View tracker

Hej bloggisen!

Idag har jag gjort en massa saker men det tar vi en annan gång för idag tänkte jag bekänna mina känslor för kungafamiljen. Jag älskar kungafamiljen! Där är det sagt, och nu ska jag bevisa det..


1. Först men främst, vem vill inte bo så här?

I ett slott med hundratals hovmän och hovdamer.

Stilen som man bär som kunglig är jag väldigt kär i. Jag älskar verkligen stil. Klänningar och högklackat=love

brölopp och stora fester och events.

Förstår ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen!
På lunchen idag köpte vi hem mat från dalasalen. Med vi menar jag, pappa, kusinerna Vendela o Vincent och farbror Magnus. Blev fläskfile med grillad potatis och saffransaioli. Väldigt gott!
Efter blev det flätdags på Vendela. Jag provade både att göra utbakade och inbakade. Inbakade kan jag, utbakade inte lika bra. Ni ser resultatet ovanför.

Appropå matbilder osv.. det är många som har börjat med instagramkonton där de lägger upp bilder på mat. Ett stort konto är ju Bianca Ingrossos matkonto och Chloe Schutermans.
Vad tycker ni? Är det något ni skulle ha lust att följa.

Likes

Comments

View tracker

Igår så var det tacokväll hemms hos mamma och det bestod av
köttfär med cenyapeppar
gurka
tomat
majs
tortillabröd
chips med ostsmak
cream frech
avocado röra ( mitt egna recept )
hot salsasås
riven ost
Tycker ni man behöver något mer när man äter tacos?

Jag fick i mig två bröd och chips.. så gotta!

Nu ska jag fortsätta dagen.

Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta för er om min skönhetsrutin. Man behöver inte ha en skönhetsrutin men enligt mig så känner man sig så mycket renare och ljuvligare om man ca två gånger i veckan gör en rutin som gör en mer fresch.

Så här börjar min rutin.

Med en dusch då,, då jag tvättar av alla orenheter och masserar in mitt ganska så torra hår med en hårinpackning. Jag använder två olika hårinpackningar. En som jag fick från min frisör och en vanlig från elvital. Det är väldigt viktigt med en hårinpackning tycker jag, det hör hela dusch upplevelsen ännu bättre.

Som ungdom så har jag som vanligt lite problem med min acne hud. Jag gillar verkligen inte acne och det tror jag ingen gör. Därför använder jag mig utav en lätt behandling och börjar med i duschen....

en djuprengörande ansiktstvätt. Just nu använder jag den rosa tuben med mjukgörande olja för en mer torrare hud. Stort tips!

Sedan vidare till en ansiktsmask från The body shop..

Jag använder Himalayan charcoal eftersom jag vill få bort acnen.

Sedan sist men inte minst...

en deep Cleansing från Clearsil.Den tar bort acne bra.


Ungefär så bra är min rutin, de är de här produkterna som är basen till min hud och hår. Sedan de vanliga givetvis, raka benen och salver för både huden och mina händer. Väldigt torrt på vintern. 

Sedan så måste jag få lägga till med lite visa ord också,. Om man vill ha en naturlig skönhet eller vara frisk mycket så är det inte produkter och tabletter som är lösningen. Utan det är hela ditt liv som gör hur du mår. Om man lever en sund livsstil med bra intag av mat och träning och mycket roligt i livet så blir man samtidigt vacker och frisk. 

Likes

Comments

Hej alla! Haft en bra dag?

Min har varit helt ok..

Jag tänkte i allafall påminna er om att världens bästa program går på tv ikväll

kl 22:00 på kanal 5

Kom ihåg det, för det är så himla bra. Jag ska tagga upp med tacos och sedan smäller det kl nio. Längtar..!

Likes

Comments

Foton från min instagram evelina_larssonn

Här ovanför fick ni ett litet smakprov av min instagram. Mitt instagram namn står här ovanför och ni får jätte gärna börja följa mig. ♡♡
Ta hand om er!

Likes

Comments

Godmorgon!

Det känns som att alla inlägg börjar antigen godmorgon eller godnatt nu för tiden, men så är det det är då jag har tid att skriva.

För mig står fokuset idag på att gå i skolan som vanligt

träna tennis

och sedan.... ska jag på öppet hus på en gymnasieskola här i min stad. För er som inte vet det så går jag i nian nu och ska börja på gymnasiet nästa år, så denna tid som ligger här före så ska man besöka en massa olika gymnasie skolor så man kan jämnföra sedan vilken man tycker är bäst.

Jag tar även stor hjälp av andras berättelser och lyssnar eller läser på hur det tänkte när de skulle välja gymnasium. Just nu är jag rätt bestämd på vilket linje jag ska gå på, men jag har märkt att den statusen kan ändras tvärt. Jag är intresserad nu av Naturvtenskapiska linjen med inriktning internationell eller ekonomi linjen. Ja, men det kan ändras precis när som helt och den stora utmaningen är att välja alldeles rätt!

Byggprogrammet

På youtube och ibland på tv så finns det ett program som heter Tänk till. De pratar om gymnasiet och valet som man ska göra, det som är bra med detta är att de inte gör det så allvarligt och strikt utan de gör det till en rolig grej. De spelar in små humoristiska klipp från de olika valprogrammen. Ibland träffar de en kändis som de intervjuar och frågar hur de tänkte när de skulle välja linje.

Jag tycker man inte ska känna en press när man ska välja gymnsium, utan det ska vara en rolig sak som att gå en i en ny fas i livet, och så ska man vara väldigt nöjd att man får ta det där steget, att man klarade det!

Hur tycker ni?

Likes

Comments

Godkväll eller rättare sagt godnatt!
Nu blev det väldigt sent, men jag lovade er bilder på när jag rider idag och det ska jag hålla.
Jag tänkte att pappa skulle ta lite kort när jag red idag, men han var ute och joggade under tiden jag red så det blev inga bilder idag.
Istället ska ni få se lite bilder några veckor tillbaka och i sommras.

Detta var i sommras när jag red islandshästar. De är ju väldigt små och då ganska speciella att rida. Jag tycker det nästan är lite roligare att rida islandshäst för då finns det en  till ridstil att rida.

Ni som vet något om ridning kanske vet att man skrittar ( då hästen går ) trava ( då hästen joggar kan man säga ) och sedan galopp ( hästens allra snabbaste stil )
Innom Isalndshäst kategorin så finna även tölt, då så sitter man som ryttare nästan helt still i sadeln eftersom hästen drar upp sina framben högre. Det ser rätt roligt ut!

Jag red på ett ställe som hette Islandica och ligger i Mackmyra Bruk ( sök om ni vill veta mer )
Jätte fint ställe.

Här rider jag på stor häst, just denna heter Märta och är en lite elak tjej.

Just nu rider jag på stora hästar och tycker det är otroligt kul. Jag har ridit när jag var liten så när jag började på detta ställe fick jag direkt börja i en svår grupp.
Jag tycker det bara är lärorikt, ju svårare det är ju mer lär man sig, tycker jag!

Jag gillar verkligen aktiviteter, och just ridningen är en stor favorit.
Det kommer komma fler inlägg om olika aktiviteter som jag tycker är roliga, livsnjutande saker.
För det viktigaste är att det är kul, kom ihåg det...

Likes

Comments

Hej!

Klockan är väldigt tidigt nu, jag vet (om du läser det nu när jag publicerar detta) Idag är dagens planer att vara i skolan från 09:30- 15:10 sedan ska jag kanske ner på stan och fixa en grej med mamsen. Kl 17:00 är det dags för veckans ridlektion. Ska knäppa kort till er under dagen så jag har lite nya bilder på att bjuda på ikväll.

Nu ska jag vakna till och gör mig färdig för en power dag.


De här citaten ska vi ALLA ha med oss idag. Världen är inte rolig ibland, men då tycker jag vi gör den rolig ändå genom att inte ta emot någonting. Du är du jag är jag och ingen ska ändra på det. Säg precis vad du vill, gör precis vad du tycker och tänker och det som känns rätt.

För det är bara du och dig själv mot världen, det är du med dig själv som bestämmer över dig...

Likes

Comments

Godkväll

Som ni märker så kommer det bara komma två inlägg per dag när det är vardag, eftersom jag har inte maxad tid eftersom jag går i skolan och sedan har jag träning, pluggtid och familjetid. Allt ska finnas tid till så är det bara.

Jag kan rabbla upp dagens händelser:

Idag har jag gått i skolan från kl 9:00-16:00

Sedan tennis träning från 17:00-18:00

Nu är jag äntligen hemma och får ta lugnt och blogga och TV. Det är viktigt att ha den tiden på kvällen. Snart blir det dags för matte läxan.

Det är vardag, hörrni!


Så ni kanske förstår att det inte kommer komma sådana inlägg jag tänkt på vardagarna. Nu kommer dagens youtubeklipp:,,,,,,

Idag är det Solsidan mys som gäller, det är ju så roligt att titta på. Här ovanför är det ett klipp om Mickan och Fredde. De är ju bäst i Solsidan. Vilka är bäst i solsidan tycker ni?

Dagens klädstil:

Idag är jag Mickans stil som gäller för mig. Söta små klänningar och blusar, en massa rosa och sött.

Detta är riktigt min stil!

Dagens citat:

Vad tycker ni att jag ska ha för mer dagens.........osv

Dagens känsla,

dagens färg

dagens träningstips

OSV

Nu ska jag göra matteläxa och sedan tittade på mera tv.

Hörs imorgon.

Likes

Comments