Tycker bilderna förklarar nog precis hur jag mådde igår, underbart. Älskar att på söndagar få mysa med familjen, äta god mat och bara umgås.

Denna vecka har jag tenta p, där med kommer uppdateringen här tyvärr vara dålig igen. Dagarna består av böcker och block, dag in och dag ut.

  • 6 readers

Likes

Comments

Såhär såg våran kväll ut igår. Såna kvällar som verkligen behövs, oftare!

  • 7 readers

Likes

Comments

Förlåt för otroligt dålig uppdatering här, har haft väldigt mycket i skolan i kombination med sjukdom. Men nu är det helg och efter en dunder bra kväll igår känner jag mig på banan igen.

Vi tillbringade kvällen hemma hos Karro, det serverades sangria och tapas i MÄNGDER! Så himla underbart var det. Gott och bästa sällskapet. Hann inte knäppa så många bilder men uppdaterar er senare med några få, nu ska vi på valpkurs 🐶

  • 14 readers

Likes

Comments

Våran helg har varit relativt lugn. Vi har mest varit hemma och bara njutit av mina sista dagar innan skolan drar igång igen, vi har varit på valpkurs och fika hos föräldrarna. Sen har jag även hunnit med att rita lite. Teckningarna är inramade och ska snart upp över sängen. Spännande!

  • 26 readers

Likes

Comments

Älskar verkligen min jacka!! Ska jag göra den i någon mer färg?? Vad tycker ni??

Likes

Comments

Idag fick lillkillen en present, nämligen denna pläd. Och ni ser ju vad han tyckte? Han fullkomligt älskar det!

Liten börjar bli stor. Vi vägde Buzter idag, och han väger redan 10 kg!! Som fullvuxen ska han väga ungefär dubbelt så mycket, kan inte förstå att han blivit så stor redan? Dock tänker inte jag lika mycket på när han växer som andra runt omkring, eftersom att jag träffar honom varje dag!

Nu har vi precis avnjutit ett långkok, Robin var nämligen kock idag igen och invigde vår nya gjutjärnsgryta! Mums.

Likes

Comments

Såhär välkomnades Robins syster och föräldrar igår. Emmie stannade hos oss på middag och mys medan Robins föräldrar gick några trapper upp efter drinken hem till deras kompisar. Drinkarna var faktiskt jätte goda, dock kan jag inte bestämma mig om dom är fina eller läskiga haha!

Idag står inte mycket på listan, skönt!

Likes

Comments

Nu har vi precis kommit hem efter en uppfriskande promenad i ett naturreservat i närheten av oss. Det är så fruktansvärt fint där, och avkopplande! Vi ska strax ta tag i städningen, för ikväll så kommer Robins syster hem till oss och myser.

Likes

Comments

Såhär ser det för det mesta ut hos oss, Robin serverar goda spännande saker lite titt som tätt under dagarna. Idag blev jag serverad chai latte, perfekt en dag som denna.

Den dagen då de flesta bara ligger i soffan och tar det lugnt, tror jag? Som varje år ser det iallafall ut så för oss. Känns som denna dag är den dagen som det faktiskt är mest tillåtet att bara vara och göra absolut ingenting. Det ska vi fortsätta med, förhoppningsvis framför några bra filmer. Har ni några tips på filmer??

Likes

Comments

Igår hann jag i sista minuten sy dom sista stygnen på denna jacka, som jag bestämt skulle ha på kvällen. Och som sagt, jag hann! Är så himla nöjd, letat efter den perfekta päls (fake) jackan så länge men alla har varit något "fel" på, men nu har jag minsann den som för mig är perfekt.

Kvällen spenderade vi hemma hos min moster med deras och min familj. Vi kände att det var bäst med en relativt lugn kväll för Buzter i och med att det är hans allra första nyår. Vi kom hem skapligt och kurrade ner oss i soffan framför en film innan både vi och Buzter sussade sött. Hoppas att eran går kväll var bra, och att ni alla får en bra början på det nya året ❣

Likes

Comments