​Hej på er!! Fick verkligen med mig livets snyggaste solglasögon från stan tidigare idag. Hittade dom inne på MQ och var verkligen tvungen att köpa dom. Har verkligen letat efter ett par snygga solisar så länge nu. Men hur som helst så mötte jag upp Tilda på en gudomlig lunch efter ett gryyyyymt gympass. Körde mage,armar och lite axlar. Tillbaks till lunchen... Åt en sååå god laxpfärsbiff med chili och koriander samt potatis, sparris och romsås. Alltså det var så gott!! Kan verkligen tipsa er om att besöka Brasserie Bouquet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ligger vaken i flera timmar. Timmarna bara går och en ny dag påbörjas, men jag ligger vaken. Kanske har jag ångest eller så tänker jag bara oändligt mycket. Jag vet inte. Tankar seglar förbi men sen så är det vissa som alltid funnits där. Nej!! Inte alltid men det är dom som gör att timmarna går och som gör att nätterna blir sömnlösa. Har jag ångest eller har jag bara en stark oro? Jag vet inte. Jag är inget proffs men jag ligger ofta sömnlös men en skakande känsla i kroppen. Är jag missnöjd med hur livet ser ut? NEJ, absolut inte, jag älskar det men jag vill så mycket. Jag vill utvecklas och samla på mig erfarenheter, men jag vill även jobba. Jobba, jobba, jobba... jag vill jobba. Jag vill inte ha 1 jobb. Jag vill ha 2, nej... kanske 3. Jag vet inte.

Jag vill flytta hemifrån nu, idag, i skrivande stund och jag har den största prestationsångesten man kan tänka sig. Jag gör sällan något halvdant, det ger mig panik. Jag springer alltid snabbare på mina löppass om jag kan för annars så ser jag ingen vits med det. Vad vinner jag på att inte satsa allt när jag kan? Jag måste alltid prestera till mitt max. Det gäller allt. Jobb, skola, träning, exakt ALLT!! Men det är okej, men det är jobbigt samtidigt som jag älskar att jag är så.

Jag kanske tänker mer än andra, men det är okej!! Jag är okej och DU är okej precis som du är. Oavsett hur många jobb du tror att du kan ha samtidigt och oavsett hur stor din ångest över prestation är. Orealistiskt eller inte, vad spelar det för roll? Tänk hur mycket du vill för det är inte farligt.... Det var det jag en gång i tiden trodde att det var. Jag hade fel...Ligger vaken i flera timmar och tänker på mycket mer jobb och prestation. Jag tänker på allt tills jag somnar. Min text om komplex hittar ni HÄR


Likes

Comments

Tröja - RL / Jeans - BikBok / Skor - Nike

​Skrollade igenom lite gamla bilder och hittade bland annat dessa bilder!!! Hamnar väldigt ofta i albumet på datorn och kollar igenom gamla som nya bilder. 

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas att ni mår bra i värmen. Kom för inte alls länge sen hem från Tilda där jag har spenderat eftermiddagen och kvällen. Så mysigt!! Vi handlade hem lite plock som vi åt och pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Kan ju säga att den vita mögelosten inte var någon höjdare, men älskar verkligen plockmat!! Det är livet och kvällar som dessa är definitivt LIVET!!Likes

Comments

Instagram@evelinatemlis