FOTO

Idag kom Frida på besök och vi var båda så taggade på att fota. Det var så längesen sist och bilderna blev väldigt bra är så nöjd!!

Likes

Comments

FOTO


Det är verkligen så kul att ta fram gamla bilder och redigera dom nu. Jag ändrar inte jättemycket hur jag redigerar men några skillnader finns och då blir det extra kul att se hur bilderna blir idag. Dessa bilder på Frida är faktiskt tagna för två år sedan!!

Likes

Comments

FOTO, Vardag
kmcdslfk<


Det bästa med att bo i Hammarby Sjöstad är nog närheten till allt vatten. Så fort man kommer utanför lägenheten känns det som om man är utomlands det är en speciell stämning här som man inte kan sätta fingret på allt är bara så fint. Idag var en perfekt dag att fota så jag tog med mig kameran på en liten promenad, ljuset och alla färger var bara perfekt. Det var längesen jag hade någon inspiration det var nog senast höst när jag kände att det var kul att fota. Jag har inte haft något speciellt att fota och jag vet inte jag gillar verkligen inte vintern allt är så grått och färglöst och "alla människor är som på is"  haha lite Lars Winnerbäck också men jag känner verkligen att hans texter prickar så perfekt ibland. Men det finns ingen årstid jag gillar så mycket som den som är nu, jag får verkligen så mycket idéer och inspiration. På söndag kommer Linea har inte träffat henne på evigheter men hon är ju bara så sjukt fotogenisk så det blir nog en hel del fotografering när hon kommer. Nu ska jag ut och sola det gäller att ta vara på den svenska sommaren när den äntligen är här!

Likes

Comments

Instagram@eveelinna