Header

Contains affiliate links

Middagstips som är enkel att göra och gott blir det också. Jag blev inspirerad av att göra kålpudding efter att jag såg Siri Barje i kökets middag på nyhetsmorgon häromdagen. Jag bytte ut två ingredienser och tog vanlig köttfärs och havregrädde istället. Så här fin blev min kålpudding i ugnsform från Le Creuset som kan köpas hos Bagaren och Kocken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag tänke jag extra mycket på min morfar som skulle ha fyllt 121 år. Tårta med mjökfri soyagrädde dekorerad av barnbarnsbarn.

Likes

Comments

Måste tipsa om att göra stuvade rotfrukter, det är gott som omväxling till kött eller korv. Jag brukar ha i tärnad potatis, morötter och palsternacka, den här gången la jag även till kålrot. Grunden är en beachamelsås som jag gör på rismjöl istället för vetemjöl och havredryck. Jag har inte några exakta mått eftersom jag endast gör det på känn.

Fortsatt trevlig lördag!

Likes

Comments

Torskrygg (Havets oxfilé) är en favorit här hemma (brukar köpa Findus frysta torskrygg). Dagens rätt bestod av potatismos med morötter, ärtor och torskrygg med stekt lök med några droppar glutenfri soja över. 

Likes

Comments

Välkommen till min blogg "Evelinasmatblogg".

Tanken med den här bloggen är att jag ska dela med mig av olika rätter, efterrätter, smoothies och annat gott. Till största delen kommer jag att lägga ut mjölkfria och ibland glutenfria alternativ eftersom jag och många i familjen inte tål det. 

Igår intog vi altanen och njöt av den härliga värmen med en god fruktsallad.


Likes

Comments