Hej!

Nu har jag äntligen SOMMARLOV!!!!

Jag klev upp kl 06 och gjorde i ordning mig, åt frukost och sen vid 07.40 så åkte jag till Matilda och sen efter ett tag så kom Lisa dit och så fixade vi håret lite snabbt. Sen när den var vid 08.40 så gick vi till skolan - fick våra betyg.. Och sen gick vi alla ner till kyrkan och sjöng några sommarlåtar och sen efter det vid 11 tiden så slutade vi och fick sommarlov!!

Så då gick jag och Lisa till Coop och köpte pizza och en tårta o så gick vi hem till mig och åt det. Sen har vi bara badat i typ 2 timmar haha, vi hade så himla roligt så aa gud😂😂🏊🏄!!

Och nu har Lisa åkt hem så ska bara ta det lugnt och njuta första "halv dagen" på sommarlovet! Kan inte fatta det fortfarande att det faktiskt är sommarlov, att i mer än 2 månader så är jag ledigt! 2 månader!!Puss!

Gillar

Kommentarer

Hej!

Nu är jag äntligen 14 år!! Känns inte så speciellt men känns ändå bra att vara ett år äldre😉 Vaknade kl 05.30 idag och låg vaken 1 timme sen så väckte jag familjen genom att sms:a dom, haha. Sen kom dom in med pressenter och sen åt jag frukost och gjorde i ordning mig.

Så nu väntar jag bara på att alla gäster ska komma kl 14 och sen ska vi fika och så får jag väll också lite pressenter vilket är bra, haha!

Det här var det jag fick av familjen på morgonen:

  • I kalendern!
  • Nära Stuvsta, Stuvsta-Snättringe, Huddinge

Gillar

Kommentarer