E V E L I N A S U N D I N
E V E L I N A S U N D I N
E V E L I N A S U N D I N
Lyx / Budget

Se vad jag har fyndat idag!! Ett par look alike skor av valentino ballerinor.
Skrollade genom nellys mid season sale och fann dessa godingar för endast 89kr, hur sjukt?
Tycker att de är en bra kopia av skorna, även fast jag fortfarande kommer drömma om ett par äkta Valentinos. Nu är de iallafall på väg hem till mig!

lucky me :)

Likes

Comments

Allmänt

Hej godingar, long time no see!
Har vart frånvarande ett tag och det beror endast på att jag haft mycket att göra. Det har varit mycket i skolan och mycket träningen vilket resulterat i lite fotografering och därav inget bloggande.
Men det har hänt många roliga saker sedan sist! Kommer ni ihåg inlägget där jag nämnde att jag hatar min tand? Det är nämligen så att jag under flera år tjatat om att få ta ut min försäkring tidigare då man i vanliga fall inte får ta ut den innan man fyllt 20. Min tandläkare ordnade iallafall en press konferens med sina kollegor och efter 1 månads väntan fick vi besked om att jag ska få ta ut försäkringen nu och den kommer göras om hos en specialist så det är jag jätteglad över!! Vet inte när det blir av dock, men inom snar framtid iallafall.

En annan rolig sak är att jag startat en bloppis på instagram där jag säljer mina kläder som bara legat i garderoben utan att komma till användning. Ni hittar mig under namnet @evelinasundinsbloppis där, och ni får inte missa min giveaway som jag just nu har tillsammans med min kompis. Regler finns under giveaway bilden på instagram :)

Nu sätter jag iallafall igång med bloggen igen, hoppas ni tycker det är lika roligt som jag!

Likes

Comments

Vardag

Denna eftermiddag har vi spenderat ute på landet hos kusinerna för att det idag är Oscars 11-årsdag. Nu börjar han bli stor på riktigt, och självklart firar vi det! Han fick lite paket och vi blev bjudna på mat, supergott.

& hallå... vet ni vad min hund gjorde förut??
Han KISSADE på deras fåtölj!!! Förstår verkligen inte vad han håller på med, blev så chockad? Han sprang verkligen rakt in i huset och lyfte på benet, fyfan. Någon som vart med om något liknande? Haha så pinsamt

Likes

Comments