har en son på 3 år, varför drabbas just hon?
Det va inte meningen att det skulle sluta så här, hon skulle kicka skiten ur cancern ännu en gång!
Jag har under dessa tre veckor knappt hunnit bearbeta det, men det jag gjort under dessa tre veckor det är att tänka på hur jävla tacksam jag är att hon fanns i mitt liv och att hon hann och orkade komma på min student, en riktigt kämpe det är precis vad hon var!
I fredags var hennes begravning och ja, det kändes som om tårarna aldrig tog slut, det va så jobbigt, det gjorde så ont i mig att höra din mammas smärtsamma gråt, det skar verkligen i mig!
Man ska inte begrava sina barn det är inte så livet är tänkt!

Jag kan fortfarande inte fatta att du inte finns här längre, det är så overkligt och även om jag förstod att allt detta var på riktigt i fredags så känns det som att jag kommer få se dig snart igen och få höra ditt goa skratt!
Du levnadsglada människa, jag kommer aldrig att förstå hur du orkade hålla huvudet så högt genom den starka motvind du gick i så länge!
Sov gott nu älskade vän!

Nu då till glädjen i allt detta sorgliga, det är att jag fått nytt jobb, också något jag är evigt tacksam över, så himla glad över att det löst sig!
Jag börjar imorgon och kan skriva ett längre inlägg om vad det är för jobb då!

Nu ska jag sova och ber om ursäkt för långt inlägg!
Kram!

Likes

Comments

Det finns så mycket man gjort som man gärna skulle göra igen, men studenten är nog den dagen jag längtar tillbaka till allra mest, snälla låt mig göra om hela studentveckan?!

Jag saknar alla så mycket och det känns konstigt att man liksom inte ska tillbaka till klassrummet till hösten, för å inte tala om att jag kommer sakna våra fina lärare. 

Men i år var det våran tur att ta steget ut i vuxenlivet, det var dags att lämna skolbänken och gå vidare ut i arbetslivet. Dagen var den bästa i mitt liv, den var över så fort dock, man hade gått å längtat efter studenten så länge och sen så svepte dagen bara förbi. Jag är så glad att jag fick spendera dagen med den finaste klassen i världen, världens finaste BF-brudar. Kärleken till min klass den är fan obeskrivlig, jag är så glad att jag fick spendera mina tre år med er!

Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden och göra om denna dagen, o och om igen.

Likes

Comments

Igår så tog jag studentbilder, blev efter studenten för att jag inte riktigt haft tid innan oså!
Fotograf är Jessica Hemlin som förövrigt är en grym fotograf!
Här kommer iaf bilderna!

Likes

Comments