Jag lämnade Spanien och flyttade hem på riktigt för ett par veckor sedan. Jag var nöjd så. Inte så att jag är mer nöjd att vara hemma, nu vill jag ut på andra äventyr. Men nöjd med Barcelona, Spanien och spanska. Tills vidare i alla fall. Jag bodde där i tre månader och ibland gick veckorna i snigelfart och en del av dem försvann innan ögonlocken hann täcka mina ögon.

Mitt liv i Barcelona har varit en sådan kontrast till mitt liv i både Uppsala och Bollnäs. Helt olika städer också förstås men det är en förändring jag tror många har svårt att förstå, åtminstone för mig var det så. Ändå häftigt tänker jag hur mycket jag varit med om och hur mycket jag fått sett. Och framförallt vilka vänner jag fått, klyschigt, men för livet.

Två flyttlass gjorda hittills, ett till Uppsala och ett till Spanien. 19 år och snart märks det vart nästa går!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag var till frisören spontant idag, men fräschade bara till håret lite. Nu: Packning och min favoritlista på spotify.

Likes

Comments

Det här var livet vill jag medge. Attans vad vi njöt vi direkt vid entrén. Sjukt hur tjejer får sådant gratis? Vi stannade kvar på dagspartyt och drog oss hemåt vid 19 så middagen blev skjuten till en annan dag. Hemma nu har jag bara pratat i telefonen och bokat flyg. Nu: Gotta mig med godis hemifrån framför Sex and the city.

Likes

Comments

En god morgon, med nyponsoppa och kaffe. Med Vouge och Styleby. Brunch, promenad, kaffe vid havet, promenad, middag, packning. Så såg min och Carinas dag ut igår.

Oona bad mig haka på en brunch på W hotell idag och jag ser framemot att se hur väl mina förväntningar uppfylls. Kul!!! Sen ska jag kanske packa lite mer innan middag med Maja.

Likes

Comments

Lustigt att allt ser så härligt ut va? Och det är väl kanske en av de största nackdelarna med det sociala livet, och de sociala medierna. Men det ser ju härligt ut i alla fall.

Likes

Comments

Hemma i Barcelona igen. Hemma? Jag vet inte. Jag har varit snurrig i huvudet hela dagen idag, beror det på att det var singlarnas dag igår och man tog vara på det på något sätt? Haha. Skämt åsido. På Arlanda gick jag direkt till säkerhetskontrollen och glömde att jag skulle checka in mitt bagage innan(??). Det märks hur mitt huvud stod stilla idag. Det var mycket turbulens vilket inte är det ultimata när jag sitter där själv och actar cool när jag egentligen biter hål i tungan.

Jag har en känsla av att allt löser sig i alla andras liv, utom i mitt egna. Är det bara jag som inte har perspektiv på det hela då tro??? No clue. Pratade spanska med min taxichaufför hem och det gjorde mig glad i alla fall. Annars så, vet jag inte. Ska bruncha med Carina imorgon, mysigt.

Likes

Comments

Ska stanna kvar hemma några extradagar. Himla skönt och kvällen igår var rolig. Har saknat alla hemma och det var helt fantastiskt att träffa dem igen ❤️❤️ Jaja, idag har jag och Towe slappat i soffan hela dagen.

Likes

Comments

Hemma i Sverige. I det här lyckoruset vill jag leva för alltid

Likes

Comments

Ovan ser ni det näst bästa med min dag, glass med Oona. Det bästa är väl ändå att jag packar inför att åka hem imorgon och hälsa på. Skolan var okej och vi lär oss fortfarande i rask takt. Det är roligt att märka sin utveckling i vardagen när jag tjuvlyssnar på spanjorer när de har konversationer etc. eller i butiker när jag numera klarar mig på endast spanska. Kul tycker jag, och intressant. Men jag åker i alla fall från min lägenhet på förmiddagen imorgon och landar i Stockholm lite efter 16. Min första flygning själv, men det ska väl vara en första gång av allt.

Likes

Comments

Jag hade inget på min att göra-lista idag förutom städning och tvättning, vilket jag gärna sköt på ett tag. Så jag och Mathilda satte oss på Brunch & Cake här i Barceloneta för att käka. Ganska smidigt ändå att äta brunch har jag kommit på för äter man den sent så måste man inte laga mat mer än en gång om dagen, haha. Måste skärpa mig med den inställningen dock, men jag skjuter lite på det också för en middag på Tagliatella med Oona idag.

Likes

Comments