Har börjat läsa Isabella Löwengrips bok "Hemligheter", och trots att jag sällan fastnar i böcker så är denna riktigt bra. Det är inspirerande att läsa om någons liv och karriär, och det får ens drömmar att kännas lite verkliga för en stund. Hon har sån wow-aura kring sig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt huvud hänger i asfalten efter mig och jag är så trött. Idag var det inte en rolig dag att komma hem till en ensam lägenhet, men snart får jag tillbaka mitt sällskap. <3 Jag vill vara mitt bästa jag varje dag och prestera allt jag kan, men det är så svårt den här tiden på året. Vill inte behöva bry mig om mitt alarm på morgnarna.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan sist. Nu är mina akrylnaglar så långa att det är svårt att skriva på tangentbordet, men nästa vecka ska jag äntligen få fixa mina händer fina igen. Här är en liten smygtitt av numera min lägenhet. Vi flyttade in i slutet av augusti och den är perfekt.

Likes

Comments

Sist jag skrev här var jag nyss hemkommen från Barcelona. Nu sitter jag i ett nytt hem i min lägenhet i Stockholm. Ballongerna är inte uppsatta vanligtvis, haha, men har bara dessa bilder från lägis. Trivs bra! Saknar BCN ibland måste jag medge och de fantastiska bruncher man kommer åt där.

Likes

Comments

Jag lämnade Spanien och flyttade hem på riktigt för ett par veckor sedan. Jag var nöjd så. Inte så att jag är mer nöjd att vara hemma, nu vill jag ut på andra äventyr. Men nöjd med Barcelona, Spanien och spanska. Tills vidare i alla fall. Jag bodde där i tre månader och ibland gick veckorna i snigelfart och en del av dem försvann innan ögonlocken hann täcka mina ögon.

Mitt liv i Barcelona har varit en sådan kontrast till mitt liv i både Uppsala och Bollnäs. Helt olika städer också förstås men det är en förändring jag tror många har svårt att förstå, åtminstone för mig var det så. Ändå häftigt tänker jag hur mycket jag varit med om och hur mycket jag fått sett. Och framförallt vilka vänner jag fått, klyschigt, men för livet.

Två flyttlass gjorda hittills, ett till Uppsala och ett till Spanien. 19 år och snart märks det vart nästa går!!!!

Likes

Comments

Jag var till frisören spontant idag, men fräschade bara till håret lite. Nu: Packning och min favoritlista på spotify.

Likes

Comments

Det här var livet vill jag medge. Attans vad vi njöt vi direkt vid entrén. Sjukt hur tjejer får sådant gratis? Vi stannade kvar på dagspartyt och drog oss hemåt vid 19 så middagen blev skjuten till en annan dag. Hemma nu har jag bara pratat i telefonen och bokat flyg. Nu: Gotta mig med godis hemifrån framför Sex and the city.

Likes

Comments

En god morgon, med nyponsoppa och kaffe. Med Vouge och Styleby. Brunch, promenad, kaffe vid havet, promenad, middag, packning. Så såg min och Carinas dag ut igår.

Oona bad mig haka på en brunch på W hotell idag och jag ser framemot att se hur väl mina förväntningar uppfylls. Kul!!! Sen ska jag kanske packa lite mer innan middag med Maja.

Likes

Comments

Lustigt att allt ser så härligt ut va? Och det är väl kanske en av de största nackdelarna med det sociala livet, och de sociala medierna. Men det ser ju härligt ut i alla fall.

Likes

Comments

Hemma i Barcelona igen. Hemma? Jag vet inte. Jag har varit snurrig i huvudet hela dagen idag, beror det på att det var singlarnas dag igår och man tog vara på det på något sätt? Haha. Skämt åsido. På Arlanda gick jag direkt till säkerhetskontrollen och glömde att jag skulle checka in mitt bagage innan(??). Det märks hur mitt huvud stod stilla idag. Det var mycket turbulens vilket inte är det ultimata när jag sitter där själv och actar cool när jag egentligen biter hål i tungan.

Jag har en känsla av att allt löser sig i alla andras liv, utom i mitt egna. Är det bara jag som inte har perspektiv på det hela då tro??? No clue. Pratade spanska med min taxichaufför hem och det gjorde mig glad i alla fall. Annars så, vet jag inte. Ska bruncha med Carina imorgon, mysigt.

Likes

Comments