I miss this view..

Hej på er! Denna dag har varit lite som en berg- och dalbana, hemsk i början men bra mot slutet (som tur är). Det värmer att få höra hur duktig och bra man är på något, i detta fall fick jag höra det idag när högskolan var på besök i klassen och tittade när jag hade lektioner. Allt gick bara så bra, så nu kan jag somna gott inatt då det både kändes och gick ofattbart bra! Var sådär onödigt nervös inför detta besök så nu kan man släppa det med lättnad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Önskar att jag kunde säga att jag tog denna bild idag men den är tagen i Stockholm dagen efter Justin!* Det känns skönt att ha klarat av den första dagen på veckan trots att detta väder gör en bra deppig..om hösten ändå vore sådär fin som på bilden! 🍂🍁🍃

Likes

Comments

Att vakna upp till en gråmulen och regnig söndag kändes inte direkt peppande så jag beslutade mig för att laga scones till frukosten. 15 minuter senare satte jag mig i soffan med nybakt scones, en kopp te, marmelad och ett glas juice framför one tree hill. Idag blir det en innesittardag, for sure!

Likes

Comments

Nu när hösten är här så är det obligatoriskt med en fika på stan, eller i detta fall två fikastunder på en och samma vecka. Det är så himla skönt att det är fredag och helg, behöver verkligen det. I onsdagskväll kraschade jag med cykeln när jag passerade en väg, cykeln gled över en massa blöta löv. Jag blev vänligt chockad och skärrad efter händelsen men mår ändå bra nu såhär efteråt. Nu väntar en lugn helg med nära och kära!

Likes

Comments

Mitt senaste inköp till sminkväskan är en snedskuren borste från Real Techniques. Även om jag sminkar mig ytterst lite till vardags så är det kul att ha de riktigt bra grejerna när man väl vill sminka upp sig!

Likes

Comments

Å så var denna måndag över! Idag har jag haft skola till 15 och sen blev det några avsnitt av oth tillsammans med världens gosiga lurvboll ❤️ Dagen avslutades med ett cirkelfyspass följt utav en dusch och äggmackor!

Likes

Comments

Fredag: Kvällen spenderades i Lovisas nya lägga där det bjöds på tacos och vin. Vi avslutade kvällen på nästet med en glas vin och trevligt sällskap.

Lördag: Dagen spenderas hos mormor och morfar där jag och familjen blev bjuden på en god middag med efterrätt och allting! På kvällen så kom mina närmsta klasskompisar till mig då vi "firade mig i efterskott" genom att spela spel, dricka gott och prata om allt möjligt roligt. Kvällen avslutades på slick där det dansades ända till stängning!!

Helgerna bara flyger iväg vilket känns så tråkigt men samtidigt är jag glad över att ha hunnit med så mycket roligt under helgen!!

Likes

Comments

Just nu ligger jag utslagen i sängen med en skål yoghurt och flingor med musik i bakgrunden. Har upptänkt ännu en positiv sak med Spotify nämligen Daily Mixes..vilket innebär att den samlar all din musik som du lyssnar på som mest och sorterar upp dessa i olika mixer. Just nu lyssnar jag på Daily Mix 1 vilket är en lugn mix, perfekt en gråmulen eftermiddag som denna!!

Likes

Comments

Köpte mig en lightbox för någon vecka sen. Har velat ha en så så länge så jag slog till när det var 20% i en butik inne i stan. Något jag gillar med boxen är att det är så enkelt att byta ut bokstäver och symboler. Plus att den lyser otroligt starkt och bra, precis som en lampa. Så den har både funktion och ett gott utseende!

Likes

Comments