Denna dag fick avslutas med ett boxpass med Julia! Jag har aldrig tidigare gått på detta pass men jäklar vad roligt det var! Det var skönt att få ut en massa energi som även utmanade psyket. Mindre kul är väl att tränaren sa att nybörjare ofta är ömma i kroppen i 4-5 dagar men det får man minsann ta. 👊🏻💪🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag ändrade budskapet på min lightbox precis. Ibland behöver vi tjejer en knuff framåt i rätt riktning för att känna oss tillräckliga och må bra. Därför skapade jag detta meddelande till mig själv så att jag kan bli påmind om det varje dag. Jag tog även en bild på snapchat och skickade bilden till ett gäng tjejer för att belysa att de minsann också är starka. ❤️

Likes

Comments

Hej måndag! Idag har jag och Carro suttit i skolan och skrivit på examensarbetet, nu närmar det sig slutet alltså. Vi ska lämna in det nästa onsdag, är ju galeeet?! Vi har alltså suttit och skrivit på detta arbete hela våren och nu börjar det lida mot sitt slut..dock ska det bli skönt då detta förhoppningsvis leder till vår examen!!! Efter skolan blev det ett träningspass med Johanna och Julia då jag även invigde mina nya tights från nike, love 'em.

Likes

Comments

Ledig fredag vilket resulterade i lunch på stan med mami. Det slank ner kinamat, sushi OCH glass med friterad banan 😋 Nu väntas en lugn kväll hos familjen. Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Efter en lång dag i skolan (kom hem strax innan 19) fick det bli pizza till middag och sen kom min kusin hit på lite glassmys och prat. Jag träffar henne så sällan då hon är au pair i England så nu när hon är hemma får jag passa på att umgås med henne!! Är sådär trött och seg efter denna dag så jag kommer nog att somna gott ikväll.

Likes

Comments

Hej på er. Igår spenderades kvällen först med en flaska vin hos Amanda som fyllde år! Sen mötte jag upp Lovisa och Hanna ute för ett glas då vi först hamnade på nästet för att sedan gå till helt enkelt och sen blev det efterfest till 04:30, haha herregud vad trött man var imorse alltså! Idag har jag och Hanna bara tagit det lugnt och tryckt i oss en massa chips, daimtårta och tacos. Såå slapp och skön söndag. Tack för denna helg!

Likes

Comments

Här ser ni resultatet av dagens bakning som uppskattades efter påskmaten med en kopp kaffe till. För att vara första gången som jag tillagade en cheesecake så måste jag säga att den får toppbetyg!! Hoppas att ni har haft en fin fredag ⭐️

Likes

Comments

Ibland kliar det i fingrarna på mig och då är de svårt att hålla de i styr speciellt när man handlar på nätet! Denna gång blev det solprodukter till Bali, hårolja, Veet beauty styler och sen ingick hair makeup från color rebel..de två sistnämnda sakerna ska bli spännande att prova!!

Likes

Comments