Hej på er. Igår var det 2:a advent och det firades med lussebak och glögg. Nu är ännu en vecka igång och det börjar närma sig jullov..bara 11 dagar kvar nu 🙏🏻 Nu ligger jag i sängen nyduschad och kikar på musikhjälpen, ett så fint och inspirerande engagemang ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu kan du kolla upp hur mycket musik och vilken musik du lyssnat mest på under 2017. Hur sjukt är det inte att jag har lyssnat i 15,567 minuter???! Nu finns det även en lista med de mest spelade låtarna på ens konto så in och se hur ditt Spotify år sett ut!

Likes

Comments

Hej. Det var längesen sist!! Jag har haft fullt upp på jobbet och min lediga tid har jag spenderat med nära å kära. Här är lite blandade bilder från kamerarullen.

Bild 1: En selfie från syrrans 25-årsfest.
Bild 2: Bastard Burgers med Elin.
Bild 3: Vår fina julkalender som barnen gjort på skolan.
Bild 4: FREDAGSFIKA.
Bild 5: Lite julpynt hemma i lägenheten.
Bild 6: Morgonsol.

Likes

Comments

En bild från imorse...

Det är så skönt med helg och få ladda batterierna lite. Trevlig helg på er 💕

Likes

Comments

1. Ny tisha
2. Fredagsblommor
3 & 4. AW med jobbet på #kalles

Likes

Comments

Hej på er! Igår kom familjen och hämtade mig för att åka till Stockholm. Syrran kom med tåget från Trollhättan också, så kul att ha hela familjen samlad! Pappa hade planerat en hemlig upplevelse till oss så vi visste inte vad som väntade oss på kvällen. Först blev det middag och drinkar på Gröne Jägaren och sen var det dags..vi fick se Brolles senaste musikal på Göta Lejon som var bra. Å imorse vaknade vi utvilade och fick äta en god hotellfrukost innan vi skulle bege oss hemåt.

Tänk vad lite tid med familjen kan göra mycket ❤️

Likes

Comments

Hello friday! Idag ringde jag frisören för att spontant klippa av håret. Mina vänner har länge pratat om att jag borde klippa av och färga håret mörkt. Said and done såhär blev det!!

Likes

Comments

Hej på er! I fredags jobbade jag min sista dag innan vi lärare äntligen fick lite höstlov. Varje fredag blir vi bjuden på fredagsfika i personalrummet, hur gött som helst!! I lördags invigde jag mina nya byxor lagom till Hannas Vinkväll där vi i lag skulle gissa land, procentenhet, vilka inslag de hade samt vad vinet passade till. Vi provade totalt 5 viner varav två var rödvin, jag trodde aldrig att jag skulle kunna dricka det men det gick i! Igår när man var lagomt trött å seg så åt jag och Julia pizza till lunch, så värt det. Nu är jag somsagt ledig i några dagar, å jag ska försöka att njuta till fullo av ledigheten.

Likes

Comments

1. Kanelbullens dag hos Johanna.
2. Skogsstig vid jobbet.
3. Bak- och Chokladmässan förra helgen med mamma.
4. Vinkväll hos Erika.
5. Jag och Gizmo
6. Höstbild tagen på skolgården
7. Fredagsfika med mormor hos mig

Likes

Comments

Efter kvällens gala bestämde jag mig för att bli månadsgivare för barncancerfonden. Jag blir så otroligt ledsen när jag ser olika familjers hemska öden då cancern i vissa fall tar deras barn ifrån dem. För ynka 100kr i månaden bidrar du till forskning som kan rädda fler liv. Smsa BARN mellanslag och ditt personnummer till 71-440 och skänk 100kr i månaden! 🙏🏻❤️

Likes

Comments