Header

Volang & Plisserat

En av vårens stora trender i år är precis som i fjol volang samt plisserade plagg. Det är enligt mode experterna ett säkert kort för att det alltid kan lyfta upp en basic outfit, vilket jag älskar!
Här ovan och nedanför är några plagg som jag skulle använda mig av för att få till en outfit i min stil. Det är väldigt söta blusar och kappor men man tonar ner det gulliga med nitar och detaljer som får klädseln att se mer vardaglig ut.

 leo, white, leather & touch of flower power

Leopard mönstrade plagg, blommigt och vitt är solklara trender för vår och sommar halvåret. En till trend som har stor roll denna vår är kulörerna gul och pastell färgad persika som ni ser ovan, och personligen är jag kär i dessa väskor.

Som i tidigare collage har lagt in plagg som jag skulle styla en outfit med. Till klänningar är det dösnyggt med overknee boots samt vanliga boots, även flats som slip in skor och ballerina är säkra kort. Jackor till såna här outfits är skinnjackor enligt mig snyggast. Fungerar att både ha på sig och skulle det bli för varm så är det snyggt att bara slänga över axlarna.

Ett tips är att köpa klänningar som är fina nertill för att man alltid kan få en fin outfit genom att dra en tjocktröja över huvudet. På så sätt kan klänningen användas på fler sätt och man kan få till fler olika outfits till sommaren!

Likes

Comments

ÄLSKAR Maria Kragmanns klädstil, den är verkligen top notch från topp till tå.

Hon lyckas alltid få ihop snygga outfits och jag skulle mer än gärna byta min garderob mot hennes.
Ni hittar henne under namnet @mariakragmann på instagram, en riktig fashionguru!

Likes

Comments

god jul & gott nytt år.
Gud så länge sedan det var nu, inte alls meningen att det skulle bli såhär. Jag har velat fram och tillbaka om vilken bloggportal jag ska ha för alla olika har dess för och nackdelar men jag har nu beslutat mig för att stanna på nouw. Har mest berott på att jag är väldigt missnöjd med min design men har gjort om den rätt mycket nu, vad tycker ni?

Det har nu hunnit vara julafton och vi har skålat för 2017. För min del var inte julen någon speciell höjdpunkt men ett nytt år var välbehövligt och hur cheesy det än låter så känner jag mig lite som en ny människa. Förra året var fullt med så mycket misstag så jag vill bara börja om från noll och glömma det gamla!

Hoppas iallafall alla ni har haft det trevligt och att ni får ett fortsatt bra jullov så hörs vi i nästa inlägg.
Xo

Likes

Comments

Bilder från dagens lång promenad som jag och familjen gav oss ut på.
Imorgon är vår sista heldag här och vi hoppas på bra väder innan vi åker tillbaka till kalla Sverige igen.

Likes

Comments