Godmorgon, startade dagen med en prommis och podd(<3) då knät kändes bättre efter lite vila igår. Ska på ett tag in till stan för att fixa ett nytt bankkort, då jag kom på att det möjligtvis kan vara bra att ha ett kort som jag kan betala med utomlands då nedräkningen börjat till Frankrike, hehe. Mot kvällen står hoppträning på schemat, och ska sedan umgås med en mycket fin och klok vän. En väldigt bra dag om allt blir som planerat helt enkelt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur galet är det inte att den som i princip ger mig mest klarhet i livet är en varelse på fyra ben, som inte säger ett ljud, men bara genom sin mjuka mule, och sina ögon med mer klokhet än de flesta människors, kan ge en så mycket kärlek man aldrig någonsin kommer kunna ersätta. Inte konstigt att man ger allt av sig själv till dessa fantastiska varelser.

Likes

Comments

​Startade dagen med att åka till Boden för att jobba på travet. Mötte sedan upp Lisa och köpte sushi och hade ett mysigt strandhäng där vi pratade om verkligen allt och inget som hänt under tiden, då vi ses ungefär med 3 års mellanrum(skämtåsido). Tycker verkligen att det är så himla härligt när man har dessa vänner man knappt träffar men klickar lika bra som att det vore igår man sågs. 

Nu under kvällen har jag spenderat min tid i stallet där jag pysslat på och fixat stallsysslorna, samt att Simone kom och red Rut. Blir såååå frustrerad när min kropp inte funkar just nu, mitt psyke är verkligen inte gjort för att vara sjuk, och jag går verkligen i taket när jag inte kan träna eller rida min häst som jag vill, finns inget som gör mig så frustrerad över saker som när jag är sjuk, haha. 

Nåja, det gick faktiskt riktigt fint för Simone att rida Rut för att vara första gången, och även om det verkligen K-L-I-A-D-E i fingrarna och jag mest av allt ville sitta upp själv och träna så är jag så TACKSAM att hon ville hjälpa mig att röra på min häst idag.<3 Förhoppningsvis fick min j*kla knä-led vila lite så den kanske känns någorlunda bättre tills imorgon då det står hoppträning i Boden på schemat, vilket jag inte tänker missa, är verkligen så roligt att ha kommit igång med allt tränande ordentligt. 


Likes

Comments