God morgon solstrålar! 

En intensiv vecka väntas med 7 dagars jobb..men efter det smäller det! 

Ska fylla på mitt face med lite fillers och botox, jag har mått dåligt över mitt ansikte och jag tänker att nu när jag har pengarna till det så..why not? 

Jag ska gå till Oslo kliniken har hört att dom är suveräna på sitt jobb, jag är väldigt glad och ivrig över hur resultatet kommer se ut. 

Jag återkommer med bilder så får vi hoppas allt går vägen :) 

Likes

Comments

Well, hello there people!

jag skriver just nu på mitt första blogg inlägg och jag får sån stor nostalgi känsla från 2010 när jag hade min gamla blogg då jag drog till Spanien ett tag och levde rövare.

I have miss it..

Well, jag befinner mig just nu i lillestrøm en liten stad precis utanför oslo. Som i min presentation så sa jag alltså upp mitt liv där hemma i oxelösund och ringde till vacant ( den bemannings byrån jag jobbar för) och sa i förtvivlan; hjälp mig att hitta ett jobb i Norge!

Efter en dag så ringer dom och säger att dom har ett jobb i enebakk kommun, jag sa helt ärligt "jjag tare " innan kvinnan hunnit sagt så mycket mer.

En vecka senare så tar jag bilen från oxelösund, ca 45 mil härifrån och har inte en aning om något mer förutom att det är hemtjänsten som gäller, thats its.

Jag har nu befunnit mig här i ca 2 månader snart och det är verkligen det bästa jag gjort hittills i mitt liv. Jag kan inte säga att jag kommer vara här för resten av mitt liv men iallafall en start bort från det gamla.


Likes

Comments