FOTO, Vardag
kmcdslfk<


Det bästa med att bo i Hammarby Sjöstad är nog närheten till allt vatten. Så fort man kommer utanför lägenheten känns det som om man är utomlands det är en speciell stämning här som man inte kan sätta fingret på allt är bara så fint. Idag var en perfekt dag att fota så jag tog med mig kameran på en liten promenad, ljuset och alla färger var bara perfekt. Det var längesen jag hade någon inspiration det var nog senast höst när jag kände att det var kul att fota. Jag har inte haft något speciellt att fota och jag vet inte jag gillar verkligen inte vintern allt är så grått och färglöst och "alla människor är som på is"  haha lite Lars Winnerbäck också men jag känner verkligen att hans texter prickar så perfekt ibland. Men det finns ingen årstid jag gillar så mycket som den som är nu, jag får verkligen så mycket idéer och inspiration. På söndag kommer Linea har inte träffat henne på evigheter men hon är ju bara så sjukt fotogenisk så det blir nog en hel del fotografering när hon kommer. Nu ska jag ut och sola det gäller att ta vara på den svenska sommaren när den äntligen är här!

Likes

Comments

​Världens finaste klocka, åh vad jag älskar den! Mer fint av Mockberg hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Nu har Douglas och jag kommit iordning. Den 2 januari gick flyttlasset från Gamla Enskede till vår nya lägenhet i Hammarby Sjöstad. Har ännu inte förstått hur otroligt fin lägenhet vi har. Finns så många fördelar med den här lägenheten. Vi har en helt fantastisk utsikt åt ena hållet har vi hammarby backen och åt andra hållet har vi vatten utsikt och vi ser faktiskt Gröna lund kan bara tänka mig hur vackert det är här på sommaren. Det är en av många anledningar som fick oss att flytta hit, har gillar Hammarby Sjöstad länge, det är så mysigt och många härliga restauranger och perfekt för nu har vi gymmet väldigt nära.

Kommer bjuda på lite bilder inifrån lägenheten alldeles snart.

Likes

Comments

​För några veckor sedan fotade jag Douglas lillasyster, hur perfekt är hon inte? Önskar att jag hade varit såhär snygg när jag var 14! Vi hade iallafall väldigt roligt, delar med mig av bara svartvita bilder den här gången, hur fint är det inte med svartvitt?

Likes

Comments

FOTO, Vardag


Har under 2 veckor slitit med jobb och flytt, Douglas och jag har lyckats få tag i världens finaste lägenhet i Stockholm och vi är så lyckliga. Nu är allt flyttat från Linkan så nu börjar ett spännande liv i huvudstaden. Jag kommer också lämna mitt jobb som barista på Espresso House och uppgradera mig lite till en Gelateria på Östermalm, ska bli så kul att få jobba med något nytt, ser så mycket fram emot att få börja!
Ska fota så mycket från lägenheten när vi har fått iordning lite. Bilderna är från en sen sommarkväll för några veckor sen. Jag tog tåget till Mantorp mötte upp Frida och vi cyklade ut och bara fotade hur mycket som helst, en sån underbar kväll. Kvällen slutade på bästa sätt med melondrinkar!

Likes

Comments

Instagram@eveelinna