Header
View tracker

Tidigare idag var jag med Mamma och Emma en sväng till Wadköping för att kolla på julmarknaden vilket var supermysigt. Dock varade besöket inte länge då det var så fruktansvärt mycket folk så man knappt kunde gå, och sånt ger mig bara ångest. Det var trots det superfint pyntat och det finns ju inget som är så juligt som att gå på marknader och känna doften av glögg och pepparkakor.

Hoppas er dag har vart bra den också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Några bilder från dagens advent fika med Mamma, Emma och Benjamin som fick bli på espresso house. Var så fruktansvärt kallt ute idag så fick bli en varm choklad (mums), verkligen supergott!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej godingar
Torsdag idag och jag började redan vid halv 9 imorse med ett skriftligt nationellt prov i Svenska, och det gick förvånansvärt bra! Har aldrig känt mig 100% nöjd med något skolarbete tills idag. Jag har aldrig någonsin i mitt liv känt mig så klar med ett arbete, och snabbt gick det också. Vi hade 3 timmar på oss men var klar efter 45 minuter knappt.

Efter provet tog jag och Michaela bussen hem till mig för vi hade så pass lång håltimme så vi hann med det. Vi käkade lunch och prata bara på om massa saker. Vi tog oss sedan till universitetet där vi spenderade eftermiddagen på en föreläsning. Pappa hämtade mig där runt fyra tiden och därefter blev det middag, plugg, snack med Moa och nu är det strax sovdags! Laddar inför helgen, superskööönt.

Likes

Comments

Samarbeten

I samarbete med Xlash har jag nu fått chansen att testa deras serum och mascara för fylligare ögonfransar samt mer volym. Kommer under 1 månads tid använda mig av denna för att se hur den fungerar, och om den faktiskt fungerar. Börjar redan ikväll och återkommer efter halva tiden har gått, dvs 2 veckor. Sedan kommer jag att bedöma produkten om 30 dagar i form av före och efterbilder.

Ska bli jättekul att testa produkterna då jag hört många prata gott om detta och alla före & efter bilder som andra lagt ut har verkligen visat resultat. Hoppas jag har samma tur!Med rabattkoden "Xmascara" får du en mascara på köpet när du beställer hem serumet.
Koden gäller 2016 ut.

Likes

Comments