Header

Hello!

Livet händer, därav står bloggen stilla. Nu även så njuter jag av en av de roligaste veckorna på året - ADE! Är verkligen en stor höjdpunkt, gör dock ont i hjärtat när man vet att man egentligen skulle varit där :(

Livet rullar upp annars, är "ledig" i två veckor nu då de andra har praktik(vet inte om jag sagt detta innan) men jag har min v.44, alltså under höstlovet. Men kan väl inte klaga helt direkt. Det funkar ändå. Var inne i skolan igår och gjorde ett prov som för övrigt gick skit enligt mig. Gymmet är jag tillbaka i, tre bra pass har jag bränt av nu. Imorgon blir det veckans sista pass sedan vila tre dagar. Tror kroppen behöver det, varit ganska intensivt nu.

Är för övrigt hundvakt tills imon, så bor ej hemma då. Just nu funderar jag på att gå ner och köpa en Nocco tills nattens livestream... Är också hungrig, men mat finns här ;) Men så ser livet ut just nu, fullt upp de närmsta veckorna helt enkelt...

Hur mår ni?

Xx Evelina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!

Hur mår ni?

Jag mår bra, frisk och kry igen... Hoppas det håller i sig nu. Minns inte när senaste gången var jag skrev här, men har varit fullt upp med annat och inte orkat lägga energi här bara. Men nästa vecka blir rolig på många sätt :D Mer om det senare.

Men igår lördag så jobbade jag med mamma på hundutställning. Allt gick bra och var inte så jättejobbigt. Nästa jobb med detta blir en tredagars utställning om drygt tre veckor. Idag, söndag, hade jag tre saker som skulle göras - plugga, städa mitt rum och övningsköra. Alla tre sakerna blev gjorda innan lunch vilket betyder chill eftermiddag.

Nu om nästa vecka, så nästa vecka är lite annorlunda. Vi skulle egentligen ha haft prao 42-43 men har min 44 och sedan får vi se. Har varit lite problem på den sidan, tyvärr. Men är hundvakt mån-tors. Men höjdpunkten är ändå ADE!!!!!!!!!! Amsterdam Dance Event som det är förkortning på. Egentligen skulle jag ha åkt dit men Life happens. Men det betyder massa ny musik, livestreams och allmänt mycket update om allt och inget. Så nästa vecka får ni ha överseende om det kommer massa om ADE och vad som händer där haha.

Men nu ska jag planera mera för nästa vecka och måla naglarna :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Ett av mina finaste och största minnen är när jag såg Justin Bieber live förra året. För mig är han så mycket mera än bara Justin Bieber, världsartisten som alla tjejer skriker om för han är snygg eller för han gör en bra låt som slår många rekord. Han är min hero, han och hans musik finns där för mig när jag inte mår så bra. Hans leende får mig alltid att le, även när jag gråter. Hans skratt är som ljuv musik för mina öron. Hans underbara personlighet.

Han är så mycket mer än bara Justin Bieber för mig. Han betyder mera än vad jag någonsin kan beskriva i ord för er. Att få uppleva honom live var det sjukaste, det känns som en lite för bra dröm för att vara sann. Hela konserten var jag i chock och väl utanför arenan kom alla tårar. Det kändes för bra för att vara sant.

Denna videon av hela hans konsert gör mig glad, låter mig ändå uppleva det igen på något sätt. Åter få känna känslan av att livet inte är så hemskt ändå.

Xx Evelina

Likes

Comments

YouTube
Evelina Fyhr