Header

Sunday och ingen ångest idag :)

Min lördags kväll blev riktigt bra, satt och snackade med en person i Skype i ca 2 h. Var riktigt mysigt och kul! Sedan var det livestream all night också! Så satt och snackade på Skype, samtidigt som jag lyssnade på livestream från AMF(Amsterdam Music Festival). Hardwell avslutade som vanligt på bästa sätt! Finns ingen bättre än honom.

Nu på morgonen blev det stallet innan jag åkte för att hålla min lilla träning. Det gick bra och var kul. Helt nytt för mig att göra något sådant men gick ändå bra. Jag kunde ge några roliga råd. Fick även rida lite själv. Blev riktigt stolt, när jag fick hem Lycka kunde hon inte fatta galopp utan det lärde jag henne. Så när jag skulle fatta galopp så går det sådär riktigt bra, stolt for real. Kul att man har lyckats med något ;)

Resten av min eftermiddag blir chilla, lyssna på mera liveset från veckan. Förlåt men som jag skrev kommer bara tjata om ADE denna veckan. Det gör jag med som ni märker. Men anyway, nu ska jag fixa en del tidsinställda inlägg till er :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Har helt glömt att berätta en sak. Imorgon ska jag hålla en hoppträning för en kompis. Jag är fett nervös inför det men ska nog gå bra. Svårast är helt klart att komma på övningar, men har några i bakhuvudet. Det blir lite extra roligt då det är med hästen Lycka. Ni som har läst min blogg från början vet vem det är. Eller ni kanske inte minns henne.

Men Lycka är min mammas kompis häst. Jag hade henne i 10 månader för att utbilda henne vidare. En jättefin och lättlärd. Jag lämnade tillbaka henne förra året i slutet av maj. Ska även få rida henne lite, vilket ska bli så kul. Men jag är som sagt nervös men ändå taggad på detta :) Jag kan visa er lite förslag på övningar jag har i bakhuvudet senare, hello paint haha.

​Xx Evelina

Likes

Comments

Hello :)

Jag lever men det är knappt, börja må nästan sämre och sämre för varje dag som går nu. Det är som jag inte ens orkar bry mig längre på något sätt, orka inte kämpa emot...

Men är glad att ADE är nu, gör mig lite gladare. Igår blev det tre livestreams, Hardwell, Tiësto och Martin Garrix. Var tre timmar långt liveset med Garrix, sjukt bra och var riktigt kul att se. Jag slutar aldrig att bli imponerad av honom alltså. Blir bara bättre och bättre. Ikväll blir det lite Amsterdam Music Festival(AMF) livestream. Jag hoppadas de visar The Chainsmokers, Alesso, Axwell^Ingrosso och såklart Hardwell! Men så länge det blir lite The Chainsmokers och Hardwell är jag väldigt nöjd :D

Nu ska jag sluta prata om det, red Katena imorse. Gick sjukt dåligt och motivationen går neråt där med. Just nu orkar jag inte... Men jag hoppas ni mår bra och nu har en bra helg :)

​Bild från Martin Garrix show igår, galet snygg scen<3

Xx Evelina

Likes

Comments

Hello!

Min fredag blev så mycket bättre när jag fick reda på det är livestream av de två av sex timmarna av Tiësto´s liveset ikväll! WOHO!! Mycket gladare nu :) Även imorgon blir det livestream!!!! Happy Evelina af ;)

I övrigt var min dag ganska dålig, men tur att det blev ett väldigt bra biceps och triceps pass på gymmet innan jag åkte hem. Har kanske glömt att säga det, men började träna förra veckan igen. Alltid skönt och skönt att känna att kroppen är påväg tillbaka men det är en bra bit kvar ;)

​Xx Evelina

Likes

Comments

​Idag för tre år sedan åkte jag och mamma ner till Skåne för att hämta hem min nya häst - Katena. Var så jävla glad och det kändes bra.

Tre år senare, det har hänt en del. Katena är nog den svåraste hästen jag har haft och jobbat med, hon är inte lätt och nu tre år senare så är vi bara en liten steg på vägen av vart vi är påväg. Många timmar av blod, svett och tårar har det blivit och många fler blir det. Jag har velat ge upp så många gånger, men samtidigt vet jag vilken underbart fin och bra häst det är!

Två bilder från precis efter jag fått hem henne. Den till vänster är precis efter vi hade lastat ur henne här hemma. Den till höger är från vårt tredje ridpass hemma. Minnen<3

Katena är mer än bara en häst, hon är min bästa vän. Hon har sina sidor och hon är lite speciell. Jag skulle säga att hon är nog ganska svår att förstå om man inte känner henne. Hon uppfattas lätt som en ganska elak häst, men innerst inne är hon jättesnäll och vill inget illa. Men som sagt, hon har sina sidor och jag tänker inte ljuga om det. Hon bitas och kan sparks, utan att henne ens bryr sig ;) Men jag gillar det, det är hon liksom.

Men ska nu bara tyst och bjuda på några bilder på våra tre år tillsammans. Man har mera bilder än vad man tror. Så nu blir det bildbomd, bilderna går från 2013 tills idag.

​Världens finaste, älskar henne mer än något annat<3

Xx Evelina

Likes

Comments