Sömnlösa nätter. Inatt är en sådan. Jag ligger bara och tänker på allt, samtidigt som jag inte kan tänka på något. Det blir inga rimliga diskussioner med mig själv direkt. Utan bara en massa långa meningar och ord som jag inte förstår, som saknar både uppbyggnad och punkt. Meningslösa resonemang. Min värsta fiende i det läget är mig själv, och tiden. Tiden som fortsätter att ticka på när jag i mina tankar står stilla. Det är konstigt det är. För det mest logiska och självklara borde ju ändå vara vad man känner inåt, grundade på sina egna tankar och känslor. Men i det läget är det ett rebus jag inte kan lösa på egen hand. Och allt går runt som i en ond cirkel. Jagade av varandra. Tiden, mina tankar och jag.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är jag så stolt över mig själv!

Hade intervju under förmiddagen för en spännande affärsmöjlighet, och håller tummarna för att jag går vidare i nästa steg nu. På eftermiddagen gjorde jag ett stort sälj och fick in en häftig samarbetspartner för ett kommande event vi jobbar med i skolan. Utöver det så har jag haft en väldigt bra dag i skolan, allt ifrån visualisera mål till att Lovebomba (och bli lovebombad av) mina klasskamrater.

Efter skolan så åkte jag och mötte upp en kär vän från Marbella som är på besök 1 vecka i Stockholm. Det var så givande och mysigt att träffas efter månader isär! Vi tog ett glas vin på TAK, med otrolig utsikt över Stockholms stad.

Ligger i sängen nu och lyssnar på Ångestpodden med avsnittet "Ångestpodden möter Karriärspodden", rekommenderar för alla unga kvinnor där ute i entreprenörskapsvärlden!

Kramis

Likes

Comments


Det har gått 309 dagar sedan 21 juni, dagen då jag senast skrev ett inlägg här.
Dagen då jag sa att jag skulle börja blogga igen, men där det dröjde fram till nu innan jag skrev nästa inlägg. Det är intressent hur man säger att man dagligen ska göra en massa saker, men där många ofta har förmågan att göra tvärtemot, inklusive jag själv många gånger. Men det spelar ju egentligen ingen roll vad man säger, om det man säger inte speglar sig i det man faktiskt gör. Det gäller att ta action! Annars blir det ju egentligen bara en besvikelse för en själv, om man lovar sig själv göra massa saker som sedan inte händer. Detta är något som jag aktivt fått öva, och fortfarande övar, under perioden jag varit frånvarande här. Och jag är övertygad om att du som läser har en massa tankar du vill sätta i verket, så varför inte bara göra det? Göra det du jämt tänkt att du någon gång vill göra. För det är ju bättre sent än aldrig, ellerhur?


Under den här perioden har det hänt otroligt mycket i mitt liv. Jag har hunnit flytta hemifrån och utomlands på en och samma gång. Jag har börjat på ett nytt jobb i en helt ny bransch, åkt spansk polisbil och bestigit Marbellas högsta berg(fick i efterhand reda på att vi gått fel berg, men det är tanken som räknas). Jag har testat Paella för första gången i mitt liv, badat 150 meter ifrån en haj och blivit utbjuden på dejt av Justin Bieber(kanske ljuger om den sista punkten, men jag vet inte). Jag har flyttat hem, inte vetat vad jag ska göra härnäst och och spontanbokat en resa till London för att några timmar senare krama om en fin vän. Jag har fyllt 20 år, sjungit i radio och kommit in på en utbildning i Stockholm som visade sig vara precis i linje med mina behov just nu. Och i skrivande stund sitter jag på ett plan på väg mot nästa destination(bokstavligen), men när inlägget postas har jag redan landat.


Jag har under denna period haft både upp och nedgångar, precis som det är i livet. Men jag har träffat och lärt känna människor som helt förändrat mitt liv, fått en större inblick i vad jag vill och inte vill ha i mitt liv. Och jag är mitt i en resa, där det bara är att spänna fast säkerhetsbältet och köra gasen i botten!


Likes

Comments

Hej på er!

Nu har det gått en tid sen sist, och jag har fått lägga en del på is ett tag eftersom skolan har tagit upp det mesta av min tid denna kaotiska vår! Men nu är det slut på det och samtidigt början på något nytt! För även om det varit en utmaning att få ihop vardagen den senaste tiden så har jag hunnit med en hel del spännande saker oxå, som jag kommer kunna dela med mig av! Så här kommer det troligtvis bli lite mer aktivitet framöver!

Ses snart!


Och förresten, JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!! 

Likes

Comments

Godmorgon på er solstrålar!

Vaknade med lite inspo idag och gjorde god frukost. Förutom knäckemackan med kaviar så känns den ju väldigt exotisk haha! Drömmer mig bort till lite varmare grader en mulen morgon som denna😉

Likes

Comments

Bild tagen av Frida, hennes blogg hittar ni häär!


Hur gammal är du? 18, snart 19 weho!!

Hur gammal känner du dig? Känner mig typ som 25, vid vissa tillfällen 95 men kan hända att jag får några släng av en 5 årings mentalitet då och då.

Vilken är din favoritplats? Skogen tror jag. Det är så skönt att komma ut i den friska luften, iväg från all stress och press, och rensa tankarna bara. Helst uppe på hästryggen, då trivs jag!

Nämn en låt som peppar dig? Länkar låtarna nedan! Okej vet att det bara skulle vara en, men kunde inte hålla mig. Dessa två låtar får mig att bli lite extra peppad!

Vad finns i din väska? Allt! Har en förmåga att ha med mig lite mer än vad som är nödvändigt. Haha. Men något som jag inte klarar mig utan är plånkan, hörlurar, nycklar och helst en bra bok.

Vilka smeknamn har du haft? Eve, Evvis, Evert, Evelinis, Ninis, Ninna, Evelisan, Evelonk/Evelonkus(ja det är min kära bror som säger så haha)

Om du skulle varit en djur, vilket djur skulle du då varit? Min lillasyster tycker att jag ser ut som en myra. Haha. Vet inte varför hon tycker det, men lite kul är det allt. Men jag själv skulle nog säga elefant, vilket var mitt favoritdjur när jag var yngre.

Nämn 3 saker ingen vet om dig? 1. Bland det bästa jag visste när jag var yngre var när jag och min lillasyster var ensamma hemma och hade hela köket för oss själva att baka. Vi brukade ta fram alla goda ingredienser vi hade och sen göra en varsin egen smet och sen äta upp med sked. Lyyyx! 2. Jag var nära att söka in till ett seglargymnasium innan jag valde teatern, fastän jag aldrig seglat. Bara för att jag tyckte att det lät kul. 3. När jag inte fick vara med och leka eller blev retad som yngre så hotade jag med att ropa på mina storebröder, och då fick jag oftast vara med och leka.

Om du skulle åka till en öde ö, vilka 3 saker skulle du ta med dig? Filt, kniv och en vän.(om det räknas, annars typ tändstickor). Låter som värsta scouten. Haha!

Vad är viktigast enligt dig? Att trivas med sig själv och det en gör. Och behandla andra med respekt.

Likes

Comments

Hej finisar!!

Jag har så mycket lyckokänslor i kroppen just nu! Jag har lov, solen skiner och ska snart träffa min fina vän Amina för en efterlängtad fika i stan! Efter fikan ska jag på ett spännande möte med ett företag. Livet leker!

Min helg har bestått av lite shopping på Mall of Scandinavia(har inte varit där innan, och höll nästan på att gå vilse, så stort!!!), teaterföreställning med farmor och firat mamsens namnsdag!

Ha en grym måndag!!

Likes

Comments

Hittade denna video och låt imorse när jag vaknade, och tyckte den var väldigt fin. Vi är alltid finast när vi vågar blotta oss själva utan alla filter vi har på oss själva. Behöver nödvändigtvis inte vara på sociala medier utan även i vardagen. 

Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

Hörrni! Måndag idag!

Tappade min mobil i golvet i fredags så den gick sönder, så åkte upp lite tidigare idag innan skolan och fick den fixad på en halvtimme. Har typ inte kunnat använda den på hela helgen så det är så underbart att den funkar nu, haha! Har dock varit lite skönt på så vis att jag uppmärksammar och uppskattar det som händer runt om mig som en lätt missar när en tittar ner i en mobilskärm. Så det ger en liten tankeställare när sådant händer!

När jag kom till skolan satt en fin lapp på spegeln med texten "Don't worry be happy". Har gått runt och oroat mig lite över saker som jag egentligen inte behöver oroa mig för, så det var lite skönt att se en sån lapp! Det är inte ovanligt att hitta lappar likt denna eller andra fina texter som elever på skolan skrivit på skolans väggar, och det är lite det fina med Kulturama. Bilden i mitten kom upp i flödet på Instagram, den fick mig att le så sparade den.

Nu ska jag krypa ner i sängen och svara på lite mail. Hoppas ni haft en fin måndag!

Likes

Comments

Ligger i min säng och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Tänk er sol, blått vatten och en kokosnötsdrink på stranden. Hur härligt låter det inte? Har bestämt mig för att jobba och resa efter studenten. Längtar så jag nästan spricker! Såg lite av ett fint program om Ted Gärdestad tidigare ikväll, han fick bli inspo till rubriken. Det passade så fint ♥

Kram och godnatt!

Likes

Comments