Match-tittande hos Alle

Mysmorgon<33 Älskar att vara ledig och ta det lugnt framför tvn med ljus.

Bakade morotskaka och bjöd hem Ingrid på en bit.

Firade Julia som fyllt 20! Hon hade gjort det så himla fint med temat. Om man ändå hade den orken att planera och göra varje liten detalj av lägenhet så fin. All heder till henne haha! Hade det skoj med massa lekar med nya människor. Men att ligga och spy hela dagen efter var väl inte det härligaste haha. När ska jag lära mig att jag inte klarar av shots?? Aja, nu ser jag framemot helger som inte inkluderar alkohol.

Igår efter jobbet skyndande jag mig ner till stan för fika med sötisarna. Vill bara till asien nuuuuuuu.

Hej! Idag är jag ledig som jag längtat efter. Ska inte göra något aaaalls idag och ikväll mysa med Alle. Hur härligt är det inte med snön?? Allt blir som ljusare och mysigare ute haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit ledig i helgen vilket var skönt. I lördags gjordes det inte många knop och i lördags lunchade jag på stan med Alle först. Min cravings denna mens är avokado så äter det lite för mycket. Men har precis upptäckt the wonder of it haha. På eftermiddagen gick jag till Åsa där några kollegor var, det var riktigt skoj!! Vi tog sedan taxi ut till travet på Röbäck där vi skulle på jobbets Julfest! Även andra butiker var där så det blev en hel drös av människor. Jag hade så roligt att jag helt glömde ta bilder, de visar väl bara hur bra det var, antar jag haha. Det sjöng, dansade, drack och skrattades. Bilderna är från vägen hem! Festen fortsatte egentligen på Olles men tänkte inte utmana ödet hehe.

Men idag mår jag sämre och faaaack vad jag ogillar att vara bakis. Förstör ju en hel dag:( Och att börja 07 imorgonbitti en måndag känns ännu mer jobbigt:(

Likes

Comments

Halloween fest nr 1 var jag inte utklädd:(( Men hade det ändå skojj!

Fikat en massor

Halloween fest nr 2 var jag utklädd men hade däremot inte den roligaste kvällen. Var härligt att träffa alla ens vänner och skratta som förr!! Men jag var utklädd till Forrest Gump men dom flesta tyckte jag såg ut som Donald Trump?? Så ja, världens buzzkill och var sur hela natten haha.

en fika med Alle och Rebbe.

Tagit selfies

Myst

Varit ledig i en hel vecka så har verkligen tagit vara på morgonstunderna. Min rutin har varit = Väckning kl 08, gå till gymmet kl 9, komma hem 10, duscha och sedan äta frukost framför The Office och sedan bara myst i soffan hela dagen. ALLTSÅ LIFE.

Igår planerade vi lite till Asien, är så tagg!! Beställde hem en baddräkter och bikinis så nu känns det som vi far snart! Vilket det är, bara 79 dagar kvar:))

Likes

Comments

Såg denna i H&M när jag var i Stockholm och det var kärlek i första ögonkastet. Meen hade precis köpt min leopard fusk-päls så tyckte att det var väl lite onödigt med två, samt när ska jag kunna använda denna?? Men looord så fin den är och ju mer jag ser den på sociala medier desto mer önskar jag att jag köpt den haha. För den är slutsåld överallt.

Att man aldrig lär sig att det man blir förälskad i på första sekunden ska man köpaaa:(

Likes

Comments

Ätit på Garaget för att fira mammisen som snart fyller 50.
Haft tacokväll med Inga och Åsa från jobbet.
Hängt med Rebbe, Isak och Alle en eftermiddag.
Och idag har jag varit med Johanna! Det har varit förlängesedan sen vi sågs sist. Studenten och en gång i somras. Har verkligen saknat henne och som tur var så har inget förändrats. Det känns som att vi ska ses i skolan imorgon typ haha. Meen det ska vi ju inte, fastän jag vill. Vill att allting ska vara som förut. Man träffar alla sina vänner dagligen, får höra the latest drama eller bara dela med sig av sina tankar med någon. Saknar det så. Men ett löfte jag har till mig själv är att jag ska ta mig i kragen och höra av mig till folk, även fastän jag tycker är det jobbigaste som finns för jag känner mig så jobbig. Men jag saknar ju alla? Hur mycket som helst.

Det var bra att vi äntligen sågs, jag och Johannis. För nu mår jag bra igen med mindre ångest kring framtiden och livet just nu, för nu vet jag att jag inte är den enda.

Likes

Comments

Hallooo. Vet knappt vad jag vill med livet eller vart det är på väg. I somras kändes allt skönt och hade ingen ångest alls över att jag inte går i skolan längre. Men nu när det gått 1 månad, 2 månader och snart 3 utan någon typ av plan, rutin eller idé över livet så känns allt hopplöst. Och inte hjälper det att läsa alla bloggar om folks perfekta liv. Vet inte varför man läser om andra människors liv? Jag blir bara stressad av det. Läser om hur folk är produktiva med deras långa lista över vad deras dag innefattat, och så jämför jag med min egen. Alltid detta med att jämföra sig med andra. Trodde man växt ifrån det, men här är jag mitt upp i det och kan inte sluta jämföra mitt hopplösa liv med andra. Jag blir typ stolt över mig själv om jag klara att äta dagens alla måltider och inte gråta om kvällarna, och sen finns dom som reser över land och rike, pluggar, är ständigt rik och lycklig. Undrar varför man inte själv kan vara så.

Kanske hade det varit bättre om jag bara började plugga igen. Få känna en slags samhörighet med andra människor och slippa stressa med att starta något i livet. För då vet man att man har x antal år kvar av studier. För just nu har jag hamnat i nå slags mellanläge jag inte (uppenbarligen) klarar av.

Likes

Comments

Hallo! Har långhelg ihelgen som jag tagit vara på. I fredags tränade jag, gjorde ärenden med alle, åt oxfile och sen var jag och Alle med lite vänner, i lördags chillade jag mest innan jag var med Alles familj och firade hans pappa som fyllt 50! Först middag hos dem innan spel på Olles. Idag har vi sett innebandy och jag och mammis tränat. Jobbar mån-fre denna vecka så ska bara vila upp mig ikväll för det haha.

Mår inte så bra psykiskt sätt efter denna helg. Fick en ångestattack när vi var på Olles som blev en hemsk upplevelse. Har fått det 2 gånger tidigare där, vilket gör att jag alltid får en hemsk känsla när jag är där och slutar alltid med panik och gråt. Läskigt är det också för jag minns inte alls något? Var inte full men det är som en blackout på hela kvällen. Det är något med att det är så stort, mycket folk och så småa utrymmen, får nästan klaustrofobi. Men nu vet jag iallafall att jag ska hålla mig borta från det där jävla stället.

Likes

Comments

Var i huvudstaden under helgen. Chillade mest och gick lite på stan, var behövligt med lite miljöbyte.

Fick låna min mosters Chanel som jag lekt lite väl mke att det var min egna haha.

Nu ligger jag helt utslagen i soffan och vill bara sova. Ens jobb tär på en även fast att jobba i butik inte låter så ansträngande. Men idag var en utmattande dag och det enda jag vill göra just nu är att skrolla sida efter sida av Moschinos nya kollektion haha<3 Den e magiskt. Thank u Jeremy.

Likes

Comments