Header
View tracker

Hello :)

Har haft fullt upp hela dagen och har bara en sak kvar att göra, ta in hästarna för natten. Sedan blir det lägga sig i ett varmt bad och kolla PH. Så ser min kväll ut. Men anyway, min lördag har bestått av plugg, städning och promenad med hundarna i snön. Mamma och pappa åkte till Stockholm med Cleo för hundutställning, håller tummarna att det går bra. De kommer hem imorgon igen. Men mer än så har inte hänt idag. Nu ska jag till stallet och ta hand om hästarna lite :)

Två bilder från promenaden med hundarna, Wenda på bild sötis😍

Xx Evelina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vet inte om jag skrev på bloggen förra veckan om detta eller inte(för lat för att gå bak och kolla). Men mitt gröna nagellack är snart slut och jag fick panik, speciellt nu när det snart är jul och julnaglarna är ju the shit. Så fick blir en tur på stan, hittade ett sjuktsnyggt grönt nagellack på Lindex till extra pris. Så glad Evelina.
Sedan råkade jag hittade VÄRLDENS skönaste strumpor på H&M också, var vara tvungen att köpa de. Bor redan i de, vintern är räddad med de! Fick även en biobiljett som tack för jag var med och hjälpte till på öppet hus i skolan, haha. Fick även en ny fin ljusstake till mitt rum, tack mamma :)

Xx Evelina

Likes

Comments

En sak som inte många vet om mig alls och som många blir förvånade när de hör om är att jag älskar att lyssna på Rap. Jag tycker det är fett nice men det måste vara den där perfekta rap låten ;)

Jag tycker det är jättesvårt att hitta bra rap låtar, då jag är inte lika inne i det området som jag är i EDM. Men jag har del låtar i min spellista. Men här är ett bra tips på bra spellista med rap :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Äntligen helg säger jag!

Hej förresten, har haft fullt upp och kommer ha fram tills jul. Men har två goda nyheter, det är två videos på g. En hoppas jag kommer tidigt imorgon och den andra i början av nästa vecka :) En är en vlogg och en är svar på lite frågor.

Men allt går i ett och stämningen i skolan är nu okej, bryr mig inte så mycket längre helt enkelt och låter de inte ta energi ifrån mig. Sitter just nu och laddar upp video på YT, lyssnar på musik och redigerar bilder. Så ser mitt liv ut atm :)

Önskar alla en trevlig helg :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Jag läser en hel del bloggar, men har dragit ner på antalet mycket det senaste året. Men man märker att man tappar intresset för de och så. Medan vissa bloggar tröttnar jag nästan aldrig på. Här får ni tips på min tre favoritbloggar som jag har läst i flera år och läser fortfarande.

Linn Olsson, en grym tjej. Jag har följt henne läääänge, glömt hur länge men minst 4-5 år. Hon är grym på allt och hantera hatet på ett bra sätt, för hon får tyvärr en del. Hon inspirerar otroligt mycket och älskar hennes "nördiga" sida om sociala medier. Känns lite som min nördiga sida om EDM. Men jag älskar hennes blogg och tänk. Grym tjej som sagt!

Olivia Gustavsson , en talangfull tjej. Jag började följa henne för hon köpte en häst som jag gillade väldigt mycket. Men den hästen är såld men jag fastnade för hennes blogg. Bara hästar på bloggen. Men jag kan inte säga direkt vad det är som jag fastnar för på hennes blogg. Men den är rolig på något sätt att läsa, men som sagt jag är en hästnörd själv ;)

Linn Strelin , denna tjej är 🙌. Började följa henne för länge sedan också. Denna tjej wow, hon är grym och jag älskar hennes inställning på saker och ting. Hon har en otrolig kämpaglöd och ger aldrig upp. En grym tjej som vet hur man inspirerar verkligen.

Xx Evelina

Likes

Comments

Så tänkte göra en sådan ni vet som man gör ibland på fest "jag har aldrig". Jag tänkte att de som jag har gjort kommer jag göra i fetstil :)

Jag har aldrig blivit påkommen av någon när jag haft sex
Jag har aldrig tänkte på någon annan när jag har haft sex med min partner
Jag har aldrig fuskat i en tävling
Jag har aldrig väntat med att svara på en snap för att inte verka desperat
Jag har aldrig berättat för en främling att han eller hon är snygg
Jag har aldrig "glömt" plånboken för att slippa betala

Jag har aldrig kysst någon i mera än 10 sekunder
Jag har aldrig fått beröm som jag inte förtjänade
Jag har aldrig fuskat på prov

Jag har aldrig gått en omväg på stan för att slippa hälsa på en person jag inte gillar
Jag har aldrig haft sex på en offentlig plats -Var typ halvt offentlig plats ;)

Jag har aldrig tjuvåkt på bussen/tåget
Jag har aldrig badat naken i havet - Räknas i en sjö?
Jag har aldrig rökt en cigarett
Jag har aldrig somnat på en föreläsning på jobbet/skolan
Jag har aldrig varit ihop med någon bara för att jag inte ville vara ensam
Jag har aldrig blivit bränd av en cigarett

Jag har aldrig flörtat för att få en drink
Jag har aldrig rakat mig
Jag har aldrig kysst någon från klassen
Jag har aldrig kysst någon av samma kön som mig

Jag har aldrig sjungit i badkaret
Jag har aldrig varit utan trosor in public

Xx Evelina

Likes

Comments