Idag hade vi som sagt kort skoldag,så skönt. tog bussen hem kl. 11 och sedan dess har jag fixat mat och kollat film.
ikväll ska ja inte göra nåt speciellt alls.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Skoldag en gick slött,slutade ca. 3,for hem och kolla lite film på netflix och efter det for jag på zumba☺ riktigt roligt va det så nu känns det nog lite i kroppen. Har just tagit en varm dusch och nu ska jag bara ta det lungt. Imorgon har vi kort dag(8-10.30) så skönt.

Likes

Comments

Då va sen helgen slut och vardagen kommer emot igen.
Helgen har varit bra för min del, på torsdagskvällen va jag och min pojkvän på pizza å bara va hemma och myste,på fredan va jag och skrinna för första gången i år och kallt va det och igår va vi ute och festade lite. Idag sov vi länge,kolla film och åt pizza. Imorgon är det vanlig skoldag som gäller och på kvällen ska jag på zumba som jag anmält mig till☺

Likes

Comments

2 från idag☺
Nu tar vi 3 dagars helg👌

Likes

Comments

Ikväll har jag bara chillat och kollat genom matematik häften tills morgondagens prov som jag har klockan 8 i morgon bitti. slutar halv 3 imorgon och då tar vi helg för har ledigt på fredan👌 så sköönt med 3 dagars helg. Har ännu inga stora planer inför helgen.

Likes

Comments

skjorta: Lindex
Tröja: Gant
Jeans: Gina tricot
Jacka: Cubus

Likes

Comments

Hej!

Tänkte börja blogga här nu igen efter ca. Ett år av paus. Sen senast har det hänt en hel del i mitt liv, haft en riktigt bra sommar, börjat yrkes skola på frisörlinjen och där trivs jag riktigt bra,varit på praktik,har pojkvän mm..😊 ska försöka börja blogga så ofta som möjligt nu igen om mitt liv och allt som händer runtom.

En snabb presentation av mig igen då:

- Evelina heter jag

-16 år gammal (17 i februari)

- bor i Finland i en liten by

- nästan alltid glad och på bra humör

- älskar att hålla på med makeup och kläder

- utbildar mig till frisör

- på fritiden umgås jag med min pojkvän och kompisar mest.


Likes

Comments

Länge sen sist nu..


Tröja: Bikbok

Jeans: H&M​

Likes

Comments

Riktigt skönt vårväder idag😍 efter att jag städat gick jag ut och sola lite,så varmt och skönt i solen. Nu ska jag dricka lite kaffe och lite sånt och efter det ska jag hoppa i duschen och fixa mig före flickorna kommer.

Likes

Comments