My lovely shoes =)  !! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haft en toppen dag med min älskade syster. Ätit gott, fikat, tagit en cider var, och nu blir det en massa mys med Poppe (popcorn) o film =) !  

 

Likes

Comments

Håller på att göra vid för nu ska jag in till stan och ta en fika med Nathalie som fyller 18 idag =) På onsdag blir det utgång för oss i alla fall =) Grattis Älskade Syster =) <3Gammal bild, men jag älskar oss =) !! 

Likes

Comments

Skulle göra ett inlägg igår innan jag drog till Pernilla.. men det stod att det inte gick efter flera försök.. Till slut sket jag i de. Så går jag in och kollar idag.. då är där jätte många inlägg med samma bilder, som dessutom tar upp hela skärmen :o !  

Har tagit bort inläggen nu. Hur som helst så drog jag till Pernilla och Johannes och förfestade. Sen vidare till Biljard där man träffa massa trevligt folk. Och sedan vidare till Oleary's ! Det var galet kul igår. Och nu längtar jag till på onsdag för då är det ny utgång =) ! 

Känner mig inte bakis idag i alla fall. Funderar dock på att göra vid mig och dra in till stan o ta en fika =) ! Jag oc Johannes =)Emil's student-tårta =) Visst var han söt ? ;)

Likes

Comments

Haft riktigt mycket o göra. Har fixat o donat sen i onsdags tills igår då det var min älskade brors student. Min faster kom hit från Stockholm. Synd att det inte var fler släktingar från stockholm som kunde komma "/ Men dagen var en toppen dag och vi firade även min födelsedag.. som var den 4 juni. Lika bra att ta allt på samma gång. Blev en bra utgång med Alla Älskade Syskonen mfl.. =) ! 

Bilder från studenten o utgång kommer jag lägga upp när jag har hämtat bilderna hos min bror.  =) ! Minneskortet passade inte i datan och kabeln är borta.
 

Mina älskade syskon, och mina galna syskon !! Love u all !! 

 

Likes

Comments

Hej igen =) ! 
Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha sprungit på möte och träffat Emz =) ! Har duktigt ont i fötterna. Och ryggen är inte mycket bättre efter olyckhändelsen i trappan =( !! Kanske borde gå i ett par sneakers ett tag ? 

Mötet gick bra i alla fall. 

-------------


Fick en kommentar innan var jag har köpt min korsett och min nya BH, Båda är köpta inne på H&M ! =) ! 
  

Likes

Comments

Har nyss gjort vid mig.. har tagit bilder med mobilen men tycker inte dem blir bra. Tycker dem blir för mörka.. Och min digital kamera funkar inte !! Dags o köpa en ny ? - Yes ! 


Ska strax bege mig in till Stan för ett möte. Sen efter det blir det att möta upp Emz på en fika för... serious talk - som vanligt när vi ska träffas !! Alltid något.. 

Aja what ever =) Mår super duper bra idag !! I have good feelings !! 

Kanske dyker upp någon bild senare ? - Who knows ?

Likes

Comments

Hej igen =) ! 
Passade på att lockahåret när jag väntade på mamma. Kanske ska ha lockigt hår på Studenten som brossan tar. Så var tvungen och  testa. Har inte lockat mitt hår på jag vet inte hur många år. Så får se hur jag gör =) !

Åkte och tog en Fika med, Elin, Dhemi och Elin S =)! Alltid lika roligt =) ! 

Gjorde lite pannkakor när jag kom. Dhemi s fel ! hehe

Ska ta o krypa ner i sängen nu. Möte o träning imorgon ! =)Passad jag i lockigt hår ? =) 

Likes

Comments

Naaw stackars min lilla Bebis :( !! Hon har jätte ont i tassen o haltar. Så tänkte jag kunde leka lite veterinär och pyssla om henne lite (a) !! Snällt va? 
Så jag får vänta med att åka till Dhemi tills mamma kommer hem.. Min lilla bebis :(Likes

Comments