Naturen är vacker och allra vackrast är den där övergången till vår, isarna smälter och grässtråna börjar kika fram.
Dessa bilder kommer från Linghed i Dalarna och det ska föreställa en härlig promenad i naturen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla! Hela denna vecka har jag befunnit mig i Portugal, jag var på ett utbytesmöte med en Portugisisk skola. Och jag har sätt så många fina och nya platser. Jag fick uppleva en rundvandring i Lissabon och jag har surfat. Det har varit otroligt väder och jag har njutit mycket.
Vi har tagit en massa kort och några kan ni se nu.

Följ min Instagram evelina_larssonn

Likes

Comments

Nu kommer de sista bilderna från Idre och idag så åkte längdskidor runt hela fjällen. Det var ungefärt 1mil, solen lyste och det var riktigt svettigt. Men det var skönt att svetta ur kroppen lite.
Man såg Städjan som är ett fjäll bredvid Idre fjället och pappa ville ta selfie med fjället, det är de han gör på bilderna.

Det har varit jätte bra fyra dagar i fjällen med skoter och skidåkning nu taggar jag till Portugal på söndag ;)

Likes

Comments

Det börjar närma sig slutet av denna Idreresa och idag har vi åkt slalom här i Idrebackarna hela dagen fram tills nu. Nu satte vi oss i världshuset och tog en varm choklad, det är ju såå viktigt att dricka när man är i fjällen.
Vädret idag var alldeles underbart, på förmiddagen lyste solen och det var ett perfekt skidväder i backarna. 

Ikväll drar vi nog till badet och bubblar och värmer upp våra kroppar. Behövs ;)

Likes

Comments

Läs detta åvan och tänk efter vad citatet menar.
Godmorgon alla fina idag ska det bli en rolig dag. Den inställningen ska man alltid vakna upp med och sedan kan man ju inte veta vad som händer, men man kan ju alltid försöka till att få den till, en bra dag!

Tavlan som finns på bilden hittade jag på ett hotell här i fjällen, det var ett bra exempel som man ska tänka när man har en stor dag framför sig.
Genom egen handling och och den atmosfär man själv skapar ska man göra det bästa av dagen. 

Jag är fin precis som jag är!

Jag kan de jag vill!

Jag klarar av precis vad som helst!

De är jag som skapar mitt liv, ingen annan.

Lite i det spåret ska man tänka, då kommer det bli jääkligt svårt att knäcka dig.

Med det sagt så startar jag dagen.. jag ska åka slalom.
Ni då?

Likes

Comments

Nu kommer mera bilder härifrån Idre och fjällen. Idag så var vi i Grövelsjön hela dagen, åkte längdskidor i snöstorm och sedan skoter i 4 TIMMAR. Det var så kuul!!

Här ovanför ser ni mig på skotern och sedan en Ravin som vi åkte till. Det var verkligen jätte vackert med en massa snö överallt. Ett riktigt vinterlandskap är det här. 

Ska man ha vinter, då ska man åka till fjällen. Annars blir det inte en riktig vinter.
Kan verkligen rekomendera detta ställe om ni besöker Grövelsjön, man kan åka både längskidor, skoter eller gå.

Vi åt riktig mat uppe på vid fjällstadion men sedan prova vi även våffelbuffen vid Lövåsgården. De kan man verkligen kalla våffelbuffe, man fick äta så många man ville men jag orkade inte ens två nästan, men det var gott! Både hjortronsylt, jorgubb och svartvinbär och grädde som tillbehör. Mmums!

Bjuder på en svart vit bild från imorse också.
Ikväll ska vi upp på idrefjället och se om det finns något trevlig och sedan sova igen! Men det måste vi göra, vill man vara glad så är det en bra sak att göra.
Imorgon är den stora Slalomdagen! Det blir slalom i Idrebackarna skulle jag gissa på. Rooligt

Likes

Comments

Hej alla bästa!
Just precis nu befinner jag mig i Idre Och jag hoppas ni är taggade på en massa bilder, tips och inlägg här ifrån.
Vi har checkat in på ett Bed and breakfast som är lite lummigt. Det är som uppe på vinden ovanför en restaurang. Det finns en toalett, och sedan har pappa och jag ett rum med en dubbelsäng och en tv.
Bild under:

Jag vill inte berätta vad detta "vandrarhem" heter eftersom det kan komma lite spydiga komentarer från mig.
Jag knäppe iallafall kort på resan hit, så här kommer de första bilderna från Idreresan 2017

Underbart väder och mycket snö är det här. Bilderna kommer från Spjutmosjön rastplats det är en rastplats som ligger mellan Mora och Älvdalen. Här har jag ända sedan jag var liten stannat på vägen upp till fjällen. Det är ett hus och sedan finns det bänkar utanför som man kan sitta vid och fika.
Pappa och jag tog ett varsitt rismål sedan drog vi vidare och såklart knäppte några kort.
Underbart väder och en massa fina fjäll. 
Imorgon startar skiddagarna. Slalom en dag och andra dagen ska vi åka till Grövelsjön och titta på farmor och farfars stuga och åka längdskidor. Ser mycket fram emot det :)

Likes

Comments

ÅÅÅÅ, Har ni sett Skam, denna scenen är den allra bästa bli helt knäpp av att titta på detta. Liksom titta på Williams leende..smälter!

Meningen med detta är att jag ska prata om Nooras stil. Hon har en så där stil som inte var så populär innan Skam kom. Nu vill alla tjejer se ut som Noora och speciellt har ¨mom¨ jenasen blivit stort.


Dessa jeans tycker alla är så snygga, ska inte säga att det bara är andra. Jag ska också skaffa mig ett par sådana..

Väldigt inspoo.. röda läppar och skjorta med mom jeans- helt jäkla snyggt!!

Likes

Comments

Jag tycker om att skriva av mig om det är någon som är jobbigt men även om det är något som jag längtar till så otroligt mycket att de dagarna innan är som en sjukdom, det är jobbigt att gå runt och veta att det är rätt många dagar innan.

Jag vill och ska då punka upp i det här inlägget saker som kommer att ske, som är så där roliga att jag drömmer om dem på natten. Here vi go!

1. v. 8 På torsdagen så drar jag till Idre. Fjällen, äntligen lite mer snö och skidor, vi ska även svänga förbi en gång och titta på min farmor och farfars stuga som de hade i fjällen när jag var mindre. Det finns så många fina minnen där ifrån så jag vill åka och titta hur det ser ut där nu.

Vi ska bo på Sprthotellet i Idre, det är ett hotell/vandarhotell nere i byn. Lite bilder här.


Ska knäppa bättre egna bilder när jag är där så ni får se.

Sedan Blir det v. 9 och jag har Sprtlov.. och jag fyller 16 år!!! Som jag har tänkt på det. Var 16år är lika med att börja övningssköra, börja gymnasium och rätten till att ha ett arbete och tjäna egna pengar.

Sedan åker jag till Portugal med en grupp från skolan, så det blir inte semester, göra vad man vill. utan det bli skola fast i Portugal. Detta kommer bli det allra roligaste tror jag.. att först åka med en massa kompisar till ett annat land och sedan att fåra RESA_!

Sen tillbaka till skolan och göra en massa nationella prov.. jippi yey :(

The Life as a student..

Likes

Comments

Jag brukar ju tipsa er om mina youtube favoriter och det var en stund sen sist så här kommer en uppdaterad youtube favoriter!


Linn Ahlborg är fortfarande en stor favorit..dock så har hon legat slö på senaste tiden och det har inte kommit så många videos men denna här ovanför kom ut alldeles nyss och hon är just nu i Lanzarote, jag får verkligen dippar och känner att det skulle vara så jäkla kul att resa bort nu. Det är bara 4 veckor kvar till Portugal.

Jonna och Jocke är ju bra, nu håller de på att göra en musikvideo till jockes nya låt.. är verkligen spänd att se på musikvideon sedan.

Det är dessa jag tittar mest på nu.. Ibland Jon olsson också men jag tyckte det var så synd att Marcus slutade så jag har inte tittat på mycket på hans vloggar nu.

Har ni några tips på youtube videos, eller någon serie som finns? Något bra att titta på när man har tråkigt. Skriv i komentarsfälten...

Likes

Comments