Idag är det lördag och jag befinner mig just nu på landet hos mina kusiner. Vi har lite födelsedagsfirande för Fredrik och Anel som fyller år nu i Februari så dagens lunch blir tacos med fina familjen!
Så mysigt att bara umgås med släkten, behövs oftare.

Likes

Comments

Dagens frukost fick bli amerikanska pannkakor med sirap, kokos och blåbär. Ligger hemma och är sjuk idag för andra dagen i rad. Har dock en hel del att göra idag så blir trots ledigheten inte bara en skön dag i sängen utan jag måste ge mig iväg och leta praktikplats samt plugga och göra klart några skolarbeten som behöver bli klara.

Hoppas iallafall ni får en bra fredag och en trevlig helg.

Likes

Comments

Några av mina favoritlåtar atm, hela spellistan hittar du nedan!

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Helt sjukt hur mycket jag vill ha sommar nu. Längtar bara tills man får stoppa undan alla tjocka vinterkläder och dra på sig alla vår och sommarskor, alla klänningar, kjolar och bara känna sig som en människa igen. Förstå när man kan gå utan jacka och bara njuta av att slippa frysa? Guuud så skönt!
Här är några bilder från sommaren 2016

Likes

Comments

Några typer av plagg med olika designer som jag mer än gärna skulle ha i garderoben. Älskar allt som är lite annorlunda men inte konstigt, klarar liksom inte av att ha för mycket "basic" plagg, därav simpla plagg med speciella detaljer.

Likes

Comments