View tracker

Längtar till den dagen då jag äger ett eget hus och jag har hittat så mycket inspiration genom dessa bilder!! Ljusa ytor, trägolv, blommor i stora vaser, ljusslingor och en öppen spis vore så drömmigt 🙏🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det ett besök på Pinchos, gick därifrån med matkoma kan jag lova er! Sen blev det ett biobesök med lillebror då vi såg fantastiska vidunder och den var riktigt bra. Toppenkväll med andra ord. 🌟

Likes

Comments

View tracker

Passade på att köpa lite nytt till sminkväskan när det var black friday. BareMinerals har jag använt länge och behövde fylla på. Mascaran från elf ska bli spännande att testa på då jag aldrig använt det märket förut. Sminkborsten (med kork) från ecotools har jag använt länge men jag har tappat den i golvet för många gånger så den har spruckit, så det fick bli en ny. Sist men inte minst så blev det ett kit med ögonskuggor från wet n wild, det ska bli kul att testa på det speciellt inför jul och nyår. Hoppas att ni också fyndade något på black friday!!

Likes

Comments

God morgon på er. Nu är vi inne på årets sista månad, jag tycker att hela året har gått otroligt fort!! Var nyår typ nyss?! Inledde dagen med årets julkalender som verkar lovande, det finns ingen åldersgräns på den okej? Idag har jag i alla fall hemmadag så jag ska försöka få lite plugg gjort och storhandla är tanken.

Likes

Comments

Idag har grupparbete och träning stått på schemat. Dagen avslutades med mina hemlagade köttbullar och stuvande makaroner. Nu väntas serier resten av kvällen!!

Likes

Comments

De senaste sju dagarna har gått så långsamt..en av anledningarna till det är att min morfar har gått bott. Förra lördagen fick vi åka upp till sjukhuset och ta farväl vilket var väldigt väldigt jobbigt för mig. Så dagarna går långsamt då tankarna ofta flyger iväg men som tur är så har min familj och mina vänner varit så stöttande. Det är bara så jobbigt att hålla ihop det ibland!!! Du var världens bästa morfar ❤️❤️❤️

Likes

Comments

I juni så tar jag min examen från högskolan vilket känns nära men samtidigt så långt bort. Idag fick jag i alla fall hem min klänning som jag hade tänkt ha under den dagen och som tur var så passade den perfekt. Jag köpte den faktiskt på Kenzas Sellpy (hon har alltså haft denna klänning själv!) Jag behövde lite pepp och motivation inför nya kursen och det har jag fått nu.

Likes

Comments

Hello you guys! Idag har jag minst sagt varit produktiv..då jag började dagen med en promenad till Willys för att storhandla. Sen har jag haft tvättis mellan 13-16 och mellan tvättarna har jag städat, vikt tvätt och bäddat rent i sängen. Sen blev det ett träningspass med Julia på fjärran följt utav en dusch och middag. Nu ligger jag helt slutkörd på soffan..vuxenlivet är bra hetsigt ibland alltså!!

Likes

Comments