Dagen har varit lugn trots mitt sprängande huvud. Vi gick en hel del och frågade människor om vägen, tyvärr inte lika roligt som förväntat, men c'est la vie. Vi gick till Montjuic och OS-arenan här, så coolt. Nu ska jag nog slå upp ett klipp på youtube och få lite bättre förståelse till den som skjuter upp en brinnande pil i skålen ovanför läktaren. Jag åker hem om 8 dagar och jag längtar så så så så mycket. Shit, det kommer bli underbart. Och spännande att flyga själv för första gången ändå. 3 halloweenfester har jag inplanerade på en vecka. Vad ska man klä ut sig till tro??

Likes

Comments

Hola!! Jag somnade sent igår med, otippat. Jag brukar alltid behöva många timmars sömn så beter mig som en snarlik zombie. Dagen har varit lugn, känner mig lite smått krasslig dock. Vädret har varit halvdant, lite regn, lite sol, och det gör väl också att humöret svänger lite kan jag tänka mig. Imorgon har vi Clase en vivo, där vi är utanför skolan och hittar på saker, skitkul tycker jag (förhoppningsvis efter imorgon också haha). Vi ska till Placa Espanya med en penna och ha lektion där. 

OCH Brunch & Cake åt jag och Oona på häromdagen och det är ju världens brunch om jag får säga det själv. Ät där om ni får möjlighet, här i Barcelona finns det på åtminstone två ställen tror jag. Sjukt gott.

Likes

Comments

Några dagar sedan nu. Jag har i alla fall varit på Shôko både i fredags och igår. Bra klubb ändå måste jag medge, kanske lite väl enformig musik dock. Inatt drog jag och Oona hem tidigt (vid 02), jag somnade inte förrän 06 (????) dum som jag är och har varit dödstrött hela dagen. Som tur var började skolan 13.30 så lite sömn fick jag ändå. Efter skolan idag åt vi på ett hamburgerställe i dörren bredvid innan vi satte oss på starbucks för att pressa in ännu lite mer spanska i våra mosade huvuden. Ingenting mer än serier ska jag ha med att göra ikväll, och sömn.

Likes

Comments

Min eftermiddag och kväll blev avbokad så jag har suttit spikad framför Wahlgrens värld och Sex and The City. Köpte mig en jacka idag också, är lite kluven på den men ska suga på karamellen ett tag. Igårkväll satt jag på min franska balkong med ett vinglas och en skål jordgubbar och smålyssnade på när som satt på balkongen bredvid. Jag kunde givetvis inte förstå mycket, men det kändes mysigt. Samma visa ikväll, haha.

Likes

Comments

Längtar hem idag. Men vi har åtminstone haft en rolig skoldag i Ciutadella parken och frågat massa människor om saker. Träffade Louise för middag och åt godaste veganhamburgaren till lunch. Har pratat med kompisar och pappa idag, skönt.

Likes

Comments

Nu är jag själv igen, i Barcelona. Det känns skönt, samtidigt ensamt. Skolan går bra, vi har mycket rollspel och det känns lite sådär måste jag medge haha. Men vi lär oss snabbare I suppose. Jag ska försöka hänga lite med tjejerna här nere i veckan och dra mig ut i helgen igen tror jag. Inte lockande för tillfället, men det blir väl. Alltid roligt att dansa.

Likes

Comments

Skål! Vi går och lägger oss 08 på morgnarna och dansar hela nätterna. Igår åkte Towe hem :( Nu ska jag och Frida ta en nap innan vi ska äta på La Tagliatella (min favoritrestaurang) och sedan gå ut. Skål igen!

Likes

Comments

Lärarna på skolan kan endast prata spanska och det är spännande, och roligt förstås. Spaniens nationaldag imorgon och jag är ledig, och Frida kommer. Ikväll går vi ut!

Likes

Comments

Vi har umgåtts och njutit av att inte vara långt ifrån varandra. Vi var ute igår, på Opium och det var en så härlig kväll - tills Towe skar upp foten och jag fick släpa henne till sjukhuset bredvid. Dansen slutade där, vi tar ikapp den ikväll! Egentligen hade vi skitkul åt den här situationen också. Nu sitter vi och diskuterar, nyduschade och ofixade om vad vi ska göra tills vi går ut. Sådan rolig kontrast mot Sverige där vi hade gått ut inom en timme annars.

Likes

Comments

Snart får jag träffa min bästis!! Hon bokade ett flyg hit imorgon och jag är överlycklig. Äntligen får vi umgås igen!!

Likes

Comments