På torsdag kommer en video på lingvallen, alltså alla dagar sammanlagt! 😝 kommer bli grymt!

Godnatt😌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hehe, jag har inte vart så aktiv här men jag tänkte börja göra lite slomotion videos med cool musik i bakgrunden efter varje vecka, som simonlussetti gör!

Likes

Comments

Asså jag vill så gärna ha en sådan tatuering som rubriken, de betyder warrior allså kämpe och de tycker jag passar mig för är man ingen Kämpe då kommer man ingen stans i livet, lite särskrivning där. :)

Hahah men jag har inte vart så aktiv här för jag har inte riktigt tänkt på att skriva inlämgg men jag funderar på att köra en blogg där jag bara lägger upp massa bilder och sånt, för jag är inte så bra på stt beskriva och utvärdera saker haha

Alltså jag skulle dö för den där kroppen, på allvar

Likes

Comments

Hej, sorry att jag inte bloggat och de, har inte tänkt på de så mycket, funderar på en paus orkar inte hahaha
Vad ser ni? Är klänningen blå och svett eller vit och guld

Likes

Comments

Asså jag måste bara säga att jag är så jävla sugen på att blondera mitt hår as mycket och GO all in med blå eller rosa, Fyfan va Fab de skulle vara....
Sedan har jag även inte bloggat så mycket för jag vart i gymnastik hallen och kollat på serier sen har jag ingen mer dålig ursäkt hhahha


Va fin man va på gymnastik lägret hahahah åt bara en massa skit och godis.


Det här tyckte jag va ett kul litet inlägg men jag ska börja ordentligt och försöka blogga nu och så får vi se om de blir något mer med håret och sen kanske jag ska ta några piercingar men de kommer senare

Likes

Comments

Idag fick jag en Daniel Wellington klocka, as snygg, och mår fortfarande lika dant och sen så är mitt hår fint nu är de bara naglar kvar :)
Asså en kille i min klass... Åh så jobbig :) men skriver mer imorgon kan typ inte andas är så jävla förkyld och ont i halsen men imorse var febern iallafall borta så får se sen ikväll


Likes

Comments

Idag så åkte jag och mamma och klippte oss, de va väldigt skönt med lite ompysslande, nu ska jag hem och äta och ha tråkigt och må piss.
Jag missar att åka skidor imorgon med skolan som jag såg fram emot så mycket , men men sånt E livet.
Mitt serietittande har bara blivit bättre och bättre haha så jag tittar typ på serier minst 1-2 gånger varje dag :)))

Likes

Comments

Hola friendos
Jag har haft piss ont i halsen hur länge som hela nu och de försvann i 3 dagar och så kom skiten tillbaka nu, asså varför?
Men iallafall så har jag träning idag, och innan de så ska jag fixa alla skolgrejer och skit så jag blir av med dem,
Sitter som en liten sjukling i min säng och de enda jag gör är att dricka te med honung 😂
Sorry att jag inte bloggat :)


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort ett piss bara suttit och chillat, skolan suger som vanligt men bara att kämpa igenom, sen hade jag träning med mina småtjejer idag och de va skit kul de va så grymma men jag har så sjukt ont i mina fötter så de är inte sant.

När jag va demo så frågade tränaren om jag ville börja på hans gymnasium på elitnivå. :)))))))) fatta hur glad jag är men jag måste fundera lite :)

Men imorgon har jag tröning men min egna grupp och då ska vi kötta svåra volter på trampett och ha fett kul får tejpa sonder mina fötter massor :)

Men ha de gött så ses vi :)
Bara för de så får ni min senaste selfie :)


Likes

Comments

De va så jävla kul att träna i Katrineholm och de som är bra är att jag har en till träning imorgon :)))))
Fyfan nu längtar jag så mycket och jag vill snurra många fina volter :)


Likes

Comments