View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet går bra, jag har precis blivit erbjuden ett nytt jobb, träningen går bra, hjärnspökena har släppt lite och plugget går bra. Jag mår helt okej. Har inget som går åt helvete samtidigt som jag inte mår bra BRA. Jag är rädd, rädd för den dagen då motgångarna kommer tillbaka en efter en och äter upp mig inifrån. Samtidigt som jag älskar när livet går bra och får må bra så byggs ett obehag upp i mig, när ska det gå utför igen? När ska jag knappt klara att stå på mina egna ben? Jag och inverkan av partiskhet har en nära relation....

(Det är kul att kunna använda psykologiska begrepp på sig själv haha)

Likes

Comments

View tracker

Efter nästan två veckor hemma i Göteborg har jag äntligen kommit hem till Jönköping igen. Så skönt! Saknat min lägenhet och att få rå om sig själv. Har varit med om mycket det senaste, SATS Awards, jobbat, Stockholm, träffat saknade vänner, myst med familjen och bara tränat. Men nu är det dags för tentaplugg igen.... Socialpsykologi it is! Vänt tillbaka dygnet så imorse var jag uppe och körde tabata vid 07.30 därefter plugg med Maria och sen föreläsning hela eftermiddagen och sen plugg och träning igen. Är helt urlakad och kommer sova otroligt gott efter PH. Nu kommer jag stanna här ett tag, Göteborg vi ses i jul! 

Likes

Comments

​En tb i bilder då jag och några kompisar var på skidresa i Val Thorens och nu ska jag troligen tillbaka dit v.3 med JU. TAGGA! 

Likes

Comments

Ska börja med Herbalife igen eftersom min kropp mådde så mycket bättre under den perioden då jag drack/käkade deras produkter. Nu är det dags att få se tydligare resultat både, kropps, mag och prestationsmässigt. 

Likes

Comments

​Nu har jag bott i Jönköping i 6,5 vecka och jag trivs verkligen, går upp varje morgon med ett leende på läpparna. Det var en nystart som jag behövde, och det fick jag här. Samtidigt som jag tycker att saker/personer fattas i mitt liv varje dag så är jag ändå nöjd med min livssituation. Jag är glad, glad på hösten för första gången på över två år. Hösten ser inte ut att bli en sån grå årstid för mig som den varit de senaste åren, utan jag bär ett leende på läpparna.

En vanlig dag för mig som student ser ungefär ut såhär:

Klockan ringer vid nio och går upp och äter min äggmacka (haha). Därefter börjar föreläsningen vid 13.00 så innan dess brukar jag oftast plugga eller kolla serier, hehe. Innan jag drar till JU äter jag min lunch och därefter spatserar jag iväg raksträckan på 500 m till universitetet. Hittills har jag haft otroligt bra föreläsare med intressanta ämnen, atm läser vi Socialpsykologi, INTRESSANT! Efter föreläsningen beroende på när den slutar drar jag hem igen, slänger i mig ett mellanmål och ser över dagens anteckningar. Därefter drar jag till gymmet och kör rehab och något pass som knät klarar... and REPEAT... Vanlig dag i Jönköping... Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt kär samtidigt som jag vet att det inte kommer fungera för oss just nu. Vår tid kommer och det gör ont att veta att det inte kan bli vi nu utan sen. Vad är sen? 

Jag vet inte om jag är glad, lycklig, ledsen, besviken eller heartbroken....

Att tycka om en person av hela ens hjärta och inte få ha honom här gör så fruktansvärt ont samtidigt som jag är så glad att veta om att han tycker om mig lika mycket tillbaka. Men just nu fungerar det inte... men vår tid kommer och jag ska försätta ha det lika kul i Jönköping torts att det gör ont i hjärtat att inte ha honom här. 


Likes

Comments

Jönköping Jönköping, du ger mig ett leende på läpparna varje dag!

Det finns så mycket att se fram emot mellan alla tentor...

Denna vecka:

Imorgon ska jag hem till Julia i min klass och ha tjejkväll. Ska bli så himla kul! På torsdagen ska jag och Julia till Aka och söka till BC, intressant.

I helgen ska jag hänga med Jennie, åka longboard, träna och springa Color Run för Cancerfonden.

Älskar att JU anordnar så mycket saker varje vecka, så himla roligt och man känner sig verkligen inte ensam. Imorgon innan skolan ska jag till Campus och träffa massa olika föreningar som man kan vara med i. I nuläget hade jag velat gå med i JUSA (idrottsföreningen) och någon mer förening som har med sport att göra. Är redan med i en longboard förening, magiskt!


Likes

Comments