​Idag klockan kvart över sex ringde klockan och det var dags att stiga upp för att hinna till skolan. Jag läser Engelska 7 eftersom jag valde att inte göra det på gymnasiet vilket jag ångrade efter studenten. Vi går bara i 2 timmar varje måndag och torsdag så det funkar super bra. Efter skolan gick jag hem och bytte om sedan fick jag och hämtade mitt andra par glasögon och är super nöjd. Köpte även med mig lunch hem från gelato, hur gott som helst. 


Senare idag ska jag jobba och ska försöka hinna träna eftersom jag missar fotbollsträningen pga jobbet idag. Annars bli det bara att ta det lugnt ikväll och kolla på dagens PH avsnitt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det lill-lördag och jag ska snart bege mig för att träna. Idag ska jag träna på gymmet så det blir nog löpning och fokus på magen. Senare ska jag jobba vilket ska bli rätt skönt för jag blir så rastlös av att sitta hemma hela dagarna.

Likes

Comments

​Bästa dagen i hela mitt liv!

Likes

Comments

Igår var det min tur att få gå på bal. Efter så mycket längtan och förberedelse fick jag äntligen gå på balen med mina bästa vänner! Nu är det bara 6 dagar kvar till studenten!

Likes

Comments

​Förra tisdagen åkte jag och mina bästa vänner till Alanya i Turkiet för en veckas semester. En hela vecka med sol, värme, bad, drinkar, skratt och minnen för livet! Det är en av de bästa resorna jag har gjort i hela mitt liv. Jag ville inte åka hem när vi åkte hem i onsdags kväll. Har träffat fantastiska människor i Turkiet med som jag hoppas jag kommer ha kontakt med nu när jag är hemma. 


Likes

Comments

Snart åker jag till Turkiet med mina allra bästa vänner!

Likes

Comments

I fredag var det dax för mösspåtagningen. Herre gud vad kul vi hade! Först var vi hemma hos mig och fixade oss innan vi begav oss till parken vid Thörnströmska gymnasium och sedan gick vi alla studenter tillsammans till Rosenbom för att lägga i en femma. Sedan gick vi hem till Fellan i klassen och sedan åt vi på Nivå. Efter restaurangen gick vi tillbaka till Fellan och festade tills det var dax att gå till Sliver. 

Dagen och kvällen var helt fantastisk och det var en av de roligaste dagarna i mitt liv. Jag längtar så himla mycket till studenten nu! 

Likes

Comments

Ny vecka och nya möjligheter. Denna veckan är en av de bättre. På fredag är det äntligen mösspåtagningen! Det ska bli så himla kul och jag längtar så himla mycket till studenten.

Dagen idag kommer bestå av skola, plugg och träning. Det är en kort dag i skolan så skulle även på stan med en kompis innan jag går hem och pluggar.
Ett plus i kanten är att jag befinner mig i Turkiet om 16 dagar

Likes

Comments

Igår började jag dagen med en god frukost och sedan gick jag till skolan vid 12 och efter en lektion gick vi till elsas café och pluggade.
Eftersom det var Valborg åkte jag som alltid till farmor och grillade och jade det mysigt. Efter det åkte jag hem och gick upp till stars and stripes där några av mina vänner satt. Tog två goda drinkar och hade det hur trevligt som röst.

Likes

Comments

​Idag var det fotbollsmatch och derby som stod på schemat. Vi spelad mot favorittippade Asarum och matchen slutade 1-1. En mycket bra insats av alla i laget och det var hur kul som helst att spela idag. 

Likes

Comments