Header

Hej!

Vilken dag det har varit, många känslor på en och samma gång. Jag vet inte vart jag ska börja och hur jag ska skriva för att inte låta världens bitch typ eller något. Men imorse så lämnade en av våra hundar, Wenda, oss. Tragiskt men det fick ett bra slut. Nu slipper hon smärta vilket är en lättnad men det känns såklart tungt. Har ju ändå haft henne i över åtta år, det är lång tid. Fina Wenda, det har varit otroligt kul att lära känna dig. Jag känner mig hedrad, verkligen. Så mycket glädje och energi, ville alla väl och alltid lika glad. Hatade regn och vill helst inte gå ut då.

Tack Wenda för allt, det blev tragiskt men jag är glad att du slipper smärta❤

Valde att gå till skolan ändå, behövde något annat att tänka på. Är glad att jag gick, fick mig på lite bättre humör. Gymmet hjälpte också ganska bra. Men ja, inget mer att säga där direkt.
Katena fick vila idag trots inte planerat, men är isbana just nu utanför min dörr. Så better safe then sorry!

Xx Evelina

Likes

Comments

Så jag har snart ätit proteinpulver i ett år och prövat på lite olika. Dels från MM Sports och Gymgrossisten. Har även precis beställt hem från My Protein. Anledningen till varför jag hela tiden köper från olika är för jag prövar mig fram lite och se vad som jag tycker är bäst och smakar bäst. Så tänkte jag kunde dela med mig lite vad jag tycker och tänker om de jag har ätit än så länge.

Innehåller adlinks :)

Finns hääär !

Jag tyckte om denna, den hade bra smak och höll länge. Den var bra i kvalité och mycket smak utan att känns "falsk" i smaken(att det inte smakar som den smaken man tog). Den var helt klart bra och kan tänkte mig att köpa igen. Helt okej pris också.

+Bra smak

+Håller länge

+Bra kvalité

+Helt svenskt!

-Tog slut för fort

Finns hääär!

Köpte denna för att testa lite. Jag blandade denna med Whey 100, då smakade den bra. Men att dricka den ensam var svinäckligt. Den höll väldigt länge och funkade bra. Men smaken var sådär. Det är lite mera kolhydrater i denna än i vanligt Whey 100 eller 80 protein. Vilket funkar bra efter träningen.

+Höll länge

+Mera kohydrater

+laktosfri och glutenfri(inte för jag bryr mig men någon kanske gör)

-Äcklig smak, ensam

-Funkade bra


Finns hääär!

Denna är bland min favorit. Den har bra smak, håller länge och bra kvalité. Med denna tycker jag helt klart man får mycket för pengarna. Har prövat choklad och choklad & banan smaken, båda två väldigt goda och "ärliga" i smaken.

+Bra smak

+Bra kvalité

+Håller länge

+Mycket för pengarna

-Har inga

Finns hääär !

Använder detta just nu. Jag började med detta proteinpulvret, men är lite besviken på det. Smaken är sådär, blir lätt "falsk" och smakar konstigt, kvalitén är okej men känns konstig. Men den håller bra men är lite halvokej att dricka och när man rör ner i gröten.

+Bra pris

+Håller länge

-Smaken

-Kvalitén


Överlag så trivs jag mera med MM Sports protein, jag tycker deras protein har lite bättre kvalité och smak. Jag tycker även man får mera för pengarna än på Gymgrossisten(pratar bara om proteinpulver nu).

Om jag fick rekomendera något så är det Whey 100 % hos MM Sports och Whey Svensk från MM Sports. Helt klart värt pengarna och ett bra kosttillskott :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Min jävla akne drar ner mig många gånger, trots att jag egentligen inte bryr mig. För jag ser det inte själv mer än när jag kollar mig i speglen. Men man vet om att det finns där.

Många i min situation skulle säkert undvika ta selfie eller lägga upp selfies. Men nä, orkar inte bry mig. Flawless är ingen och inte jag heller. Men det verkar som många tror det idag, att alla är flawless. Är man flawless så kallas det photoshop. Just sayin´.
Så är får ni några fina bilder på mitt flawless face, enjoy :)

Xx Evelina

Likes

Comments

God kväll :)

Tror verkligen det är fredag idag, var sådär fredags humör - trött och sliten. Men en bra dag i skolan trots trötthet. Gymmet blev ganska lyckat trots allt, trodde inte det. Men alltid skönt. Körde baksida lår, körde två nya övningar som funkade prima :)

Katena hade vilodag idag, imorgon skrittas hon och vilar igen på fredag. Denna veckan tar hon det lugnt efter förra veckan som var ganska intensiv.

En kul sak idag, var och fotade i deras fotostudio(går foto som ind val). Var lite väl kul haha, kan bjuda på en bild från där :)

Hur var er dag?

Xx Evelina

Likes

Comments

God eftermidag.

Plugget klart och dricker min andra kopp kaffe för dagen. Ganska nice ändå. Hade ingen skola idag, alla mina lektioner var inställda. Så klagar inte. Min morgon började i stallet för att rida ut Katena. Hon var pigg och klagade inte. Men efter det så tränade jag, lite cardio och en del stretching efter. Dog lite men lugnt. Sedan gjorde jag lunch och efter det spelade jag in video. Sedan pluggade jag i ca 1 h. Och nu sitter jag här och skriver detta.

Kort om min dag, kan även säga att jag gör ingen vlogg idag. Orkade inte. Sedan gjorde jag inget kul ändå. Men snart stallet för att ta in hästarna. Har inget mera än så att säga för ögonblicket.

Hur var er tisdag?


Xx Evelina

Likes

Comments

Sitter här och skrattar åt hur löjlig vuxna människor är. Tror ingen har missat att igår vann Peder Fredricsson Jerringpriset på Idrottsgalen. Mer röster än någonsin. Superkul! Röstade själv såklart, så värd är han det.

Men istället för att folk hyllar så ska man såklart kasta skit.

"Ridsport är ingen sport"

"Fusk"

"Vem är han?"
"Hästen gör allt jobb"

"Ridsport är en sekt"

För att nämna några. Spyr över det. Dålig förlorare är vad de är, vuxna personer som inte klarar av ta en förlust. Det är ingen fusk, ridsport är hårt jobb och dyraste sporten där ute, hästen gör inte allt jobb, Peder är f*king bäst och för det sista igår visade hästfolk vad vår sport faktiskt är - Hårt jobb och samarbete kan man lyckas med allt.

Jag blir så arg när folk hela tiden ska kasta skit på ridsporten och hästfolk. Jag säger såhär, om nu Sarah Sjöström(hon är grym säger inget emot henne så) är så älskad av alla varför vann inte hon? För folk röstade inte för de visste att hon skulle ta hem det ändå. Men istället röstade vi sönder på Peder, för det är vad som gäller för att vinna, hårt jobb.

Jerringpriset är ett pris som någon man eller kvinna får för sin prestation, det röstas fram av FOLK. ALLA kan rösta. Kom ihåg det. DU kunde ringt och röstat 57628 gånger på Sarah om du ville hon skulle vinna och inte Peder. Folket väljer och nu valde de Peder. Live with it.

När man hållit på med hästar livet och hela tiden höra att det inte är någon sport och det krävs inte så mycket gör ont.

Folk som kastar skit på Peder borde skämmas, det visar mest hur dåliga förlorare och hur dåliga de själva är som personer och inte hur Peder är.

Som Peder sa i en intervju, om folk är uppröda är jag stolt.

Håller med, vi, hästfolk visade bara vart skåpet skulle stå och vad hårt jobb och samarbete gör.

GO PEDER, f*king KING är du❤

Jag minns fortfarande hur jävla nervös jag var när han skulle in och rida för medalj i sista omgången. Andades inte under den minuten kan jag lova. Den rundan sitter fortfarande i huvudet.

Xx Evelina

Likes

Comments

* Jag är jättemörkrädd

*Jag har svårt att kolla på film, blir så lätt uttråkad men inga problem att lyssna på tre liveset på raken haha

*Jag har stora problem med migrän

*Jag har tappat två av mina naglar och en tånagel, hände när jag var yngre och min tånagel 2015

*Jag lär mig lyrics till låtar otroligt fort

*Jag tar med mig typ allt när jag ska någonstans, alltid förberedd typ haha

Xx Evelina

Likes

Comments