Kan nog säga att det ända roliga med resan var när vi bodde i Göteborg!
Alltså igår innan vi åkte hade vi först sönder gardinen i husvagnen sen råkade vi ha sönder fönstret så den ramlade ner.
Sen åkte vi ju bil till ädelfors och eftersom morsan och hennes kille skulle vaska guld.. så tänkte ju jag och frida att vi kunde hitta på något annat. För det första var det bara en halv klippt gräs plätt med några husvagnar, det fanns ingen personal, det fanns baja major och en toalett som luktade djur skit... de som bodde på campigen var skogsmullar som typ bor i sina husvagnar året runt mitt i skogen. Så jag och frida packade våra väskor och tillslut fick vi skjuts till stationen. 10 timmars resa hemåt.
När vi satt på natt tåget skakade det som fan, tåget stannade på rälsan mitt i ingenstans, bromsarna funkade inte ordentligt, vi fick sitta på såna där små stolar som man har i hissar i en trång korridor eftersom önda chansen att åka med var om man hade bokad liggvagn, och vi vägrade sova med 4 främligar. Det var skit kallt, sen nästa tåg var det en äcklig gubbe som glodde på oss mitt emot och tåflörtade.. han var typ pundare och var skit läskigt. Tågen hade olika siffror och städer överallt och man fick hoppa på ett tåg där ens nummer inte ens stod. Skönt att vara hemma igen. Överaskade Sabina och Bella och dom tycks vara otroligt glada att se en.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har shoppat i Nordstan. Hittade jätte fina grejer så jag köpte en tröja, ett skärp, solglasögon och en tubtopp! Så himla fint tillsammans med mina vita byxor. Imorgon blir det ca 2 timmar bilresa till Ädelfors och så får vi handla lite i Vetlanda och vara där om dagarna.Likes

Comments

Har precis kommit tillbaka från Liseberg.
Först var det bara jag och frida men sen träffade vi på några killar som började snacka med oss :) Andreas, isak & Linus.
Dom skulle guida oss till Colorado så efter det var vi med dom hela kvällen. Hur schysta som helst, men tråkigt nog bor dom i Göteborg. Dessutom åkte jag Helix typ 4ggr, hade dock åkt flera gånger om det inte var för att det tog 30min att stå i kö.

Likes

Comments

har precis käkat, vi tog med maten hit idt. eftersom det tydligen stängde och vem vill sitta och käka på Göteborgs gator? inte jag iaf. Är riktigt trött och klockan är bara elva.. men det har ändå varit en lång dag och eftersom jag endast sov 2 timmar inatt så är det ganska självklart

Likes

Comments

Vi kom hit runt halv 7 kanske, vi har kollat lite tider och åkband till Liseberg.. och ska om ett tag åka och käka nånstans! Sjukt taggad inför imorgon sist jag var där var jag typ 7 år.Likes

Comments

snart drar jag till Göteborg med Frida.. bara några få minuter kvar!:)

Likes

Comments

Är hos farsan nu för att packa lite kläder eftersom jag och Frida ska till Liseberg imorgon till tisdag och efter det åker vi till ädelfors och kommer åka in till Vetlanda då och då.


Likes

Comments

sover med min underbara Sabina idag i mitt otrolig städade rum.
men kommer inte träffa henne på nästan 2 veckor, eftersom jag och frida drar ner i sverige på söndag och hon åker till Danmark på torsdag.

Likes

Comments

hahah, det här gjorde verkligen min och syrrans kväll!! Vi gick ut en sväng med hundarna samtidigt som jag skulle lämna grejer hos Sabina. Så vi satt oss ute och tog en cigg och så hade vi hundarna. så kommer några invandrare, har sätt dom förut men dom är väl typ 1 år äldre än mig och så börjar dom ropa åt mig linnea med mörsk röst och bah: släpp hundarna då, gör det då om vi vågar. Så jag och syrran tog dom i kopplena och gick mot dom, snacka vilken fart det blev på dom! 3 sprang fort som fan in i sin port och dom andra två började gå fortare mot ett annat håll. Sen kom ju dom som sprungit och gick mot oss så vi sprang med hundarna och då sprang dom in i porten och ut på balkongen. Hoppas dom slutar skrika och ropa sådär till andra, iaf! omoget tycker jag men man fick sig ett gott skratt iaf.

Likes

Comments