Header

Lekte runt som vanligt i photoshop och gjorde lite bilder med lite hjälp från en sida på internet. Häftig.

Till vänster - before Till höger - after

Xx Evelina

Likes

Comments

God förmiddag!

Rubriken står för vad jag ska göra efter skrivit klart detta inlägg, dags för en powernap. Så himla trött och sömn är den bästa kuren för förkylning.

Men vill mest säga att jag lever. Kollar massor av livestreams från Gothenburg Horse Show, så kan inte klaga direkt. Te är min bästa vän just nu+sömn.

Vi hörs snart igen :)

Xx Evelina

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är det snart dags för Ultra 2017! Så jävla taggad som alltid!

Xx Evelina

Likes

Comments

Hello :)

Sjuk, det är vad jag är. Kände igår i slutet av träningspasset att halsen gjorde lite ont, och mådde skit och mår fortfarande ganska skit för att vara ärlig. Men ja, så är livet.

Har inget roligt att komma med, solen skiner ute och det är helg. Inga planer för mig, bara ta det lugnt och blir frisk såklart. Men ska nu redigera lite bilder, like usual ;)

Önskar alla en trevlig helg :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Vad är en bra blogg för mig?

En bra blogg för mig är när man vågar vara sig själv, inte ser allt för många begränsningar, skriver om det man brinner för mest, delar med sig om allt möjligt, inte mycket reklam men främst vågar sticka ut!

En blogg som är precis som alla andras kommer aldrig stå ut i mängden, en blogg som ser allt för många begränsningar kommer aldrig låta sig fri, en blogg som skriver bara vad andra vill och bara är reklam är en blogg som lätt blir tråkig och en blogg som inte vågar sticka ut är en tråkig blogg.

Jag hör ofta om folk ger tips på hur man får en bättre blogg, sure bra tips men för mig nä. Följer jag det blir jag precis som alla andra, det vill inte jag. Jag säger hitta din still, hitta ditt ämne och hitta dig själv. Om du inte gillar min still på hur JAG bygger upp min blogg, kolla inte då. Sitta inte och klaga över den och hur JAG väljer att göra saker.

Jag väljer bara att gå en egen väg och vågar sticka ut. Jag skiter i om du hatar att jag skriver förkortningar, blandar engelska och svenska, inte uppdatera 24/7, har halvdålig kvalité ibland på bilderna för att nämna några saker. För jag har valt att ha det såhär och antingen så acceptera det eller kan du gå, tack :)

Vad tycker ni om detta?

Xx Evelina

Likes

Comments