Postad i: Fotografi

I fredags efter skoldagen som startade halv nio & slutade prick tre åkte jag hem, packade min väska och fick sedan skjuts in till stan. Därifrån sa jag hejdå till mamma och pappa för att sedan vara borta hela helgen. Runt sju på kvällen var jag framme i Norrtälje, vart upphämtad utav Becca och vi åkte hem dit! Två nätter sov jag hos de och på söndagen var det dags för att fotografera..

.. BOBBYS DOP!!

Åh så kul det var!! Åtta på morgonen gick vi upp, bakade muffins och gjorde oss i ordning för att sedan vara på plats vid kyrkan/lokalen runt 10-tiden. Vi dukade upp, dekorerade & gjorde det super-FINT verkligen! Klockan ett var det dags för att ringa i klockorna!!!

Det blev en massvis med gruppbilder! Den sista är på Jockes föräldrar, Jocke & lilla Bobby såklart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Behind the scenes, Fotografi

Hello m8’s! Eftersom att jag förra inlägget handlade om min praktikplats hos Lisa Höök så tänkte jag att jag skulle kunna publicera ett till inlägg som handlar om det. Jag tänkte visa er lite av de bilder som jag tog backstage på Lisa, Linda & Alexandra nästintill helt oredigerade!!

Linda!

Alexandra!

Likes

Comments

Postad i: Fotografi, Behind the scenes

Hejsan! Klockan är fyra på eftermiddagen och i skrivandes stund sitter jag och små-redigerar lite smått från den senaste plåtningen med Matilda. Jag kom att tänkte på att jag kunde publicera ett inlägg som handlar om fotografi (såklart!!) när jag praktiserade hos underbara Lisa Höök i två dagar och fick ta del utav två av hennes fotograferingar dessa dagar.

På måndagen mötte jag Lisa vid centralstation och fina Linda som vi skulle fotografera på ett hotell! Efter fotograferingen gick vi och lunchade & snackade skit medan Lisa visade mig runt i Photoshop.

Dagen efter, på tisdagen möttes vi upp på samma ställe och denna gång var det Alexandra som vi bokade fotografering med dagen innan! Samma sak där, fotograferade i någon timme eller två och efter det fikade vi & jag fick testa att redigera i Photoshop, superkul verkligen!

Här har ni en ’’behind the scenes’’ bild som Lisa tog medan jag fotograferade Alexandra!

Likes

Comments

Postad i: Fotografi

Hej allesammans! Precis innan jag åkte iväg till Spanien för semester och lägenhetskoll med min familj & släkt så fotograferade jag en tjej, Wiktoria nedanför i Högdalen tillsammans med min faster Anna som var på besök hos oss!

Vi plåtade två outfits till hennes blogg och instagram, bloggen finns här på nouw.com under namnet ’’Pikapie’’ och på Instagram hittar ni henne under namnet ’’Wiktoriaterelak’’. Superduktig var hon framför kameran verkligen!

Likes

Comments