View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skor - Timberland II Byxor - Monki II Skjorta - H&M II Väst - Zara

Likes

Comments

View tracker

Typiskt mig att läsa om någon alldeles för sent om kvällarna och bli så djup involverad och tagen av deras liv. Verkligen måste skriva ner detta för det berörde mig mycket.

Howard Ashman var en kompositör, texförfattare och producent. Det han är mest känd för är sin arbete med Alan Menken, även en otroligt känd kompositör. Båda dessa har vunnit Oscar's för sina verk. Bla för The Little Mermaid, Beauty and the Beast, Aladdin.

Natten efter Oscarsgalan när de vunnit för deras låt i The Little Mermaid avslöjade Howard för Alan att han var HIV positiv och han hade blivit diagnostiserad under tiden av The Little Mermaid men hade inte sagt något för ville inte upphöra arbetet. Under tiden av produktionen av Beaty and the Beast flögs teamet till Howards hem för att han var för sjuk att arbeta någon annanstans. Här var han otroligt sjuk och blev bara svagare men han fortsatte vara produktiv och fortsatte att skriva låtar. När Beauty and the Beast hade kommit ut på bio låg Howard på sjukhus, vägde 40 kg, förlorat sin syn och kunde knappt prata, så kom producenterna till honom och sa att filmen hade fått en mängd bra kritik. Just därefter dog han i AIDS vid 40 års ålder.

Under sin karriär vann Howard 2 Oscars och var nominerad 7 gånger. 4 av dessa är postum (nominerad efter hans död), vilket är mest i akademins historia.

Åh dessa låtar får bara sån mycket mer betydelse nu än innan. När man får veta att en dödssjuk fin människa skrev den med sina sista krafter. Dom är magiska! Något jag också blev så himla rörd av var att Beauty and the Beast blev dedikerad till honom med orden i slutet av filmen, tycker det är så fina och betydelsefulla ord<3

"To our friend Howard, who gave a mermaid her voice and a beast his soul, we will be forever grateful. Howard Ashman 1950–1991."


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Idag var en jobbig dag. Något jag trott varit så långt borta men nu kom dagen. Alex for till Åre imorse och det var nog det jobbigaste hejdå'et jag gjort:( Han ska säsonga där (jobba och åka skidor) nu i vinter. Hur vi ska lösa detta är ett under eftersom vi börjar sakna varandra bara efter några timmar ifrån varandra. Men då var han bara 6 minuter ifrån mig och om jag haft en dålig dag så kunde jag alltid fara till honom. Men inte längre, inte på några månader iallafall:( Ugh vad jag gråtit de senaste dagarna och kommer nog göra det varje dag tills vi träffas igen om 1 månad.. Men är verkligen jätteglad för hans skull och ska bli kul att sedan fara ner till honom och hälsa på. Men just nu känns det bara skit och tomt och vill bara gå under.

I helgen var det quality time som gällde och var bara med varandra och myste. UGH vilket gjorde det bara värre för vill verkligen inte vara ifrån honom mer än någon dag. Vi har ju praktiskt sätt suttit ihop sedan dagen vi träffades och att nu inte träffas på länge kommer vara extremt konstigt och jobbigt.

Likes

Comments

Insåg att jag inte visat den sista destinationen på resan. Efter Yosemite var vi ganska less på att åka bil och stressa så pappa kollade upp Bakersfield som vi åkte till. Hahah kravet var ett hotell med pool så vi kunde ta det lugnt.

Life när det var 40+.


Åkte förbi detta påvägen in och vi trodde att det var något vanligt pizzaställe så vi gick dit för att äta middag. Men det var en buffé med seriöst ALLT. Hahah väldigt amerikanskt med fettig mat och en stooor spelhall där inne! Så det var verkligen int det vi förväntade oss.

Sen när vi var här i bara en dag var det dags att åka till LA igen för att flyga hemåt.

Bodde på ett hotell väldigt nära LAX.

Det var nästan alla händelser från denna resa!

Likes

Comments

Hej!! I fredags var det black friday, som jag och Johanna längtat till. Så vad hände? Jo vi tog ledigt från första lektionen och var på stan kl 7 på morgonen. HAHA va leker vi. Det var ju inte kaos som vi trott. Men det var trevligt och hittade nya fräscha plagg som jag behöver. Sen var det tillbaka till skolan där det var chill som vanligt. Var så otroligt trött och var nära på att somna haha, att gå på stan innan skolan kanske inte var så smart..

Sen på kvällen var jag med Alex. Sen skulle ha ha avskedsfest med sina killkompisar och då for jag och Johanna till Agnes! Sate så längesen man träffade den filuren. Vi åt fruktsallad m.m och catchade upp en massa! Sen sov jag med Alex och skjutsade han till jobbet för ngr timmar sedan. Så nu sitter jag i ensamt hus (mina föräldrar är bortresta) och har så tråkigt. Ska kolla om det finns något kvar på rean annars nog sova lite. Har fått så lite sömn i veckan vilket resulterat med en stressig och finnig hy.

Likes

Comments

Såhär trippar jag ofta runt i skolan, med en av mina favotröjor och svarta jeans. Även bild på mina nya tofflor! Såg dessa på en blogg i somras och sen dess har jag varit BESATT av att hitta dem. Dom är typ limited edition? Eller bara extremt svårt att få tag på. De från RIhanna's kollektion fenty x puma och är så förälskad i dem. Så sköna att ha i skolan!

Även bild på håret! As you can see, helt svart.

Likes

Comments

Hej! Haft full rulle hela veckan men nästa vecka blir det nog lugnt. Igår fyllde pappa 50 år(!!) så vi gick ut på Lottas, sinnesgott! Haft prov, varit med Alex, sett på träning och lite annat i veckan.Inget speciellt. Ville bara titta in lite snabbt!

Likes

Comments

Hej! Stannade hemma idag för jag jobbar bättre hemifrån än på skolan där man inte får någon arbetsro. (Vi får ej ha hörlurar på oss på någon lektion och får sällan sitta i grupprum, gissa hur mycket arbete man får gjort...) Och jag gjorde bort en hel del plugg vilket kändes så skönt.

Ikväll var det lagaktivitet på schemat. Vi spelade först laserdome (hade glömt bort så otroligt tråkigt det är haha) och åt sedan tacos på universitetet. Mycket mycket trevligt att träffa laget, var ett tag sedan.

Likes

Comments