Header

Hello!
Sitter nu på bussen påväg till skolan. Tänkte jag skriver lite till er.
Trots lite regn så var min måndag varit jättebra. Började med att köra ben på gymmet, dog bara lite. Att köra gående utfalls steg med 40kg är en bra idé😉 Har idag träningsvärk from hell, var svinjobbigt at cykla till bussen. Kan bara föreställa mig att cykla hem ikväll😢 Har ser ni gårdagens träning för ben, körde en övning biceps och lite magövningar oxå.

Tisdag och känner mig riktigt seg idag. Men gymmet står på schemat under morgon för rygg. Sedan blir det skola för att sedan hänga med C efter skolan. Just nu känner jag mig helt död och stressad till max. Inte koll på någonting, så tar dag för dag. Tror det blir bäst så.
Önskar alla en bra dag😊
Xx Evelina

Likes

Comments

En av mina favoriter inom musik branschen eller vad man ska säga är Dannic.

Han är så himla duktig på vad han gör och väldigt jordnära. Han är väldigt bra med fans och håller det hela tiden verkligt med oss fans. Jag beundrar han och hans jobb. Han är verkligen grym och lite till!
Tack vare hans musik har jag träffat så otroligt många personer som jag aldrig skulle ha träffat annars. Är så himla otroligt glad för det.
Med sitt funky beat and sin charm så är det lätt att fastna för honom!

En dag kommer jag se han live och jag kommer helt klart att göra det tillsammans med de underbara personerna som jag har lärt känna genom hans musik. Jag skiter i hur lång tid det tar innan jag ser honom live, men lär blir iår ;)

Jag älskar hur musik för samman folk, jag älskar det!
Är evigt tacksam över han och hans musik, finns ingen som honom!

Två favoriter av många av honom.

Xx Evelina

Likes

Comments

Hello!

Hur mår ni? Själv mår man bra, väldigt trött bara. Men överlever. Var uppe ganska sent igår och kollade Fifty Shades Darker, fyfan vad bra den var. Om man tycker första filmen var bra kommer man älska denna, var ännu bättre enligt mig.

Min söndag har bestått av plugg och stallet. Har inga mera planer för dagen, lyssnar på mitt tredje liveset för dagen och bara njuter av det. Skönt att äntligen ha lite tid för det igen!

Men har inget mera att skriva nu, hoppas ni har en bra söndag :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Hello!

Har haft en skön lördag, min lördag bestod av sovmorgon om man räknar bort att jag var uppe vid sex för att släppa ut hästarna. Sedan pluggade jag en del, men var inte alls jobbigt. Sedan lyssnat på massor av musik, vilket gör mig jätteglad när det hinns med!

Sedan stallet för rida Katena. Lösgörande pass gjorde jag, hon började jättefin verkligen men sedan efter halva passet gick det åt skogen. Så tyvärr avslutade vi med en dålig känsla. Men så kan det vara...

Tyvärr vilodag, råkade dra till min ena axel ganska illa igår, har jätteont och kan knappt använda den alls. Smärta deluxe där. Resten av kvällen består av ingenting typ. Ska snart släppa in hästarna och sedan äta :)

Vad har ni gjort idag?

Xx Evelina

Likes

Comments

Tänkte jag kunde dela med mig av vilken kamera och objektiv jag har.

Jag har en Nikon D3200. Jag köpte den september 2014. Jag valde just Nikon för jag kände mig mest bekväm med de, och jag hade haft Canon innan och bara haft problem.

Kort fakta om Nikon D3200

Upplösning: 24,2 megapixel.
Serietagning: 4 bilder/sekund.

Jag gillar kvalitén och att den är lätt att förstå. Enda negativa är att skärmen kan man inte rotera eller så, men när jag köpte den så tänkte jag inte på det. Så inget jag kan direkt ändra nu.

Tyvärr kunde jag inte hitta den någonstans att köpa längre, men jag skulle annars rekommendera denna kameran. Jag gillar den.

När jag köpte mina kamera fick jag med ett objektiv, 18-55mm f/3.55.6G VR

Jag tycker faktiskt om det obejktivet och jag använder det en hel del än idag. Det har båda autofokus och manuellfokus, vilket jag tycker är bra att man kan välja och det är lätt att ändra. Finns även VR, vilket är bra.
Enda negativa är att autofokusen inte är tyst, vilket jag skulle vilja ha när jag filmade till exempel.

Men överlag gillar jag det verkligen, är smidigt och bra.

Ni hittar det häär med extrapris.

Juni 2015 köpte jag till ett objektiv. Ett Tamron AF DI II 18-200/3.5-6.3 Pentax.

Jag ville ha ett objektiv med mera Zoom men samtidigt inte började på 70mm. Valet blev på detta, jag gillar det. Finns autofokus och manuellfokus på det. Jag tycker om att det börjar vid 18mm och går enda upp till 200mm och håller kvar samma bra kvalité. Det är bra.

Enda negativa är att det är lite tyngre, inte tyst autofokus och blir lätt lite ostabilt när man har tagit ut hela objektivet, alltså har så det zoomat in 200mm. Men annars tycker jag om det.

Ni kan hitta det hääär sedan hittade jag en nyare version av det, det hittar ni hääär.

Kan även dela med mig av några bilder jag har tagit då, trots att ni har sett många.

Xx Evelina

Likes

Comments